BRF написа:https://www.youtube.com/watch?v=0O63Tpikdy8
Това трябва да го има!
Ще го има бе, споко! САМО ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:https://www.youtube.com/watch?v=0O63Tpikdy8
Това трябва да го има!
Странджата написа:А защо вие, жълтите от Лилково, смятате, че Левски е най-мразеният - може би защото е и най-обичаният или защото всички мразят някой отбор, но задължително с него и Левски, или просто носите някаква родова травма? Вас кой ви мрази най-много - тези които вие мразите, нали? Но за нас не омразата, а обичта е водещата - обичаме си Левски, а омразата сме я оставили за такива с идентична увреденост като - погледни се в огледалото, макар че и там не си точно това, което си ....
ticha i vladislav написа:"Плачът пред офисите на богатите хора в България ще остане безнадежден. Всеки уважаващ себе си бизнесмен, колкото и да обича футбола, все пак си прави икономически анализ. Няма луди, които да си хвърлят парите в Перловската река. Надеждата на ЦСКА бе свързана с икономиста, който доскоро управляваше,Александър Томов. От неговите сводки се виждаше, че дългът се стопява с милиони за часове. Обмислях да създам инициативен комитет, който да предложи на Европейската комисия да прати Томов в помощ на съседна Гърция-"[b]каза Емил Наков[/b]
angelofdeath написа:Аз, като фен на ЦСКА от десетки години не смятам, че трябва да избира между някакви измислени Ад-та. Всички искаме клубът ни да се оправи, да се изчисти и да заеме полагащото му се място в елита на България. Досега собствениците ни се мъчиха от нищо да направят нещо и накрая се стигна до сегашната абсурдна ситуация да се ходи по-офисите на богати хора и да се моли за пари. За мен възможностите са няколко. Започва се на чисто при аматьорите, с нов отбор и началници. Втория вариант е по-възможен и по-удачен за мен. ЦСКА слиза във Б група, където начело с г-н Божков обиграваме силен отбор, който да е конкурентно способен на майсторите. Това ще донесе една година спокойствие, последователна работа на треньорите, а и ще има наказание. Всички ще са доволни и няма да има приказки. Третия вариант за мен е най-неприятен, защото ако Литекс се прекръсти на ЦСКА всичко ще се обърка. Няма да се знае, кой кой е във А група. Сега има 10 отбора, плюс Локото 11. При изчезване на ловчанлии или червените, кой ще попълни 12 място, някой от Б група ли? Пълна безумица, защото отборите от втория ешалон с малки изключения едвам издържат финансово. След Пирин и Монтана ще има още един клуб борещ се за отцеляване. Марек и Хасково, а преди това Светкавица и Любимец доказаха, че не стават за А група. Това е положението и от самолет се вижда, че без ЦСКА А група няма да е същата!
Red joker написа:angelofdeath написа:Аз, като фен на ЦСКА от десетки години не смятам, че трябва да избира между някакви измислени Ад-та. Всички искаме клубът ни да се оправи, да се изчисти и да заеме полагащото му се място в елита на България. Досега собствениците ни се мъчиха от нищо да направят нещо и накрая се стигна до сегашната абсурдна ситуация да се ходи по-офисите на богати хора и да се моли за пари. За мен възможностите са няколко. Започва се на чисто при аматьорите, с нов отбор и началници. Втория вариант е по-възможен и по-удачен за мен. ЦСКА слиза във Б група, където начело с г-н Божков обиграваме силен отбор, който да е конкурентно способен на майсторите. Това ще донесе една година спокойствие, последователна работа на треньорите, а и ще има наказание. Всички ще са доволни и няма да има приказки. Третия вариант за мен е най-неприятен, защото ако Литекс се прекръсти на ЦСКА всичко ще се обърка. Няма да се знае, кой кой е във А група. Сега има 10 отбора, плюс Локото 11. При изчезване на ловчанлии или червените, кой ще попълни 12 място, някой от Б група ли? Пълна безумица, защото отборите от втория ешалон с малки изключения едвам издържат финансово. След Пирин и Монтана ще има още един клуб борещ се за отцеляване. Марек и Хасково, а преди това Светкавица и Любимец доказаха, че не стават за А група. Това е положението и от самолет се вижда, че без ЦСКА А група няма да е същата!
Как ше „слезне“ ЦСКА в „Б“ група![]()
Не разбрали ,че губиме лиценза и както виждаш дружеството но МиМ отива във „В“ група!Единственият най-готин и удачен вариант за спасение е този на ГГи Божков и доколкото знам „Литекс“ няма да бъде закрит,а почва от „Б“ група ,закупувайки и преименувайки друг отбор!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта