пфуу, това беше най-грозният мач, който съм гледал някога. Пълен хаос навсякъде. Закономерен резултат. Какви са тия секачи?

Докато не вкараме във форма Марсиньо, нищо добро не ни чака. Добре, че поне Мендито ги прави мармалад - кара се на чужди и свои...

Със сигурност е по-добър от Гай, но има една голяма прилика между двамата- и двамата допускат по една много груба грешка всеки мач, за жалост се вижда и от самолет.
Някой ако вземе да плюе по Черни, ще се разправяме.

Единствените, които имат нещо общо с футбола са Джаксън Менди, Томаш Черни, Валентин Илиев и донякъде Марсиньо и мноого лекинко Косоко показва наченки на нещо футболно, останалите не са за ЦСКА категорично. Да им късат договорчетата, докато не са им платили първата заплатка!
П.П. Тоя Чочев е много по-зле от Станко. Как може някой да казва, че това е талант?! Ако Емо Димитров има профил тук сигурно би казал "на харизан кон зъбите не се броят". Аз пък бих му отвърнал: "Те всичките му зъби с кариес на тоя кон", вземи си обратно инветициите, бат' Емо.
Карачанаков сред титулярите ли беше, че нито името му чух, нито физиономията му мернах?
Като изключим тези неща, съм доволен. То си личеше, че на този етап имаме отбор само за 0-0, напред ако до петия мач уцелим вратата от игрови епизод, ще си е цяло постижение.
За белята като почваше Вальо Илиев си имах усещане, че ще завърши преждевременно с контузия повторния му дебют и така и стана.
Друга критика не бива да им правя, че няма и смисъл. Критика се прави ако си видял нещо добро и нещо лошо, за да сравняваш и отличаваш. За мое съжаление злото тоя път победи доброто.

Но пак ще си получат кредит на доверие, налага се просто.

На всичко отгоре и чист гол ни отмениха.