ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Re: ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)

Мнениеот karager » 10 апр 2015 23:33

Кашчей написа:
karager написа:"Компетентен" отговор. :)

Като твоите, но с друг ник 8-)

Аз съм бил на БА, вярно веднъж, но съм бил там. ЦСКА игра срещу Ботев Вр и победи с 2:0.
Ти колко мача си гледал на БА?

Не знам кого визираш, но не ме и интересува.
Много пъти съм бил на БА, не съм ги броил. Ти толкова врабчета не си виждал.
YNWA

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 апр 2015 23:34

Кашчей написа:
Teo написа:
phd написа:
Teo написа:Слаби сме си и това е... заслужаваме си мястото което заемаме... да се фокусираме как да спасим клуба от колкото да ги мъчим тия криваци да играят футбол... да избутаме сезона някак и след това ще му мислим :idea:
Ние за бога не може да стигнем до голово положение, а ония птички с 10 човека играха по едно време по-добре от колкото с 11 :|
С тази игра последните мачове не заслужаваме ЕКТ... честно ви казвам!
Тоя Галчев да го пенсионират... аз съм играл халф и мога да правя много повече неща в офанзивен план от тоя дървар дето връща всека топка назад :idea:

Ама това е отборът от края на 2014, дето газеше, бе! Не се ли приближаваш към отговора на въпроса "защо"?

Имахме БУШ... имахме уникален късмет дето взимахме мачове по Стойчовски(1:0)... не мога да си представа, че след такава подготовка нищо не играем... какво се е случило един бог знае... не е нормално това! Предполагам, че повечето са в някаква психо дупка, а не че не могат да играят добър футбол...сами да си помогнат, друг няма кой... :idea:

Когато попитах-каква физическа подготовка с Тошко? Отговорът беше-какъв ти е проблема.То 40 дни на почивка да е
пак ще изперка.В голямо блато ни вкараха посочените трима.
Психо дупките в професионалният спорт са няколко, но най-първа и важна е финансовата психо дупка. следва я психо-дупката от неуредиците и неясното бъдеще на отбора и трета е е психо дупката от зимната подготовка.
Само завършен идиот може да остави 40 дена на едно място 30 човека, повечето от които не се понасят един друг, но Лупи, Тодоров и Тройчо са умни ора-направиха го!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 апр 2015 23:35

Кашчей написа:
Teo написа:
phd написа:
Teo написа:Слаби сме си и това е... заслужаваме си мястото което заемаме... да се фокусираме как да спасим клуба от колкото да ги мъчим тия криваци да играят футбол... да избутаме сезона някак и след това ще му мислим :idea:
Ние за бога не може да стигнем до голово положение, а ония птички с 10 човека играха по едно време по-добре от колкото с 11 :|
Тоя Галчев да го пенсионират... аз съм играл халф и мога да правя много повече неща в офанзивен план от тоя дървар дето връща всека топка назад :idea:

Ама това е отборът от края на 2014, дето газеше, бе! Не се ли приближаваш към отговора на въпроса "защо"?

Имахме БУШ... имахме уникален късмет дето взимахме мачове по Стойчовски(1:0)... не мога да си представа, че след такава подготовка нищо не играем... какво се е случило един бог знае... не е нормално това! Предполагам, че повечето са в някаква психо дупка, а не че не могат да играят добър футбол...сами да си помогнат, друг няма кой... :idea:

Психо дупките в професионалният спорт са няколко, но най-първа и важна е финансовата психо дупка. следва я психо-дупката от неуредиците и неясното бъдеще на отбора и трета е е психо дупката от зимната подготовка.
Само завършен идиот може да остави 40 дена на едно място 30 човека, повечето от които не се понасят един друг, но Лупи, Тодоров и Тройчо са умни ора-направиха го!

Никога досега не се беше правил такъв лагер на едно място.. явно ефекта от него не е положителен... :idea:
В подготовката и в това неясно бъдеще което се намира клуба според е психо дупката в футболистите.. друго обяснение нямам за себе си!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 23:43

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
phd написа:

Никога досега не се беше правил такъв лагер на едно място.. явно ефекта от него не е положителен... :idea:
В подготовката и в това неясно бъдеще което се намира клуба според е психо дупката в футболистите.. друго обяснение нямам за себе си!

Навремето нашите умни шефове на футбола се чудеха, защо след такъв як лагер на Белмекен, в Мексико бяхме дупки след половин час игра. Освен несъобразяването с истинските условия в Мексико, те не съобразяваха, че такива дълги лагери, без съпруги и приятелки, далеко от семейството не са добра идея. При вас, тази зима подготовката си беше точно такава-40 дена трябва да гледаш едни и същи физиономии-на тренировка, на закуска, на обяд, на вечеря, в стаята....това стига до раздразнение в един момент.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 10 апр 2015 23:45

махме БУШ... имахме уникален късмет дето взимахме мачове по Стойчовски(1:0)... не мога да си представа, че след такава подготовка нищо не играем... какво се е случило един бог знае... не е нормално това! Предполагам, че повечето са в някаква психо дупка, а не че не могат да играят добър футбол...сами да си помогнат, друг няма кой... :idea:

Сега вече няма да взимаме мачове по Стойчовски... Идиотите не могат да разберат, че Стойчо, който не харесвам особено, не е главният виновник за състоянието на ЦСКА. Днес някои фенове ми възхваляват Галин Иванов??? Галин е страхотен човек, но не е попаднал на подходящото място в подходящото време! За първи път от 15 години отборът не се разпродава по време на паузата,а същите играчи от първия полусезон не могат да си подадат един пас!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 апр 2015 23:48

mertezaker написа:
Сега вече няма да взимаме мачове по Стойчовски... Идиотите не могат да разберат, че Стойчо, който не харесвам особено, не е главният виновник за състоянието на ЦСКА. Днес някои фенове ми възхваляват Галин Иванов??? Галин е страхотен човек, но не е попаднал на подходящото място в подходящото време! За първи път от 15 години отборът не се разпродава по време на паузата,а същите играчи от първия полусезон не могат да си подадат един пас!

Не разбирам как в едно и също изказване си съжителстват "Идиотите не могат да разберат, че Стойчо, който не харесвам особено, не е главният виновник за състоянието на ЦСКА." и "За първи път от 15 години отборът не се разпродава по време на паузата,а същите играчи от първия полусезон не могат да си подадат един пас!"
Признавам, че съм тъп за такава логика !!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 апр 2015 23:49

mertezaker написа:
махме БУШ... имахме уникален късмет дето взимахме мачове по Стойчовски(1:0)... не мога да си представа, че след такава подготовка нищо не играем... какво се е случило един бог знае... не е нормално това! Предполагам, че повечето са в някаква психо дупка, а не че не могат да играят добър футбол...сами да си помогнат, друг няма кой... :idea:

Толкова си може БОБИ ГАЛЧЕВ... Фелипе ужасно падение на формата, Сънди греши всяка топка.. халфовата линия е все едно взета от квартала да рита топка...
Едно доказват футболярите... като изключим Вальо, Тунчев, не могат да играят под напрежение.. тоест не са за ЦСКА тия :idea:
@ Така като гледам двата мача които предстоят с Локо и Литекс не виждам как може да вземем нещо повече от 1 точка от тия два мача :idea:
Последна промяна от Teo на 10 апр 2015 23:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 23:50

karager написа:
Кашчей написа:
karager написа:"Компетентен" отговор. :)

Като твоите, но с друг ник 8-)

Аз съм бил на БА, вярно веднъж, но съм бил там. ЦСКА игра срещу Ботев Вр и победи с 2:0.
Ти колко мача си гледал на БА?

Не знам кого визираш, но не ме и интересува.
Много пъти съм бил на БА, не съм ги броил. Ти толкова врабчета не си виждал.

А днес БА ти беше далеч, защото си гонил врабчета, за да ги броиш?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 апр 2015 23:52

40 дни човек на почивка да е пак ще изперка.Тошо да провежда физическата,стойчо да си вземе 240 000 лв,а за някои
футболисти няма пари.Много неща натежаха и за това те го бойкотираха.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 апр 2015 23:55

petko.h.markov написа:40 дни човек на почивка да е пак ще изперка.Тошо да провежда физическата,стойчо да си вземе 240 000 лв,а за някои
футболисти няма пари.Много неща натежаха и за това те го бойкотираха.

Където се раздават много пари винаги има интереси... но както казваш и да са го бойкотирали в момента що не играят при Галин или и него бойкотират дето взима 2 бона най-много :?:

@ Владо плачеше пред сектор Г от мъка, защото знае какво е ЦСКА и как трябва защитаваш достойно тая фланелка! Но как да им го набие в тъпите кратуни дето са в ЦСКА заради 25-тото число от месеца или да драскат нови постове във ФБ:idea:

Върни се в “ЦСКА”