3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2013 01:33

El Grande Capitan написа:
Red Warrior написа:Ами поне докато честно си спечелите място в евротурнирите наистина има много да се развивате.

Нали и аз това казвам-много ми харесахте-желание за игра,борба, борба, надиграване до последната минута, а не като нашите тюфлеци- да поведат с 3-0 и от там нататък да играят дайчовото и да вкарат още 4 измислени гола дето въобще не са красиви при това....

Не мога да ти хвана иронията - сори, може би ако участвах в Европа веднъж на 50 години щях, ама йок.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 авг 2013 01:41

mistreated написа:Ако имате нещо по темата да казвате, казвайте го. Ако не - ще я заключа. Писна ми да трия псувни и обиди.

Ми не е лошо тези,които започват с псувни и обиди поради липса на аргументи или някакви фанатизирани пристрастия да бъдат поохладени.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 авг 2013 03:25

Ако скоро не дойде г-н Х - състояние: ??? ??? ??? лева/евро се връщаме на сценария от преди един месец. Пари нЕма и ще ни съдят до дупка!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 авг 2013 09:09

Така ще е този сезон. ЦСКА ще го има - за сметка на победите. Класиране в първите 7 ще ни се види сериозно постижение :idea:

Мача снощи ми хареса до толкова, че владеехме прилично топката. Можеше да победим, но и да загубим. Равенството е логично.
Много слаб Чочев - неадекватен - това момче е неадекватно и ако не подобри изявите си до два-три мача ще значи само едно - не става.
Карачанаков също не се труди достатъчно - пълна апатия.
Менди, Валентин Илиев и Черни бяха над всички. Косоко за малкото време на терена успя да покаже много интересни умения - най-добрия избор за дясния фланг на атаката.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 авг 2013 09:15

пфуу, това беше най-грозният мач, който съм гледал някога. Пълен хаос навсякъде. Закономерен резултат. Какви са тия секачи? ;) Докато не вкараме във форма Марсиньо, нищо добро не ни чака. Добре, че поне Мендито ги прави мармалад - кара се на чужди и свои... :P Със сигурност е по-добър от Гай, но има една голяма прилика между двамата- и двамата допускат по една много груба грешка всеки мач, за жалост се вижда и от самолет. :cry: :mrgreen:

Някой ако вземе да плюе по Черни, ще се разправяме. :) Единствените, които имат нещо общо с футбола са Джаксън Менди, Томаш Черни, Валентин Илиев и донякъде Марсиньо и мноого лекинко Косоко показва наченки на нещо футболно, останалите не са за ЦСКА категорично. Да им късат договорчетата, докато не са им платили първата заплатка! :mrgreen:

П.П. Тоя Чочев е много по-зле от Станко. Как може някой да казва, че това е талант?! Ако Емо Димитров има профил тук сигурно би казал "на харизан кон зъбите не се броят". Аз пък бих му отвърнал: "Те всичките му зъби с кариес на тоя кон", вземи си обратно инветициите, бат' Емо.
Карачанаков сред титулярите ли беше, че нито името му чух, нито физиономията му мернах?

Като изключим тези неща, съм доволен. То си личеше, че на този етап имаме отбор само за 0-0, напред ако до петия мач уцелим вратата от игрови епизод, ще си е цяло постижение. :mrgreen:
За белята като почваше Вальо Илиев си имах усещане, че ще завърши преждевременно с контузия повторния му дебют и така и стана. :(

Друга критика не бива да им правя, че няма и смисъл. Критика се прави ако си видял нещо добро и нещо лошо, за да сравняваш и отличаваш. За мое съжаление злото тоя път победи доброто. :( Но пак ще си получат кредит на доверие, налага се просто. :)

На всичко отгоре и чист гол ни отмениха.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 04 авг 2013 11:58

Мача няма какво да го коментираме толкова . Имаше подобрение в сравнение с предишните , отбра ще се сработва в движение . Косоко направи добро впечатление .
Така или иначе участието в А група ни е бонус , ако не се намерят пари ще е за кратко . Жалко че публиката почна да намалява , а бяха дитирамби и клетви .
Наркодружинката Дефанзива си показаха рогата и те . Половината пари от билети ще отидат за глоби . Свастики , бомби , грухтене , заплахи по Томов .
Хероинозависими олигофрени. :(
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 авг 2013 12:03

Моето мнение е че вчера ЦСКА изигра най-слабия мач от първите си 3 и бяхме на ръба да загубим. Едно грешно решение
на съдята може би ни спаси от загуба. Като цяло най-слаби от всички бяха Вальо Илиев,Грънчов,Карачанаков и Гъргоров. Слабо
играха и 2-та от Насионал и Чочев но все пак една идея по-добре от гореизброените. В.Илиев изненада неприятно защото той е тренирал
най-много от всички, готви се съвсем отначалото. Марсиньо и Косоко бяха единствените играчи които с нещо заплашиха
вратата на Ч.Море, Милисавлевич също игра добре. В.Илиев толкова ме изплаши със слабата си игра вчера че май предпочитам Апостола пред него.
Според мен е крайно време Стойчо да се пречупи и да пусне Васил Попов като десен бек а в центъра В.Василев и Менди поне
докато Вальо не се стегне. Грънчов като десен бек играе дори по-слабо от В.Василев.
Сигурен съм че с Чичо Митко като треньор със сигурност щяхме да бием или Локо Пд или Ч.Море и то с поне 3/4-ма от
младежите като титуляри(Карачанаков,Долапчиев,ЧочевВ.Попов).
Точно вчера Чочев не беше никак по-слаб от един Гъргоров така че не мисля че той е най-проблемния от титулярите.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 авг 2013 12:55

Лошото е,че най- слаби са тези на които разчитаме най- много-Бадема,Карачанаков,Апата и донякъде Марсиньо понеже играе на непривична позиция.Вальо също започна слабо дано да е заради първия мач!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 авг 2013 12:57

Моите уважения към Стойчо,но срещу тоя слаб отбор мачът трябваше да си го вземем в играта ни нямаше и помен от желанието и борбеноста срещу Локо Пловдив и Берое.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 авг 2013 13:03

Mого слаби.Едно е да нямаш подготовка, друго е да не може да направиш едно смислено центриране за 90 мин.Корнерите ги бихме под всякаква критика и статичните положения.Всички бяха много слаби с изключение на Менди, който от мач на мач се вижда,че почва да играе по-добре и по-добре.Милесавелич ми хареса също.Косоко трявбаше за мене да е титуляр.Видя се,че като влезна раздвижи играта.Тия двамата портогалци и миналата седмица срещу Берое ви казах,че не са никакви футболисти.След вчерашния мач още повече ми се потвърждават думите.Морейра не го виждам как ще вкара гол въобще в коя и да е врата на някой отбор в А група.Двамата въобще нямат място в титулярния отбор.Тоя в центъра надали е по-добър от Дюлгеров :) Като цяло слаб мач , без никакви положения.Да играем що годе прилично в защита, но в изграждането на играта и в нападение сме пълна дупка.Честно да ви кажа мен лично почва да ме дразни мненията за тая подготовка , как не сме сработени как такова онакова и тн.С тия играчи където сме ги взели в момента без проблем трябва да биеме отбора на Черно Море.Те освен да лежат по тревата и да бавят времето нищо друго не правеха!Ние като се борихме за титлата имахме един Мораеш, който за България си е бог де, но мисълта ми е ,че другите момчета около него не бяха кой знае какво и правихме супер по-смислени мачове.Когато дойде на полусезона Стоичко надали пак са имали много време за сработване и тн, защото първият играхме със Зику, Мораеш, и кой ли не,а вторият пуснахме съвсем друга 11-рка ...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”