Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера
Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
petko.h.markov
- Контакти:
vaskonti написа:Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?
Успех в начинанието. Аз обаче съм песимист.
-
angelofdeath
- Контакти:
Концесията Нейков я даде на Титан със сигурност, но какво от това. Това е отдаване за определен срок, не е подарък. Аз все пак не разбирам, защо Божков не успя да се пребори, нито Томов след това, а едни обикновенни използвачи успяха. Започвам да си мисля, че писанията по-вестниците за връзките на Титан с Бойко са истина 100%. Надявам се новите началници по-сериозно да погледнат на проблема с базата. Трябва да се започне от някъде, а основата е най-важна. Имаме ли хубави терени и юношите ни ще тренират при по-добри условия, а на ст. Академик, Царско село и още десет места в София.
vaskonti написа:Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?
Казвам следното:
Тази сума, за която уж МО ви било осъдило изскочи от нищото.Ако вие наистина сте я дължали за наем на базата, то няма как Нейков, а и тези преди него, да не са знаели.Въпреки това получихте концесията.За мен тази сума е журналистическа, точно както е журналистическо и спечеленото ( но не заведено) дело срещу Митал в Люксембург.
Два пъти го писах, но специално за теб ще го потретя:Такива сензационни информации за вас излизат обикновено, когато нещо се мъти около клуба.Разбра се, че имате големи задължения и хоп-спечелено дело срещу Митал, за сума точно подхождаща на едни 10 милиона лева.После пък, като контрамярка срещу тази красива сума излезе информация, че МО ви било осъдило за близо 5 милиона лева дължим наем.Ама кога, ама в кой съд, ама за какъв период-това са неща, които са под достойнството на "журналистите".
А за наемът.... това е като птицата феникс-всеки е чувал за нея, но никой не я е виждал.
ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?
Казвам следното:
Тази сума, за която уж МО ви било осъдило изскочи от нищото.Ако вие наистина сте я дължали за наем на базата, то няма как Нейков, а и тези преди него, да не са знаели.Въпреки това получихте концесията.За мен тази сума е журналистическа, точно както е журналистическо и спечеленото ( но не заведено) дело срещу Митал в Люксембург.
Два пъти го писах, но специално за теб ще го потретя:Такива сензационни информации за вас излизат обикновено, когато нещо се мъти около клуба.Разбра се, че имате големи задължения и хоп-спечелено дело срещу Митал, за сума точно подхождаща на едни 10 милиона лева.После пък, като контрамярка срещу тази красива сума излезе информация, че МО ви било осъдило за близо 5 милиона лева дължим наем.Ама кога, ама в кой съд, ама за какъв период-това са неща, които са под достойнството на "журналистите".
А за наемът.... това е като птицата феникс-всеки е чувал за нея, но никой не я е виждал.
ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!
Наема е като птицата-феникс, викаш - никой не бил го виждал.... Явно намекваш, че изобщо не е имало наем, правилно ли разбирам? В такъв случай отново ще те попитам - как точно ти разбра, че ЦСКА има каквито и да било дългове, да не говорим пък за големи?
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?
Казвам следното:
Наема е като птицата-феникс, викаш - никой не бил го виждал.... Явно намекваш, че изобщо не е имало наем, правилно ли разбирам? В такъв случай отново ще те попитам - как точно ти разбра, че ЦСКА има каквито и да било дългове, да не говорим пък за големи?
Отказвам всяка комуникация с теб по този въпрос!
Първо ме питаш какво имам предвид, а след като ти казах, че този "дълг" към МО за мен е журналистически, ти се хвана за друго написано.
Да, това намеквам-не е имало наем!И ще го твърдя, докато не излезе документ за месечна вноска от страна на ЦСКА.Както можаха Гърнетата да публикуват съдебните си справки в нета, нека така да публикуват и документ, с който да докажат, че са плащали!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ами в такъв случай аз твърдя, че ЦСКА нямат и не са имали грам дълг, какъвто и да е. Така де, в нета не е публикуван нито един документ, който да доказва нещо подобно. А след като няма дълг, тезата ти започва да куца, не е ли така?
Извинявай, ама ти поставяш под съмнение официалната позиция на държавата, за теб тя изобщо не е доказателство за нищо! И на тоя фон ми се фръцкаш и отказваш да говориш по въпроса с мен?! Е какво още трябва да кажа, което би могло да прозвучи поне малко от малко сериозно в твоите очи, след като не ти стига позицията по въпроса на самата държава?
Защо според теб държавната машина би задействала такава огромна конспирация - да се прави, че си иска дълг, който иначе не съществува, а ЦСКА да се прави, че плаща този дълг? Всичко това за да се изкара ЦСКА мъченик? И това години наред?
Все съм виждал фенове на теория на конспирацията, ама ти просто избиваш рибата!
Извинявай, ама ти поставяш под съмнение официалната позиция на държавата, за теб тя изобщо не е доказателство за нищо! И на тоя фон ми се фръцкаш и отказваш да говориш по въпроса с мен?! Е какво още трябва да кажа, което би могло да прозвучи поне малко от малко сериозно в твоите очи, след като не ти стига позицията по въпроса на самата държава?
Защо според теб държавната машина би задействала такава огромна конспирация - да се прави, че си иска дълг, който иначе не съществува, а ЦСКА да се прави, че плаща този дълг? Всичко това за да се изкара ЦСКА мъченик? И това години наред?
Кашчей написа:ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!
Ето сега ще ти отговоря,но преди това ще ти задам въпрос,на който искам ти да ми отговориш!
Питам: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!
Започвам с отговорите.
1. Боко Т. пренасочи Газпром от Армията към гейарена,прати им ВТБ и им спусна Иво "другия начин".
2.Говедата преди изборите призоваха хората Гласувайте за Една Разумна България! - Това да ти говори нещо ? 3 дни преди изборите правят политичекса пропаганда. Това сигурно не е занимаване и не търсят помощ от Боко да им оправи проблемите в отбора,а ?
3.Същият този Боко ПОДАРИ един ЖЪЛТ ключ на канарите.
4.Борисов обяви още, че държавната ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД е новият собственик на ПФК "Берое-Стара Загора"
Драги ми смехурко,още ли примери трябва да ти вадя ? Сега очаквам и ти да ми отговориш на въпрости,но без да ги избягваш,както правиш обикновено!
M'bolhi написа:Кашчей написа:ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!
Ето сега ще ти отговоря,но преди това ще ти задам въпрос,на който искам ти да ми отговориш!
Питам: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!
Започвам с отговорите.
1. Боко Т. пренасочи Газпром от Армията към гейарена,прати им ВТБ и им спусна Иво "другия начин".
2.Говедата преди изборите призоваха хората Гласувайте за една разумна България! - Това да ти говори нещо ? 3 дни преди изборите правят политичекса пропаганда. Това сигурно не е занимаване и не търсят помощ от Боко да им оправи проблемите в отбора,а ?
3.Същият този Боко ПОДАРИ един ЖЪЛТ ключ на канарите.
4.Борисов обяви още, че държавната ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД е новият собственик на ПФК "Берое-Стара Загора"
Драги ми смехурко,още ли примери трябва да ти вадя ? Сега очаквам и ти да ми отговориш на въпрости,но без да ги избягваш,както правиш обикновено!
Много си ми.... изпълнен с вакуум на втория етаж!
Въпросът е (повтарям го) :Феновете (подчертавам-феновете) на кой отбор в Европа са писали писмо и са пращали делегации до съответният Държавен глава и Премиер, с молба да има държавна намеса за спасяване на отбора им?
То и кметството на Мадрид изкупи базата на Реал, пък после им я подари, ама това не е Хуан Карлос ІІ или испанският премиер.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Защо в Европа,бе ?
Ботев,Берое и говедата от Европа ли са та нищо не казваш за тях ? За пореден път ми избягваш въпрос и не искаш да отговориш,страхливец! Вакум не вакум - аз ти дадох конкретни примери,а ти избягваш въпросите като женски полов орган! С какво изброените по-горе отбори са по-различни от ЦСКА и могат да се ползват с държавни привилегии,а ЦСКА не може ?
Ботев,Берое и говедата от Европа ли са та нищо не казваш за тях ? За пореден път ми избягваш въпрос и не искаш да отговориш,страхливец! Вакум не вакум - аз ти дадох конкретни примери,а ти избягваш въпросите като женски полов орган! С какво изброените по-горе отбори са по-различни от ЦСКА и могат да се ползват с държавни привилегии,а ЦСКА не може ?