Betchualeng Arnaikem написа:Кировец написа:Betchualeng Arnaikem написа:И като им вземат точки ще цъфнем и вържем направо, налиИмам чуството, че някои сини фенове предпочитат ЦСКА да загуби служебно 6 точки пред това да загуби 3 във Вечното дерби...
Да се приложи правилника върху ЦСКА (ако има защо) и това е.. трябва да има ред. Но нас не виждам какво ще ни стопли това.
Ха, един с признаци на излекуване от тежката подуенска болест.
Дръж се момче, не се предавай, не оставяй разума да те напусне.
Аз "болести" нямам, освен ако не говориш за факта, че съм левскар (което ТИ определяш като болест, не аз). За разлика от теб обаче аз не съм побързал да обявя всички червени фенове за болни. Разума ми си е налице и без да се боря да го запазя. И колкото написаното от мен се отнася до други сини фенове, толкова под някаква форма важи и за доста червени такива. Дали ти си сред тях.. сам прецени.
Колко си повърхностен... Тъкмо те похвалих за приличната визия и отношение към ЦСКА, а ти побърза да ме насолиш. Радвам се, че има фенове на Левски като теб - с отношение към проблемите на ЦСКА, което разчупва призмата на омразата. Що се засегна?