Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 22:03

dafquezz написа:
icko65 написа:ЦСКА/1948-2015/......Амин!

Айде скоро и ти, амин!

Супер ти е снимката на аватара, ама и той не можа да ви помогне...ТОЗИ път
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 22:09

1palq4o1 написа:
dafquezz написа:

Айде скоро и ти, амин!

И не трябваше. Може би още 2008 трябваше да ни изритат, ама пусто твърдоглавие чорбарско ни мъчи... трябваше да ни докарат до там, да се радваме на А-окръжна, за да ни дойде акъла.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 22:10

dafquezz написа:
1palq4o1 написа:
dafquezz написа:

Айде скоро и ти, амин!

И не трябваше. Може би още 2008 трябваше да ни изритат, ама пусто твърдоглавие чорбарско ни мъчи... трябваше да ни докарат до там, да се радваме на А-окръжна, за да ни дойде акъла.

Тука съм съгласен, ама и доста учуден да го видя написано черно на бяло от почитател на ЦСКА!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 22:18

1palq4o1 написа:Тука съм съгласен, ама и доста учуден да го видя написано черно на бяло от почитател на ЦСКА!!!

Опитвам се да гледам от положителната страна. Бяхме зверски разглезна публика, бяхме готови да гоним треньор за един равен мач... много отрезвяващо ни дойде както негативната серия от пролетта, така и изхвърлянето от А група. Не е мъжко и не е достойно да не можеш да губиш, а ние не можехме.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 22:43

Знаете ли кое най лошото във България ? Злобата-завиждането-неразбирането на важни въпроси (глупоста)и алчността на хората.България има доста важни въпроси за решаване !АЗ съм и ще бъда от ЦСКА където и да отиде и най вече Българин.Аз лично ако примерно (беше) станало със Левски щеше да ми скучно да гледам футбол.Гледах М Юн. зареди Бербатов -сега не съм гледал и един мач.А съм запален по футбола и даже по залаганията .Аз не крия имам доста приятели Левскари .Когато се видим дали е за подигравка или сериозно за футбол мие приятно .А сега всеки вика бе шибана работа (даже им се не гледа) Ние каквото и да направим не можем да променим (миналото) Но можем да променим ( бъдещето ) Ако всеки един от нас поне малко по толерантен към другия ще по добре за всички - а не да си изливаме яда и злобата от ежедневието.Аз съм го правил без да помисля -и когато го направиш и със семейството разбираш колко долно си постъпил.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 22:54

Дербито се гледа най-забавно с приятели от другия лагер. Всички имаме такива, колкото и да се правим на велики тук от време на време.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 20 юни 2015 23:42

DarkPsy написа:С тези отбори голямо надцакване ще падне :)

Сопот не игра ли с подобни бе, психо? :lol:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 23:44

Това не е Сопот, ти не се обаждай, като не знаеш. Това е оригиналният Ботев, те съживиха дружеството от 574-а година, което не беше закрито през 986-а и сега са си автентичният Ботев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
terans
Контакти:

Мнениеот terans » 21 юни 2015 00:49

1982 написа:Това не е Сопот, ти не се обаждай, като не знаеш. Това е оригиналният Ботев, те съживиха дружеството от 574-а година, което не беше закрито през 986-а и сега са си автентичният Ботев.
Ами като не ти оттърва иди ги оспорвай съда Отворко, или се уплачи на уефа, или арменския поп. Вас злобата ви е погълнала изцяло и ви потопи за винаги. Иначе съдбата ви дава шанс най накрая да влезете в А група по редовния начин. До сега играехте нередовно от създаването си пак на гърба на същия този Ботев, неблагодарници. И когато си искате титлите и ние ще ги искаме защото са спечелини с нашия лиценз. :evil: Този клуб ЦСКА е незаконно роден и през всичките тези години участваше и съществуваше на гърба на другите отбори. С чужд лиценз, откраднати или неплатени футболисти .Благодарение на вас фалираха и Пирин и Ботев на селяка, че и Сливен даже.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 01:16

Ти се научи първо да пишеш на български, тогава се обяснявай тук. Потресаваща неграмотност.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”