Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2013 21:50

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
GA_ veliki написа:Май щеше да става публично дружество цск?Сега поименни акции? Лупи пак готви някаква врътка

Разбира се ,че готви ,той си е довел и френски готвач и сега се чудят каква "френска" манджа да стотвят и след това ще го извъртят така ,че да изглежда като италианска(манджата). :mrgreen:

Кашчей!Какво да отговориш на това(по-горе,произлязло от "великия")

Не знам какъв му е готвачът на Лупи, но по спомени той така върти нещата, че накрая парсата е за него, а за другите прахът от тъпана, който Лупи така енергично бие.

Не вярвам аз на такива спасители, появили се в уж последният момент. В началото бяха едно тесте бизнесмени, готови веднага да наливат пари, после се оказа че е Лупи, а сега вече се търсят потенциални инвеститори, които да инвестират в попълването на капитала и в изплащането на дълговете, които Лупи поема с купуването на клуба.

Мерси,за преразказа,ама дали имах нужда!?!Пич! Стара информация,кажи нещо ново!

Пореден брилянтен ход на Лупи :

http://gong.bg/view_article.php?article_id=364797

Естествено, за излизане на борсата трябва пълен финансов одит, от независим одитор, обаче Лупи кърши вейки и пъди птеродактили. Каква ще е ползата от тази вътрешна ревизия за излизането на борсата, освен да се разлаят кучетата и да се покаже колко лошо наследство са оставили от ТИТАН (сякаш никой не го знае това)? За проспекта трябва текущото финансово състояние на АД-то и перспективите пред него, а не кой е виновен за сегашното му състояние.

Това е нормално,все пак и двамата( Майкъла и Живков) са се "занимавали" с финанси.Ще видим, тази ревизия какво ще открие!
Тук Лупи (не го защитавам), не може да си "докара" някакъв "плюс",понеже всички знаем какво е състоянието на клуба,но може да изкара истинската "работа" на Майкъла,който беше един от основните недоволни от новото ръководство.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 22:03

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
GA_ veliki написа:Май щеше да става публично дружество цск?Сега поименни акции? Лупи пак готви някаква врътка

Разбира се ,че готви ,той си е довел и френски готвач и сега се чудят каква "френска" манджа да стотвят и след това ще го извъртят така ,че да изглежда като италианска(манджата). :mrgreen:

Кашчей!Какво да отговориш на това(по-горе,произлязло от "великия")

Не знам какъв му е готвачът на Лупи, но по спомени той така върти нещата, че накрая парсата е за него, а за другите прахът от тъпана, който Лупи така енергично бие.

Не вярвам аз на такива спасители, появили се в уж последният момент. В началото бяха едно тесте бизнесмени, готови веднага да наливат пари, после се оказа че е Лупи, а сега вече се търсят потенциални инвеститори, които да инвестират в попълването на капитала и в изплащането на дълговете, които Лупи поема с купуването на клуба.

Мерси,за преразказа,ама дали имах нужда!?!Пич! Стара информация,кажи нещо ново!

Пореден брилянтен ход на Лупи :

http://gong.bg/view_article.php?article_id=364797

Естествено, за излизане на борсата трябва пълен финансов одит, от независим одитор, обаче Лупи кърши вейки и пъди птеродактили. Каква ще е ползата от тази вътрешна ревизия за излизането на борсата, освен да се разлаят кучетата и да се покаже колко лошо наследство са оставили от ТИТАН (сякаш никой не го знае това)? За проспекта трябва текущото финансово състояние на АД-то и перспективите пред него, а не кой е виновен за сегашното му състояние.

Това е нормално,все пак и двамата( Майкъла и Живков) са се "занимавали" с финанси.Ще видим, тази ревизия какво ще открие!
Тук Лупи (не го защитавам), не може да си "докара" някакъв "плюс",понеже всички знаем какво е състоянието на клуба,но може да изкара истинската "работа" на Майкъла,който беше един от основните недоволни от новото ръководство.

Аз не виждам тази ревизия каква връзка има с публичното предлагане на акции, но се надявам ти да виждаш и да ми кажеш. За мен е пи ар, от най-евтин тип. Естествено, няма да има изкарани никакви факсимилета (както стана и със заплатите), а ще има хвърчащи числа на хвърчащи листи, а правоверните от вас ще цъкат с език и ще вярват все повече на Лупи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 авг 2013 22:28

магаренце, ти вярваш на всичко гнусно за ЦСКА, което говори за твоята същност........ обаче знай едно: ЦСКА е до живот, може да не почиташ майка си, магаревнце, или баща си, защото си такъв човек, примерно, но ние сме различни и вярваме в доброто, доброто на любимият ни отбор. Гнилоча остава за теб :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2013 22:36

Към Кашчей

Един колега написа,че не трябва да ни приемаш под-общ "знаменател" относно "сляпата" ни вяра в Лупи(да не говорим,че 90 от Цесекарите не вярват на лупи),аз никога не съм вярвал на Лупи,ако изправи ЦСКА на "крака" може и да му повярвам,неговият статут е такъв:виновен до доказване на противното.Относно "PR" акцията на Лупи,както написах не вярвам Лупи да изкара нещо "положително" за себе си,тъй като в клуба засега всичко е "отрицателно". Просто ще се види ,колко е отрицателно и дали Майкъла няма "пръст" в това "цветущо" състояние на клуба,а и като се вземе задължителния одит,за да могат се продават акциите на ФБ,"направо си е с един куршум два заека".
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 22:43

шивача написа:магаренце, ти вярваш на всичко гнусно за ЦСКА, което говори за твоята същност........ обаче знай едно: ЦСКА е до живот, може да не почиташ майка си, магаревнце, или баща си, защото си такъв човек, примерно, но ние сме различни и вярваме в доброто, доброто на любимият ни отбор. Гнилоча остава за теб :idea:

Fuck yourself!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2013 22:47

Академик Кашчей, ДН ще си купиш ли акции на ЦСКА или не :? :lol:

[offtopic]Знам, че не си фен на отбора, просто питам защото си много активен в нашия форум по въпроси свързани с футболна философия, геофизика, астрономия и т.н. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 22:48

CSKA 78 написа:Към Кашчей

Един колега написа,че не трябва да ни приемаш под-общ "знаменател" относно "сляпата" ни вяра в Лупи(да не говорим,че 90 от Цесекарите не вярват на лупи),аз никога не съм вярвал на Лупи,ако изправи ЦСКА на "крака" може и да му повярвам,неговият статут е такъв:виновен до доказване на противното.Относно "PR" акцията на Лупи,както написах не вярвам Лупи да изкара нещо "положително" за себе си,тъй като в клуба засега всичко е "отрицателно". Просто ще се види ,колко е отрицателно и дали Майкъла няма "пръст" в това "цветущо" състояние на клуба,а и като се вземе задължителния одит,за да могат се продават акциите на ФБ,"направо си е с един куршум два заека".

Какво ще ви помогне това, че Майкъла е източил определена сума? Ще си го псувате така ентусиазирано, колкото и ентусиазирано го приехте в ЦСКА-това ще върне ли парите?

" В царството на слепите и едноокият е цар"!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 22:49

Teo написа:Академик Кашчей, ДН ще си купиш ли акции на ЦСКА или не :? :lol:

[offtopic]Знам, че не си фен на отбора, просто питам защото си много активен в нашия форум по въпроси свързани с футболна философия, геофизика, астрономия и т.н. :mrgreen:[/offtopic]

Хахаха.... акции на ЦСКА-аз пари за боклуци нямам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2013 22:54

Кашчей написа:

Че титан вече не са ни собственици, какви боклуци те гонят :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 23:01

Teo написа:
Кашчей написа:

Че титан вече не са ни собственици, какви боклуци те гонят :lol:

Акциите на дружество, затънало в дългове и в нарушение на ТЗ, са боклуци. Това дано успееш да го проумееш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”