Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2013 08:56

Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юли 2013 13:43

vaskonti написа:Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?

Успех в начинанието. Аз обаче съм песимист.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 юли 2013 16:22

Концесията Нейков я даде на Титан със сигурност, но какво от това. Това е отдаване за определен срок, не е подарък. Аз все пак не разбирам, защо Божков не успя да се пребори, нито Томов след това, а едни обикновенни използвачи успяха. Започвам да си мисля, че писанията по-вестниците за връзките на Титан с Бойко са истина 100%. Надявам се новите началници по-сериозно да погледнат на проблема с базата. Трябва да се започне от някъде, а основата е най-важна. Имаме ли хубави терени и юношите ни ще тренират при по-добри условия, а на ст. Академик, Царско село и още десет места в София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 17:35

vaskonti написа:Кашчей, искам да разбера първо твоето мнение по въпроса, защото изобщо не мога да го разбера и съответно ми е трудно да разбера за какво точно спорим. Да не казваш, че ЦСКА никога не е дължал и не е плащал за наем? Или може би казваш, че е дължал и все още дължи, но никога не е плащал и концесията е дадена незаконно? А можи би казваш, че изобщо никаква концесия не е давана? Кажи какво ти е мнението по въпроса!?

Казвам следното:

Тази сума, за която уж МО ви било осъдило изскочи от нищото.Ако вие наистина сте я дължали за наем на базата, то няма как Нейков, а и тези преди него, да не са знаели.Въпреки това получихте концесията.За мен тази сума е журналистическа, точно както е журналистическо и спечеленото ( но не заведено) дело срещу Митал в Люксембург.
Два пъти го писах, но специално за теб ще го потретя:Такива сензационни информации за вас излизат обикновено, когато нещо се мъти около клуба.Разбра се, че имате големи задължения и хоп-спечелено дело срещу Митал, за сума точно подхождаща на едни 10 милиона лева.После пък, като контрамярка срещу тази красива сума излезе информация, че МО ви било осъдило за близо 5 милиона лева дължим наем.Ама кога, ама в кой съд, ама за какъв период-това са неща, които са под достойнството на "журналистите".
А за наемът.... това е като птицата феникс-всеки е чувал за нея, но никой не я е виждал.

ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2013 18:20

Кашчей написа:

Казвам следното:

Тази сума, за която уж МО ви било осъдило изскочи от нищото.Ако вие наистина сте я дължали за наем на базата, то няма как Нейков, а и тези преди него, да не са знаели.Въпреки това получихте концесията.За мен тази сума е журналистическа, точно както е журналистическо и спечеленото ( но не заведено) дело срещу Митал в Люксембург.
Два пъти го писах, но специално за теб ще го потретя:Такива сензационни информации за вас излизат обикновено, когато нещо се мъти около клуба.Разбра се, че имате големи задължения и хоп-спечелено дело срещу Митал, за сума точно подхождаща на едни 10 милиона лева.После пък, като контрамярка срещу тази красива сума излезе информация, че МО ви било осъдило за близо 5 милиона лева дължим наем.Ама кога, ама в кой съд, ама за какъв период-това са неща, които са под достойнството на "журналистите".
А за наемът.... това е като птицата феникс-всеки е чувал за нея, но никой не я е виждал.

ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!

Наема е като птицата-феникс, викаш - никой не бил го виждал.... Явно намекваш, че изобщо не е имало наем, правилно ли разбирам? В такъв случай отново ще те попитам - как точно ти разбра, че ЦСКА има каквито и да било дългове, да не говорим пък за големи?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 18:43

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Казвам следното:

Наема е като птицата-феникс, викаш - никой не бил го виждал.... Явно намекваш, че изобщо не е имало наем, правилно ли разбирам? В такъв случай отново ще те попитам - как точно ти разбра, че ЦСКА има каквито и да било дългове, да не говорим пък за големи?

Отказвам всяка комуникация с теб по този въпрос!
Първо ме питаш какво имам предвид, а след като ти казах, че този "дълг" към МО за мен е журналистически, ти се хвана за друго написано.

Да, това намеквам-не е имало наем!И ще го твърдя, докато не излезе документ за месечна вноска от страна на ЦСКА.Както можаха Гърнетата да публикуват съдебните си справки в нета, нека така да публикуват и документ, с който да докажат, че са плащали!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2013 19:04

Ами в такъв случай аз твърдя, че ЦСКА нямат и не са имали грам дълг, какъвто и да е. Така де, в нета не е публикуван нито един документ, който да доказва нещо подобно. А след като няма дълг, тезата ти започва да куца, не е ли така?
Извинявай, ама ти поставяш под съмнение официалната позиция на държавата, за теб тя изобщо не е доказателство за нищо! И на тоя фон ми се фръцкаш и отказваш да говориш по въпроса с мен?! Е какво още трябва да кажа, което би могло да прозвучи поне малко от малко сериозно в твоите очи, след като не ти стига позицията по въпроса на самата държава?
Защо според теб държавната машина би задействала такава огромна конспирация - да се прави, че си иска дълг, който иначе не съществува, а ЦСКА да се прави, че плаща този дълг? Всичко това за да се изкара ЦСКА мъченик? И това години наред? :shock: Все съм виждал фенове на теория на конспирацията, ама ти просто избиваш рибата!
[/center]

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 16 юли 2013 20:16

Кашчей написа:ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!

Ето сега ще ти отговоря,но преди това ще ти задам въпрос,на който искам ти да ми отговориш!

Питам: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!

Започвам с отговорите.
1. Боко Т. пренасочи Газпром от Армията към гейарена,прати им ВТБ и им спусна Иво "другия начин".
2.Говедата преди изборите призоваха хората Гласувайте за Една Разумна България! - Това да ти говори нещо ? 3 дни преди изборите правят политичекса пропаганда. Това сигурно не е занимаване и не търсят помощ от Боко да им оправи проблемите в отбора,а ?
3.Същият този Боко ПОДАРИ един ЖЪЛТ ключ на канарите.
4.Борисов обяви още, че държавната ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД е новият собственик на ПФК "Берое-Стара Загора"

Драги ми смехурко,още ли примери трябва да ти вадя ? Сега очаквам и ти да ми отговориш на въпрости,но без да ги избягваш,както правиш обикновено!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 20:22

M'bolhi написа:
Кашчей написа:ПП-Понеже колегата М`Боли нещо не иска да ми даде пример с фенове на друг отбор, които да са занимавали държавен глава и премиер на собствената си страна, с проблемите на техния отбор, ще те помоля ти да ми дадеш такъв пример... например:Феновете на ГР отправиха петиция до НВ Елизабет Втора, с молба да помогне за спасяването на отбора!

Ето сега ще ти отговоря,но преди това ще ти задам въпрос,на който искам ти да ми отговориш!

Питам: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!

Започвам с отговорите.
1. Боко Т. пренасочи Газпром от Армията към гейарена,прати им ВТБ и им спусна Иво "другия начин".
2.Говедата преди изборите призоваха хората Гласувайте за една разумна България! - Това да ти говори нещо ? 3 дни преди изборите правят политичекса пропаганда. Това сигурно не е занимаване и не търсят помощ от Боко да им оправи проблемите в отбора,а ?
3.Същият този Боко ПОДАРИ един ЖЪЛТ ключ на канарите.
4.Борисов обяви още, че държавната ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД е новият собственик на ПФК "Берое-Стара Загора"

Драги ми смехурко,още ли примери трябва да ти вадя ? Сега очаквам и ти да ми отговориш на въпрости,но без да ги избягваш,както правиш обикновено!

Много си ми.... изпълнен с вакуум на втория етаж!

Въпросът е (повтарям го) :Феновете (подчертавам-феновете) на кой отбор в Европа са писали писмо и са пращали делегации до съответният Държавен глава и Премиер, с молба да има държавна намеса за спасяване на отбора им?
То и кметството на Мадрид изкупи базата на Реал, пък после им я подари, ама това не е Хуан Карлос ІІ или испанският премиер.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 16 юли 2013 20:32

Защо в Европа,бе ?
Ботев,Берое и говедата от Европа ли са та нищо не казваш за тях ? За пореден път ми избягваш въпрос и не искаш да отговориш,страхливец! Вакум не вакум - аз ти дадох конкретни примери,а ти избягваш въпросите като женски полов орган! С какво изброените по-горе отбори са по-различни от ЦСКА и могат да се ползват с държавни привилегии,а ЦСКА не може ?

Върни се в “ЦСКА”