1Neutralen написа:iliyan написа:dickinson написа:iliyan написа:1Neutralen написа:Много шум за нищо. Ще чакаме новини за заплатите.
Още ли чакаш заплата за тролене от Киро Високият а![]()
![]()
ти твойта заплата взе ли я от Лупи, от онези 60 000 лева за тролене от бюджета за миналата година, колко взе?
Много си любопитен.Любопитството уби котката.
Значи да разбираме че си на заплата при Лупарата...
Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Tommi написа:Red joker написа:Tommi написа:Шоуто при червените никога не свършва! Всеки край е ново начало!![]()
Така е устроен живота счети,ако не знаеш , „всеки край е ново начало“-единственото верно нещо,което си казал(преписал или чул от някъде) без да искаш в този форум
Хахахаха![]()
Аз имам над 12 600 авторитетни мнения в този форум!
Може и да имаш и 112 600,но само ти си знаеш,че са авторитетни,просто си един сухар счетоводител-нищо повече
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Tommi написа:Red joker написа:Tommi написа:Шоуто при червените никога не свършва! Всеки край е ново начало!![]()
Така е устроен живота счети,ако не знаеш , „всеки край е ново начало“-единственото верно нещо,което си казал(преписал или чул от някъде) без да искаш в този форум
Хахахаха![]()
Аз имам над 12 600 авторитетни мнения в този форум!
Може и да имаш и 112 600,но само ти си знаеш,че са авторитетни,просто си един сухар счетоводител-нищо повече![]()
Ами трябва да има и сухари по тая земя, за да има разнообразие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Хайде моля ви се "лилавите" ученички да си трайте там или пък вземете попитайте Тонев ,защо в тотото няма пари и по точно защо няма да има пари дори и за заплати тоя месец ,да не са отишли случайно за лиценза Ви ?Tommi написа:Шоуто при червените никога не свършва! Всеки край е ново начало!![]()
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Новината може да се коментира по следния начин: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2JtD56RAIDU[/youtube]
Приятно слушане, текстът е важен, както се досещате, а не заглавието на парчето
Приятно слушане, текстът е важен, както се досещате, а не заглавието на парчето
Хах, много забавно. Половината знаят кой ще купува това и онова, но раздават жокери, гатанки и си траят
Другата половина гадае на боб и кафе, защото всезнаещите не могат да говорят в прав текст, те информация не издават!
Пародия! Което ми напомня за един своеобразен евъргрийн(без лоши чувства
) :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QSGsphnRNkU[/youtube]
П.П. Клипчето ще стане на 8 години след седмица
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QSGsphnRNkU[/youtube]
П.П. Клипчето ще стане на 8 години след седмица
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Кажете смело името, нали не мислите, че някакъв форум може да развали сделката.
Eminem написа:Кажете смело името, нали не мислите, че някакъв форум може да развали сделката.
Тебе що ти дреме,на вашия собственик нали му се знае името-дай Боже да векува на „Герена“
Tommi написа:Red joker написа:Tommi написа:Red joker написа:Tommi написа:Шоуто при червените никога не свършва! Всеки край е ново начало!![]()
Хахахаха Аз имам над 12 600 авторитетни мнения в този форум!
Може и да имаш и 112 600,но само ти си знаеш,че са авторитетни,просто си един сухар счетоводител-нищо повече![]()
Ами трябва да има и сухари по тая земя, за да има разнообразие.Не може всички да са джокери и то червени.
И тука си прав,накрая ще излеземе съмишленици
W84me написа:Вълка и Божков! Лупи е цвете пред тия!
Добре, че всички ги познаваш и знаеш що за стока са, но любопитното е вие на чий магарешки...бодил ще седнете!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.