Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот TheClub » 23 юни 2009 20:19

ЦСКА е на път да осъществи трансферна бомба, след като армейците в момента водят преговори с футболиста на Щутгарт Даниел Любоя, научи Sportal.bg. Двете страни преговарят в сръбската столица Белград, а представител на червените е човекът на "Титан" и бивш президент на Спартак (Варна) Николай Ишков.

Любоя е обиколил една дузина европейски тимове, сред които френските ПСЖ, Сошо, Страсбург и германските Хамбургер, Волфсбург и Щутгарт. Сърбинът има мачове и за националния тим на западната ни съседка.

За последно 30-годишният нападател се подвизаваше в "Б" отбора на Щутгарт, а след края на сезона стана свободен агент.

Конкурент на армейците за подписа на Даниел Любоя е френският новак Монпелие. За преговорите потвърди пред Sportal.bg и босът на ЦСКА Димитър Борисов.

Интересно! Само българи ..... и СЪРБИН!?!?!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

ЦСКА стартира преговори в Белград за Любоя

Мнениеот Angoff » 23 юни 2009 20:51

ЦСКА е на път да осъществи трансферна бомба, след като армейците в момента водят преговори с футболиста на Щутгарт Даниел Любоя, научи Sportal.bg. Двете страни преговарят в сръбската столица Белград, а представител на червените е човекът на "Титан" и бивш президент на Спартак (Варна) Николай Ишков.

Любоя е обиколил една дузина европейски тимове, сред които френските ПСЖ, Сошо, Страсбург и германските Хамбургер, Волфсбург и Щутгарт. Сърбинът има мачове и за националния тим на западната ни съседка.

За последно 30-годишният нападател се подвизаваше в "Б" отбора на Щутгарт, а след края на сезона стана свободен агент.

Конкурент на армейците за подписа на Даниел Любоя е френският новак Монпелие. За преговорите потвърди пред Sportal.bg и босът на ЦСКА Димитър Борисов.

Съмнявам се но дано да стане факт...с такъв нападател,като Любоя...имаме голям шанс за пробив в Европа...!!!
Последна промяна от Angoff на 23 юни 2009 20:56, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЦСКА стартира преговори в Белград със сръбски национал от Щу

Мнениеот ЕМИЛ » 23 юни 2009 20:54

дано го вземете.такива прецъфтели рози много ви отиват.справка:Хамилтон Рикард

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: ЦСКА стартира преговори в Белград със сръбски национал от Щу

Мнениеот emi_cska » 23 юни 2009 20:55

няма как да стане това защото ако не си яел интервюто на Димитър Борисов във 7дни спорт той каза че в ЦСКА ще играшт само българи. Другото нещо е че този ще играе само в студентки град.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 юни 2009 21:07

Когато става дума за класа,като Любоя коментарите са излишни...ако се договорят за парите би било прекрасно с Манчев и Любоя в атака...доста острота и ефективност едновременно !!!

А и е само на 30 години...тоест в разцвета на силите си може да даде много за 1-2 сезона !
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 23 юни 2009 21:20

Angoff написа:Когато става дума за класа,като Любоя коментарите са излишни...ако се договорят за парите би било прекрасно с Манчев и Любоя в атака...доста острота и ефективност едновременно !!!
А и е само на 30 години...тоест в разцвета на силите си може да даде много за 1-2 сезона !

http://armeici1948.blog.bg/sport/2009/0 ... hno.352052

Не може Тошо и Владо да се съгласяват на намаляване на заплатата си на 6 хиляди евро, а да вземат някой с 15-16 хиляди евро заплата и то чужденец - намалението свърши! :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Govedata sa Nomer 1

Re: СЕДЕМ НОВИ В ЦСКА

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 23 юни 2009 21:52

cska_90 написа:
Udoji90 написа:Аз вече си представям един прекрасен състав само от българи за следващия сезон.
Вратар: Ив. Петров
Ляв бек: Данчо Минев (може да играе на тази позиция не по-зле, отколкото на десния бек, а щом Машадо го няма, Минев е най-добрият/единственият вариант)
Централни защитници: Кирчо Котев и Ив. Иванов
Десен бек: Данчо Тодоров
Опорни халфове: Тошко Янчев и Светльо Петров
Крила: Делев и Иван Стоянов
Централни нападатели: Владо Манчев и Саидходжа

Резерви: Чавдаров, Костадин Стоянов, Бранеков, Виданов, Коста Янев, Николай Манчев, Тимонов

Естествено има все още въпросителни около това кои от юношите ще бъдат преотстъпени. За Тонев, доколкото знам, е ясно, че ще се обиграва в Сливен. Тошев и Зехиров също май щяха да ги преотстъпват. Предполагам, че Иван Иванов, Бранеков и Виданов вече не ги броят за юноши и ще си останат. Караджов, Узунов, Кемил, Ковачев, Събев не са играли в ключови мачове за мъжкия отбор и предполагам, че няма да им се разчита, така че и те би трябвало да бъдат преотстъпени. Нищо не знам за Чипев. Аз поне бих искал да остане, защото показа израстване, но присъствието на Янчев, Светльо Петров, Коста Янев и Николай Манчев ме навежда на мисълта, че и Чипев едва ли ще получи шанс да играе като опорен халф и може също да бъде преотстъпен. Разбира се, че има и дублиращ отбор, където младите да играят, без да бъдат давани на други отбори, а и още не знам дали е възможно да се отървем от всички чужденци. Аз специално бих разкарал почти всички и се колебая само за Морос и Мигел, но ще видим какво ще реши ръководството.

Абе да ти кажа много ме съмнява да играемс такъв състав-4 нападатели(двама централни и две крила,които обаче по техните думи се чувстват по -добре на върха на атаката)-много офанзивно става.Според мене един от тях няма да играе(Муши или в началото Манчев,докато се възстанови)

--------------------------Петров(Чавдаров)-------------

Тодоров(Виданов)-----------Иванов(Бранеков)-----------Котев(Стоянов)---------Минев(Стоянов)

---------------------Янчев(Петров)-----------Янев(Чипев)------------------------------

Делев(Тонев)---------------Н.Манчев(Зехиров)--------------------------Стоянов(Тимонов)

-------------------------------Манчев(Муши)---------------------------------

Аз лично все се надявам Тонев да остане,а Зехиров остава 100%
Но все се мисля,че 2-3 класни чужденци няма да са излишни!

Наистина трябват класни чужденци и то скоро да се привлекат,за да могат да се сработят за Европа...
Иначе е хубаво че ще се разчита най-вече на българи.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 юни 2009 22:21

Yasso написа:
Angoff написа:Когато става дума за класа,като Любоя коментарите са излишни...ако се договорят за парите би било прекрасно с Манчев и Любоя в атака...доста острота и ефективност едновременно !!!

http://armeici1948.blog.bg/sport/2009/0 ... hno.352052

Не може Тошо и Владо да се съгласяват на намаляване на заплатата си на 6 хиляди евро, а да вземат някой с 15-16 хиляди евро заплата и то чужденец - намалението свърши! :evil:

Значи селекцията ще остане само от българи.

- Така е. Няма да се разпростираме. Е, ако изпадне някой класен свободен агент, който да се съгласи на нашите условия, няма да го връщаме. Ето, Даниел Любоя е вариант, но първо трябва да разберем в какво състояние е, защото не е играл една година. Всичко е отворено. Надявам се да се появят и оферти към наши играчи.

Думите са на Димитър Борисов :) ... човека го признава,а и мисля,че така е нормално все пак говорим за Любоя !
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 22:38

Абе на мене това не ми харесва от едната крайност в другата-куп недоказани чужденци-сега пък никъкви.Аз лично искам повече българи да играят,но и някой друг чужденец не е излишен-4-5 за мене е опотималната бройка,другите да са българи.
А и не съм съгласен,че няма евтини,но добри чужденци.
Например ако гледате Купата на Конфедаерациите и по -специално отбора на ЮАР-там има доста качествени момчета от местното първенство,които не са особено скъпи.Например десния халф-Теко Модисе е много класен играч,а в момента играе в Orlando Pirates,местен отбор и едва ли взема космическа заплата.Нападателят Бърнър Паркър в момента игаре в Цървена Звезда и е купен за 300 000Е,което показва ,че не са особено скъпи,а в същото време са доста добри играчи.
Изображение

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 24 юни 2009 00:02

До колкото имам спомен,Любоя доста често получава контузий. :x :evil:
П.П Бат им Ганя пак нещо пълни гащи със смешки. :lol:
Страх тресе мустакатия и пак гледа в двора на ЦСКА,след като вижда как отиват на нов шампионски ЦСКА. :twisted:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “ЦСКА”