II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски

Мнениеот Червени_шампиони » 27 юли 2014 13:32

И ние ще плащаме 14. Всичко е толкова просто, не знам защо всички се вайкат и мрънкат. Формата ни на протест е такава, че ще оставим нашата трибуна празна, защото не сме съгласни с порочната политика на клуба да се водят всеки полусезон по една камара нови футболисти, голяма част от тях чужденци с високи заплати и съмнителни качества. Заради това всички ще се съберем в сектор А, където отново ще подкрепяме отбора през всичките 90 минути. Ще има и малка хореография, така че всичко ще си е в реда на нещата. При предишните ни протести (срещу ТИТАН) мисля, че много хора не ни послушаха и в последствие разбраха, че са грешали. Надявам се сега всички да ни последвате, защото в ръководството продължават да повтарят стари грешки, а това може да се окаже пагубно за ЦСКА.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 юли 2014 13:35

Red Warrior написа:Откъде-накъде, едни ще са платили 10 лева, други 14, а всички да са в "А" сектор? Тези дето са платили 14, балъци ли са, какви са?

Момчетата от "Г" също ще си платят 14 лева.
Усещам, че ще е интересно в "А" днес, така че там съм. :mrgreen:
Последна промяна от Venko123 на 27 юли 2014 13:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 юли 2014 13:36

Само че след Томов вече няма да има срещу кого да протестирате. Не разбрахте ли, че в момента никой не иска да извади десетки милиони и да ги налее в ЦСКА. Ей така, за наш кеф. Не трябва да се клати лодката в този момент. Ако всичко върви нормално, мисля, че догодина по това време собствеността ще е прехвърлена на няколко едри акционери и много малки. Сега единствено вършите работа на подуянци и нашите "доброжелатели".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 27 юли 2014 13:48

1-1, познах че ще отпаднете от Зимбру, и най-вероятно днес мача ще е Х
Последна промяна от HEATSEEKER на 27 юли 2014 14:10, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 юли 2014 14:09

Red Warrior написа:Само че след Томов вече няма да има срещу кого да протестирате. Не разбрахте ли, че в момента никой не иска да извади десетки милиони и да ги налее в ЦСКА. Ей така, за наш кеф. Не трябва да се клати лодката в този момент. Ако всичко върви нормално, мисля, че догодина по това време собствеността ще е прехвърлена на няколко едри акционери и много малки. Сега единствено вършите работа на подуянци и нашите "доброжелатели".

Аз това им обяснявам от няколко дни!Даже ако нямат толкова търпение,нека поне да изчакат второто IPO и тогава да правят "революции".
Въпросът е,че след второто IPO, "завинаги" няма да могат лесно да ни пратят в А окръжна,и затова е цялото бързане!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 27 юли 2014 14:13

CSKA 78 написа:
Red Warrior написа:Само че след Томов вече няма да има срещу кого да протестирате. Не разбрахте ли, че в момента никой не иска да извади десетки милиони и да ги налее в ЦСКА. Ей така, за наш кеф. Не трябва да се клати лодката в този момент. Ако всичко върви нормално, мисля, че догодина по това време собствеността ще е прехвърлена на няколко едри акционери и много малки. Сега единствено вършите работа на подуянци и нашите "доброжелатели".

Аз това им обяснявам от няколко дни!Даже ако нямат толкова търпение,нека поне да изчакат второто IPO и тогава да правят "революции".
Въпросът е,че след второто IPO, "завинаги" няма да могат лесно да ни пратят в А окръжна,и затова е цялото бързане!

Засега само това, че сте софийски отбор ви спасява нищо друго,сами се убедихте колко ''''милиони''''' сте.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 юли 2014 14:18

А не допускаш ли,че точно сега лодката се клати от едри акционери?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 юли 2014 14:18

Аре рогата са се насрали вече... 1:0 и оставки да валят ПЕПЕ, ГОнзи и всякакви терминатори ВЪН ОТ Подуене... :lol: :lol: :lol:

Подкрепете отбора... всички в сектор А :twisted:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 юли 2014 14:43

3:1 казвам аз смело и безотговорно! :twisted:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 юли 2014 14:48

HEATSEEKER написа:Засега само това, че сте софийски отбор ви спасява нищо друго,сами се убедихте колко ''''милиони''''' сте.

Като не знаеш за какво иде реч,по-добре не се мешай,че ставаш смешен! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”