Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/
Мале, мале Тошко като гледам как го разминават като малка гара направо ми се плаче! Е щом с него в състава успяваме да сме напълно равностойни на Лудогорец, значи работата е много добре! 

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Силни са тия, де.а м...а им де.а.
А ние си нямаме нападател и те това е...
Дано успеем да ги излъжем.
Казал съм, преди това, половин на нула ама взимаме мача.
И още го мисля
А ние си нямаме нападател и те това е...
Дано успеем да ги излъжем.
Казал съм, преди това, половин на нула ама взимаме мача.
И още го мисля

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Tobacco написа:Тоя Менди пък да е толкова смешен![]()
![]()
![]()
Иначе засега полутитулярния отбор на Лудогорец ви изпуска
Е чак пък полутитулярния.. Доста преувеличено! Освен един Кейсара и Дяков, който за мен не е нищо особено, всички други са си налице! При нас пък липсва един от най-добрите ни играчи Милисавлевич..
RedeviL написа:Tobacco написа:Тоя Менди пък да е толкова смешен![]()
![]()
![]()
Иначе засега полутитулярния отбор на Лудогорец ви изпуска
Е чак пък полутитулярния.. Доста преувеличено! Освен един Кейсара и Дяков, който за мен не е нищо особено, всички други са си налице! При нас пък липсва един от най-добрите ни играчи Милисавлевич..
+ Златински .... Рапера е много много много МНОГО слаб

Интересно ми е дали след мача Киро-ага ще каже кои са касапите ! Безумно настъпване на Безяк ,абсолютен червен картон на минета ,умишлен удар с лакет в главата на противник !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
За сега ... .бива 
Няколко забележки:
- Тошко играе като 3-ти централен защитник и Чочев няма да издържи цял мач да покрива такъв периметър;
- 100йчо прави грешка, като тръгна да се надиграва с тях - предвид класата и средната възраст на 2-та отбора, след 70-тата мин ще сме гроги;
- Т'ва дето го "играе" Стоянов на фланга и аз бих го свършил с подобен успех;
- Освен от стаично положение, не виждам как ще вкараме гол
Хайде да ни покрие късмета второто и току виж сме измъкнали нещо от мача!
Успех армейци!

Няколко забележки:
- Тошко играе като 3-ти централен защитник и Чочев няма да издържи цял мач да покрива такъв периметър;
- 100йчо прави грешка, като тръгна да се надиграва с тях - предвид класата и средната възраст на 2-та отбора, след 70-тата мин ще сме гроги;
Успех армейци!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
percival написа:Интересно ми е дали след мача Киро-ага ще каже кои са касапите ! Безумно настъпване на Безяк ,абсолютен червен картон на минета ,умишлен удар с лакет в главата на противник !
Червен картон

IvailoRz написа:percival написа:Интересно ми е дали след мача Киро-ага ще каже кои са касапите ! Безумно настъпване на Безяк ,абсолютен червен картон на минета ,умишлен удар с лакет в главата на противник !
Червен картон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според правилата на играта е червен картон.Ама щом е за киро,само забележка !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Red_Neck написа:За сега ... .бива
Няколко забележки:
Успех армейци!
Много точно казано!Това, което прави Чочев в дефанза е просто похвално! Не е никак лесно да се покрива периметъра на още един футболист.. Визирам тромавия и абсолютно неориентиран Янчев.. Няма да е зле, ако Сънди влезе на мястото на Тошко, въпреки че не вярвам да стане.. Маркович ми прави страхотно впечатление, заедно с Бадема са най-добрите ни играчи на терена!
Последна промяна от RedeviL на 26 мар 2014 20:30, променено общо 1 път.
Все едно да кажа ,че имаше дузпа срещу Мисиджан ... а ваще защо така не го обичат Минев ? Така ли се отнасяте към бившите ви играчи (един от най-добрите бекове все още в Бг) ? Това го питам информативно , а не провокативно или нещо ташак да си правя .