Дисциплинарната комисия се наведе пред Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Дисциплинарната комисия се наведе пред Левски

Мнениеот sin4ec » 05 ное 2013 20:49

Der Schmarotzer написа:Пак да се попита - къде в този плакат се вижда конкретно обвинение, засягащо някой на расова, етническа или религиозна основа? Напиши кратко, точно и ясно! Тук има три думи "смърт", "бежанци" и предлогът "на". "На" няма да се обсъжда, тя не е проблемна. Думата "Смърт" може да е част от израза "Свобода или смърт", а той както е известно е част от лозунгите на българските революционери или и те са за съд. Освен това думата "смърт" е за означаване промяна на състояние на живо същество, в неживо такова. "Смъртта" може да е насилствена, не насилствена, естествена, изкуствена, клинична и ред друга. В случая не се уточнява каква е точно смъртта. Т.е. отново няма неоспорими доказателства за налагане на различие на расова, етническа или религиозна основа!"Бежанци" може да са всички: кой избягал от собствения си дом, кой от жена си, кой от алкохола, кой от кебапите, кой от себе си и т.н. т.е. и тази дума не е проблемна. И пак питам къде се засяга определена група на расова, религиозна или етническа основа?

Аз за туй ги подбъзнах, да гледам сеир! Значи Вики може някакъв измет да ѝ причини смърт( само късметът я спасява), но не може ние да поискаме смърт за този? А наръганият журналист?
Като спомена революционерите, Бенковски не вика ли " Смърт на тирана!"... Но той няма впредвид всички турци. А тези, които ни тормозят. Тези, за които се отнася плакатът, се знае кои са. Не са жениците с бебета със сигурност.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 ное 2013 20:54

Кашчей написа:
Плакатът също е дело на група фенове.. или там не може, а във форума и фейсбоклук може?
Стойчо, с вечният си плач, реално ви подстрекава към действия , недопустими от законите на РБ, но това за теб не е проблем. Проблем е обаче, че БФС си е спазил правилника и е наказал този ревльо?!?

И групата фенове следва да си понесат наказанията според наказателния кодекс. А отбора който стопанисва стадиона, следва да си понесе административно наказание, за това че е допуснал на стопанисвания от него стадион, да се призовава към убийства.

Защо 13 кръга Стойчо не рева ? Колко равни имахме ? Разгром от Лудогорец. Не съм го чул нито Стойчо да реве. Когато очевидно ни ощетяват, не може и не бива да си мълчи. А че сред феновете има уроди, готови на насилие - следва да бъдат в затвора, независими чий фенове са.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 ное 2013 20:59

Logical person написа:
Кашчей написа:
Плакатът също е дело на група фенове.. или там не може, а във форума и фейсбоклук може?
Стойчо, с вечният си плач, реално ви подстрекава към действия , недопустими от законите на РБ, но това за теб не е проблем. Проблем е обаче, че БФС си е спазил правилника и е наказал този ревльо?!?

И групата фенове следва да си понесат наказанията според наказателния кодекс. А отбора който стопанисва стадиона, следва да си понесе административно наказание, за това че е допуснал на стопанисвания от него стадион, да се призовава към убийства.

Защо 13 кръга Стойчо не рева ? Колко равни имахме ? Разгром от Лудогорец. Не съм го чул нито Стойчо да реве. Когато очевидно ни ощетяват, не може и не бива да си мълчи. А че сред феновете има уроди, готови на насилие - следва да бъдат в затвора, независими чий фенове са.

Ти да не си Безкомпромисен?Се едно чета негови изказвания.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 ное 2013 21:00

sin4ec написа: Аз за туй ги подбъзнах, да гледам сеир! Значи Вики може някакъв измет да ѝ причини смърт( само късметът я спасява), но не може ние да поискаме смърт за този? А наръганият журналист?
Като спомена революционерите, Бенковски не вика ли " Смърт на тирана!"... Но той няма впредвид всички турци. А тези, които ни тормозят. Тези, за които се отнася плакатът, се знае кои са. Не са жениците с бебета със сигурност.

Може да искаш наказание за нападателя. Смърт не можеш да искаш, защото в страната няма смъртно наказание. А когато искаш смърт за всички бежанци, заради това че ЕДИН от тях е извършил престъпление, само по себе си е престъпление.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 ное 2013 21:00

Stahlgewitter написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:

Ти да не си Безкомпромисен?Се едно чета негови изказвания.

Не съм. Не съм имал и нямам други регистрации във форума.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 ное 2013 21:01

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Ахааааааа :) :)
Значи първо отричаш, че има такъв закон, а след като видя че има, го обърна по комунистически - " а вие защо биете негри" :lol: :lol: :lol:

И недей да лъжеш, плаката гласеше - "Смърт за бежанците", което е много различно.

Ако някой бежанец е нарушил закон, той е престъпник и подлежи на наказание. Да се обобщава, на база расова и/или религиозна основа е престъпление.

Приемам, че съм сбъркал за плаката. Аз съм с впечатление, че е Вън, но ако е Смърт... тогава има ли расова и етническа, или религиозна основа?
Ти също отбягна отговор-защо няма наказани по т. 8 ваши фенове, които също подлежат на затвор по този член за насаждането на омраза по идеологически причини?

Разбира се, бежанците в България са предимно сирийци. Да не говорим че в случая самото призоваване за смърт е достатъчно...
Изображение

Кога са призовавали нашите фенове ? Не съм видял плакат, не съм чел и такава декларация. Може да съм пропуснал .Ако има, да си понесат последствията естествено. Ако някой е писал по форуми, също може да бъде наказан, но това вече трудно може да се обобщи като "ваши фенове".

Ваши фенове призоваваха към саморазправа със Станислав тодоров, защото нещо не ви харесва свирката му.. явно трябваше на ЦСКА да направи свирка, за да ви хареса. Бежанците у нас обаче не са всичките нормални и не смятам аз лично, че имат място в България.

Оооооууу :o ,ма ти си бил(а) и специалист(ка) по свирките(съдийските де, да не си помислите,че говорим за другите, господа модератори ,неее) освен всичките ти други таланти,нещо, в което никога не съм се съмнявал :lol: браво :!: браво :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 21:02

Logical person написа:
Кашчей написа:

Пич, Стойчо ревна още отначало.. и не спря.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 ное 2013 21:10

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:

Пич, Стойчо ревна още отначало.. и не спря.

Ами не е..... Ревна след мача с Локомотив Пд. И с основание. Първите 13 кръга ни свиреха нормално. И да е имало грешки и да са отбелязани, не е имало тенденция, нито рев.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 ное 2013 21:19

Оривахте ефира, е.и му майката... Треньорът ви се държи селендурски, а вините Левски? Не можете да строите стена и станахте за смях, а съдията ви виновен?
На всичкото отгоре ви е яд, че не вдигнахте нашите плакати. Толкоз.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 ное 2013 21:22

Logical person написа:Може да искаш наказание за нападателя. Смърт не можеш да искаш, защото в страната няма смъртно наказание. А когато искаш смърт за всички бежанци, заради това че ЕДИН от тях е извършил престъпление, само по себе си е престъпление.

Кажи го това на Бенковски и Волов.

Върни се в “ЦСКА”