IX Кръг: ЦСКА - Локомотив (София), 20.09.14, 3:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: IX Кръг: ЦСКА - Локомотив (София), 20.09.14, 3:0 FT

Мнениеот ***cska*** » 20 сеп 2014 22:12

Абсолютно заслужена победа за ЦСКА!
През първите 30 мин. на мача можехме да водим минимум с 2-3 гола разлика,след като създадохме 5-6 чисти положения за гол(браво на Божката Митров).Както винаги не се получи и Локото изравни играта.Момчетата пресираха дълбоко в нашата половина и мача стана тегав.Спестен 100%в втори жълт картон за Румен Трифонов.След минута се спести такъв за същата ситуация на Сънди(гузен съдия).Гола на Локото си беше абсолюо нарушение!
Второто полувреме всичко си дойде на мястото.Трифонов се пазеше от втори жълт и Силва го развинти по дясното крило.1-0.Прекрасен гол на Буш(момчето си гонеше топката до последно)2-0.И накрая Люксенбургския си изработи положението и си вкара за класиката3-0.
П.С.Неразбирам наглостта на сините наркомани да коментират съдията,след ПАРОДИЯТА която беше днес в Хасково?!?? :?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

peliforewer
Контакти:

Re: IX Кръг: ЦСКА - Локомотив (София), 20.09.14, 19:00 часа

Мнениеот peliforewer » 20 сеп 2014 22:14

Eleril написа:Ха,що ли не се учудвам от поредицата безмислени мнения от фенове на други отбор?Колеги,сигурни ли сте,че сте си пуснали Диема и гледате ЦСКА?Първо,искам да видите статистиката от мача.ЗА удари към и във вратата няма да говоря,но моля да видите фаловете и броя на картоните....Трифонов,горкия,си беше за гонене още преди да сме преполовили първото полувреме - не само заради фала,при който получи картон,фалът,при който,странно защо,не получи картон,но и заради два други закъснели шпагата.Логично беше,заради дефанзивната игра на Локото,те да правят повече нарушения(факт),но и беше логично да получат повечко картони(е,тук вече виждаме точно обратното).А относно гола - във абсолютно всеки един мач,при борба за висока топка,кохато ръката на единия състезател е на врата/гърба/рамото на другия и се използва,за да се получи предимство(както беше в случая),се дава фал.Тая игра си има правила,не са много сложни - тълкуването специално на този тип нарушения може да бъде лесно проследено във общо-взето всеки един мач,защото има поне по 5-6 такива (понякога и повече - зависи от първенството).
С две думи за самия мач - играхме атакуващо и владеехме положението през по-голямата част от мача.Не ни се получи през първото полувреме,въпреки няколкото хубави шанса,но през второто си ги наказахме - и още можеше.ТАзи година Армията се оказва непробиваема - не са ни вкарвали гол,а ние редовно си бележим по 3-4 на собствен терен.Браво на всички,благодаря ви за победата.Оставаме си първи!
ПС Респект към Локото - много харесвам дисциплинирани отбори,а този сезон те са такива.Надявам се да се наместят в първата шестица и да си подобряват играта.Успех,железничари.

Нормално и компетентно мнение като твоето едва ли ще впечатли сините ни "приятели",тези същите които преди два часа се кълняха че първия и втория гол на Левски в Хасково са кристално чисти,сега ни убеждават че бутане с лакът в гърба на защитник не е нарушение само защото е в полза на ЦСКА.Съдията сам си направи мача труден,ако не се беше уплашил да изгони напълно заслужено Трифонов,след това нямаше да има никакви проблеми и футболистите щяха да му имат респект,а те го усетиха че е колеблив и го грабнаха.Чета в коментарите на тези които мереха собствените си чернокожи футболисти с банани че скандиранията на агитката на ЦСКА...БУШ,БУШ,БУШ.../умишлено пиша името с големи букви,защото след играта си днес напълно го заслужава/ било расистко скандиране.Но със сините "приятели"повече няма да си губя времето защото не са на ниво на хора с които може да се води диалог,няма смисъл да отговарям на простотии,жалко е че осират всяка тема в нашия форум,но явно модераторите харесват простотиите и ги траят.А сега се обръщам към червените фенове,този отбор на ЦСКА има голямо бъдеще,при условие че се запази,а играчи като Буш,Силва,Филипе,Сънди и Кукоч са над нивото на българския шампионат и ще е жалко да ги загубим само защото сме зле финансово.За това призовавам феновете,да ходим на стадиона,да купуваме артикули от фенмагазина и нека помагаме с каквото можем на отбора,момчетата и треньора го заслужават.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 20 сеп 2014 22:17

Интересен мач, в който съдията беше по-слаб и от Стивтн Сънди.
Страхливкото не вдигна очеИЗваждащ втори жълт картон на Трифонов при който мача приключваше. Впоследствие за да не го линчуват някъде не признава гол на Локото. Разбира се по някое време реши да свири всяко докосване между футболистите и даде няколко абсурдни фаула във вреда и на двата отбора. Наистина искам да вярвам, че това е от некадърност :evil:
При нас Сънди си беше на познатото плачевно ниво, но за сметка на това Маркиньос беше по-слаб и от него. За първи път виждам футболист да сбърка три паса на 10 метра в рамките на минута. Карачанаков не знам как оцеля до 55 мин. Виждаше се, че е снощен и беше опасно за здравето да му натоварват сърцето с допълнителни натоварвания :idea: . Венци Василев не направи особено добър мач. Учудваше ме също така и желанието на централните защитници да връщат всяка топка на Дивиш да я изритва, и това в момент, когато все още не се е отърсил психически. Другите момчета много добре. Тони Силва е един от малкото футболисти в България, които нямат проблем да се надиграват 1:1. Буш му висяха по двама на главата през цялото време. И да не беше докоснал топка през целия мач това е достатъчно. Гледаме напред към Стара Загора. Дано стане хубав мач :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 сеп 2014 22:22

bastuna2003, я ми обясни ти какъв ти е проблемът с най-добрият ни дефанзивен халф от Хидуед и Кабус насам - Сънди?
Или ти липсва кондиционния, все пак тоя Съни не се тупка постоянно по емблемата и няма влажен и насълзен поглед.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 сеп 2014 22:29

bastuna2003 написа:Интересен мач, в който съдията беше по-слаб и от Стивтн Сънди.
Страхливкото не вдигна очеИЗваждащ втори жълт картон на Трифонов при който мача приключваше. Впоследствие за да не го линчуват някъде не признава гол на Локото. Разбира се по някое време реши да свири всяко докосване между футболистите и даде няколко абсурдни фаула във вреда и на двата отбора. Наистина искам да вярвам, че това е от некадърност :evil:
При нас Сънди си беше на познатото плачевно ниво, но за сметка на това Маркиньос беше по-слаб и от него. За първи път виждам футболист да сбърка три паса на 10 метра в рамките на минута. Карачанаков не знам как оцеля до 55 мин. Виждаше се, че е снощен и беше опасно за здравето да му натоварват сърцето с допълнителни натоварвания :idea: . Венци Василев не направи особено добър мач. Учудваше ме също така и желанието на централните защитници да връщат всяка топка на Дивиш да я изритва, и това в момент, когато все още не се е отърсил психически. Другите момчета много добре. Тони Силва е един от малкото футболисти в България, които нямат проблем да се надиграват 1:1. Буш му висяха по двама на главата през цялото време. И да не беше докоснал топка през целия мач това е достатъчно. Гледаме напред към Стара Загора. Дано стане хубав мач :mrgreen:

Стивън Сънди направи перфектен мач ,не знам доколко я разбираш тази игра ама тези оценки дето ги раздаваш с такова самочувствие ме карат да не съм съгласен с теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 20 сеп 2014 22:36

Венко, тъй като въпросът ти предполага, че футболът не ти е много ясен ще се опитам да ти отговоря максимално изчерпателно:
1. Всеки мач прави по 3-4 нарушения за жълти картони. Досега сме се отървавали, но ще дойде момента, в който ще се случи същото, каквото и с Борето Галчев срещу Левски. И това може да ни струва скъпо
2. Играе рисково - много често прави финтове, когато е атакуван от футболист, задържа топката близко до себе си, което при грешка оставя централните защитници сами. Тези грешки ни струваха точки. Всеки мач прави по 2-3 такива
3. Няма поглед върху играта. 90% от пасовете му са назад или настрани - никаква градивност. Не поема отговорност да се нагърби с нещо нестандартно, което е водещо в модерния футбол.
4. Не е взел една борба с глава!
5. При статичните положения играем без него. В офанзивен план не взима никакво участие, защото е бездарен и седи отзад (спомни си Чочев какво правеше), а в дефанзивен е винаги неориентиран и си изпуска човека (който обикновено е на границата на наказателното)

Тъй като знам, че няма да се съгласиш с моите доводи, а ще ми държиш теорията как това е най-добрия халф в Европа след Джерард ще кажа и нещо положително:
За първи път виждам даден футболист да навърта толкова километри. За жалост безсмислени...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 сеп 2014 22:39

И за мен Сънди се представи перфектно, и беше най-добрия на терена. Важни три точки, останалото е история.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 сеп 2014 22:41

Няма смисъл да споря за Сънди, радвай се на бездарника Маркиньос.
Да връщаме легендарния, невероятен и изключителен Тодор, който имаше поглед, техника, включваше се в атака, никога не бъркаше пасове и никога не е връщал топката назад. :cry:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 20 сеп 2014 22:43

Трима човека вече ми го казвате, така че няма как да не се съглася с вас. Може и аз да греша, или да съм го нарочил просто. Все пак си спомням за Галчев преди мача с ония пак няколко човека ми скочиха тук, пък после друга песен пееха

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 сеп 2014 22:44

bastuna2003 написа:Интересен мач, в който съдията беше по-слаб и от Стивтн Сънди.

Що така говориш за Сънди? Бобката Борисов каза, че класата лъха от него и се чуди, как такъв качествен халф играе в А група... :lol:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”