Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

iliyan

Re: Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!

Мнениеот iliyan » 02 апр 2015 23:45

1Neutralen написа:
iliyan написа:
dickinson написа:
iliyan написа:
1Neutralen написа:Много шум за нищо. Ще чакаме новини за заплатите. :lol:

Още ли чакаш заплата за тролене от Киро Високият а :lol: :lol: :lol:

ти твойта заплата взе ли я от Лупи, от онези 60 000 лева за тролене от бюджета за миналата година, колко взе?

Много си любопитен.Любопитството уби котката.

Значи да разбираме че си на заплата при Лупарата... 8-)

:lol: :lol: Вече има нова мерна единица за глупост 1 1Neutralen :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 апр 2015 23:46

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:Шоуто при червените никога не свършва! Всеки край е ново начало! :lol: :lol:

Така е устроен живота счети,ако не знаеш , „всеки край е ново начало“-единственото верно нещо,което си казал(преписал или чул от някъде) без да искаш в този форум :idea:

Хахахаха :lol: :lol: Аз имам над 12 600 авторитетни мнения в този форум! 8-)

Може и да имаш и 112 600,но само ти си знаеш,че са авторитетни,просто си един сухар счетоводител-нищо повече 8-) :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 апр 2015 00:16

Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:Шоуто при червените никога не свършва! Всеки край е ново начало! :lol: :lol:

Така е устроен живота счети,ако не знаеш , „всеки край е ново начало“-единственото верно нещо,което си казал(преписал или чул от някъде) без да искаш в този форум :idea:

Хахахаха :lol: :lol: Аз имам над 12 600 авторитетни мнения в този форум! 8-)

Може и да имаш и 112 600,но само ти си знаеш,че са авторитетни,просто си един сухар счетоводител-нищо повече 8-) :idea:

Ами трябва да има и сухари по тая земя, за да има разнообразие. :lol: Не може всички да са джокери и то червени. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 апр 2015 00:38

Хайде моля ви се "лилавите" ученички да си трайте там или пък вземете попитайте Тонев ,защо в тотото няма пари и по точно защо няма да има пари дори и за заплати тоя месец ,да не са отишли случайно за лиценза Ви ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 03 апр 2015 00:44

Новината може да се коментира по следния начин: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2JtD56RAIDU[/youtube]
Приятно слушане, текстът е важен, както се досещате, а не заглавието на парчето :)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 03 апр 2015 00:58

Хах, много забавно. Половината знаят кой ще купува това и онова, но раздават жокери, гатанки и си траят :lol: Другата половина гадае на боб и кафе, защото всезнаещите не могат да говорят в прав текст, те информация не издават! :lol: Пародия! Което ми напомня за един своеобразен евъргрийн(без лоши чувства :ugeek: ) :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QSGsphnRNkU[/youtube]

П.П. Клипчето ще стане на 8 години след седмица :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 апр 2015 01:07

Кажете смело името, нали не мислите, че някакъв форум може да развали сделката.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 апр 2015 01:29

Eminem написа:Кажете смело името, нали не мислите, че някакъв форум може да развали сделката.

Тебе що ти дреме,на вашия собственик нали му се знае името-дай Боже да векува на „Герена“ ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 апр 2015 01:31

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:

Хахахаха Аз имам над 12 600 авторитетни мнения в този форум! 8-)

Ами трябва да има и сухари по тая земя, за да има разнообразие. :lol: Не може всички да са джокери и то червени. :lol:

И тука си прав,накрая ще излеземе съмишленици :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 апр 2015 01:41

W84me написа:Вълка и Божков! Лупи е цвете пред тия! :mrgreen:

Добре, че всички ги познаваш и знаеш що за стока са, но любопитното е вие на чий магарешки...бодил ще седнете! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “ЦСКА”