При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Antananarivo

Re: Писна ми да чакам . Защо няма нищо офиц.

Мнениеот Antananarivo » 15 юни 2015 14:34

BRF написа:https://www.youtube.com/watch?v=0O63Tpikdy8
Това трябва да го има!

Ще го има бе, споко! САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Re: КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Мнениеот Onze_dOr » 15 юни 2015 14:35

Странджата написа:А защо вие, жълтите от Лилково, смятате, че Левски е най-мразеният - може би защото е и най-обичаният или защото всички мразят някой отбор, но задължително с него и Левски, или просто носите някаква родова травма? Вас кой ви мрази най-много - тези които вие мразите, нали? Но за нас не омразата, а обичта е водещата - обичаме си Левски, а омразата сме я оставили за такива с идентична увреденост като - погледни се в огледалото, макар че и там не си точно това, което си ....

=================

Това, което си написал важи за теб(може да има и други), ако съдя по постовете ти, но я разгледай внимателно темите за ЦСКА и ще се убедиш, че болшинството левскари повече мразят ЦСКА, отколкото обичат "Левски"!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 15 юни 2015 14:37

"Плачът пред офисите на богатите хора в България ще остане безнадежден. Всеки уважаващ себе си бизнесмен, колкото и да обича футбола, все пак си прави икономически анализ. Няма луди, които да си хвърлят парите в Перловската река. Надеждата на ЦСКА бе свързана с икономиста, който доскоро управляваше,Александър Томов. От неговите сводки се виждаше, че дългът се стопява с милиони за часове. Обмислях да създам инициативен комитет, който да предложи на Европейската комисия да прати Томов в помощ на съседна Гърция-"каза Емил Наков
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 15 юни 2015 14:42

ticha i vladislav написа:"Плачът пред офисите на богатите хора в България ще остане безнадежден. Всеки уважаващ себе си бизнесмен, колкото и да обича футбола, все пак си прави икономически анализ. Няма луди, които да си хвърлят парите в Перловската река. Надеждата на ЦСКА бе свързана с икономиста, който доскоро управляваше,Александър Томов. От неговите сводки се виждаше, че дългът се стопява с милиони за часове. Обмислях да създам инициативен комитет, който да предложи на Европейската комисия да прати Томов в помощ на съседна Гърция-"[b]каза Емил Наков[/b]

Кой беше този Наков пък? Онзи от Велбъжд ли? Мааааазен...
http://struma.bg/news/41400/1/1/Dyasnat ... rluka.html

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 15 юни 2015 14:45

:lol:
Най-готиното ще стане, ако се появят 2 бр. ЦСКА и се почнат дразги и мръсни номера между тях си...а те това го могат най-добре.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 14:51

Емо Наков със сигурност е в десетката на най-тъпите кюстендилски парчета :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 юни 2015 11:01

Аз, като фен на ЦСКА от десетки години не смятам, че трябва да избира между някакви измислени Ад-та. Всички искаме клубът ни да се оправи, да се изчисти и да заеме полагащото му се място в елита на България. Досега собствениците ни се мъчиха от нищо да направят нещо и накрая се стигна до сегашната абсурдна ситуация да се ходи по-офисите на богати хора и да се моли за пари. За мен възможностите са няколко. Започва се на чисто при аматьорите, с нов отбор и началници. Втория вариант е по-възможен и по-удачен за мен. ЦСКА слиза във Б група, където начело с г-н Божков обиграваме силен отбор, който да е конкурентно способен на майсторите. Това ще донесе една година спокойствие, последователна работа на треньорите, а и ще има наказание. Всички ще са доволни и няма да има приказки. Третия вариант за мен е най-неприятен, защото ако Литекс се прекръсти на ЦСКА всичко ще се обърка. Няма да се знае, кой кой е във А група. Сега има 10 отбора, плюс Локото 11. При изчезване на ловчанлии или червените, кой ще попълни 12 място, някой от Б група ли? Пълна безумица, защото отборите от втория ешалон с малки изключения едвам издържат финансово. След Пирин и Монтана ще има още един клуб борещ се за отцеляване. Марек и Хасково, а преди това Светкавица и Любимец доказаха, че не стават за А група. Това е положението и от самолет се вижда, че без ЦСКА А група няма да е същата!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 11:12

angelofdeath написа:Аз, като фен на ЦСКА от десетки години не смятам, че трябва да избира между някакви измислени Ад-та. Всички искаме клубът ни да се оправи, да се изчисти и да заеме полагащото му се място в елита на България. Досега собствениците ни се мъчиха от нищо да направят нещо и накрая се стигна до сегашната абсурдна ситуация да се ходи по-офисите на богати хора и да се моли за пари. За мен възможностите са няколко. Започва се на чисто при аматьорите, с нов отбор и началници. Втория вариант е по-възможен и по-удачен за мен. ЦСКА слиза във Б група, където начело с г-н Божков обиграваме силен отбор, който да е конкурентно способен на майсторите. Това ще донесе една година спокойствие, последователна работа на треньорите, а и ще има наказание. Всички ще са доволни и няма да има приказки. Третия вариант за мен е най-неприятен, защото ако Литекс се прекръсти на ЦСКА всичко ще се обърка. Няма да се знае, кой кой е във А група. Сега има 10 отбора, плюс Локото 11. При изчезване на ловчанлии или червените, кой ще попълни 12 място, някой от Б група ли? Пълна безумица, защото отборите от втория ешалон с малки изключения едвам издържат финансово. След Пирин и Монтана ще има още един клуб борещ се за отцеляване. Марек и Хасково, а преди това Светкавица и Любимец доказаха, че не стават за А група. Това е положението и от самолет се вижда, че без ЦСКА А група няма да е същата!

Как ше „слезне“ ЦСКА в „Б“ група :roll: :?: Не разбрали ,че губиме лиценза и както виждаш дружеството но МиМ отива във „В“ група!Единственият най-готин и удачен вариант за спасение е този на ГГи Божков и доколкото знам „Литекс“ няма да бъде закрит,а почва от „Б“ група ,закупувайки и преименувайки друг отбор!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 юни 2015 15:25

Мен ме е яд, че Николич е разтрогнал договора си. Това е невероятна загуба, щото щеше да има перфектен шанс да вкара първия си гол с ЦСКА в А окръжна. Това момче заслужаваше да отбележи гол. В същото време трябва да споделя, че Лупи си заслужава титлата: професор. Излезе чист - ликвидаторите са други.

Та.....аз вече приемам нещата на майтап. То няма и как по друг начин да ги приема. Разбрах, че Милко и Марко нямат т...ци да излязат и да кажат каква в ситуацията. Само едно не ми е ясно: как бизнесмени от калибара на Манджукови и Инджови позволиха на Лупи да им вземе няколко милиона ? Ясно е, че всичко е за базите и за имотите на ЦСКА, но...похарчените пари не са джобни.

В началото исках да има сделка: Божков - Ганчев, но......сега си мисля, че клубът е с достатъчно голяма история и фенска маса, за да заслужи подигравки като Лиска, миска и други.

Рейнджърс - може, Ювентус - може, но ние .......сме все професори и все далаверки въртим. Вярно е, че Рейнджърс загуби плейофа за влизане, но пък си остана отборът с най-много привърженици в Шотландия

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2015 11:17

Red joker написа:
angelofdeath написа:Аз, като фен на ЦСКА от десетки години не смятам, че трябва да избира между някакви измислени Ад-та. Всички искаме клубът ни да се оправи, да се изчисти и да заеме полагащото му се място в елита на България. Досега собствениците ни се мъчиха от нищо да направят нещо и накрая се стигна до сегашната абсурдна ситуация да се ходи по-офисите на богати хора и да се моли за пари. За мен възможностите са няколко. Започва се на чисто при аматьорите, с нов отбор и началници. Втория вариант е по-възможен и по-удачен за мен. ЦСКА слиза във Б група, където начело с г-н Божков обиграваме силен отбор, който да е конкурентно способен на майсторите. Това ще донесе една година спокойствие, последователна работа на треньорите, а и ще има наказание. Всички ще са доволни и няма да има приказки. Третия вариант за мен е най-неприятен, защото ако Литекс се прекръсти на ЦСКА всичко ще се обърка. Няма да се знае, кой кой е във А група. Сега има 10 отбора, плюс Локото 11. При изчезване на ловчанлии или червените, кой ще попълни 12 място, някой от Б група ли? Пълна безумица, защото отборите от втория ешалон с малки изключения едвам издържат финансово. След Пирин и Монтана ще има още един клуб борещ се за отцеляване. Марек и Хасково, а преди това Светкавица и Любимец доказаха, че не стават за А група. Това е положението и от самолет се вижда, че без ЦСКА А група няма да е същата!

Как ше „слезне“ ЦСКА в „Б“ група :roll: :?: Не разбрали ,че губиме лиценза и както виждаш дружеството но МиМ отива във „В“ група!Единственият най-готин и удачен вариант за спасение е този на ГГи Божков и доколкото знам „Литекс“ няма да бъде закрит,а почва от „Б“ група ,закупувайки и преименувайки друг отбор!

Четете!Все още процедурата по лицензиране за Б група не е изтекъл!Литекс ще е в А група а новото ЦСКА в Б!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”