ПортугалецКамикадзе написа:А вие какво правихте в 30 кръг? Онанирахте, то друго не ви остана. Жалкото ви животче се осмисли от нашата загуба.
Цяла България ви се смя..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ПортугалецКамикадзе написа:А вие какво правихте в 30 кръг? Онанирахте, то друго не ви остана. Жалкото ви животче се осмисли от нашата загуба.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
lisynger написа:Foreigner написа:lisynger написа:Щом е било толкова лесно вие как така нямате полуфинал ?
Късмет. Чичо Митко (овчарчето Калитко) е бил играч, треньор или просто е теглил жребия.![]()
По-горе съм дал срещу какви грандове сте играли за да стигнете полуфинал. Ти сам си прави сметката.
Добре де вие,защо не сте ги били същите тия отбори и вие сте играли в тоя турнир ?Славия също имат полуфинал,а вие не
Captain Stottlemeyer написа:И с колко мача се стигаше до полуфинал тогава, момко? Ако не знаеш, питай татко си, или някой по-възрастен комшия.А когато твоето любимо четирибуквие евентуално влезе в групите на ШЛ (може би в някой твой следващ живот), тогава ще коментираме и голови разлики. Защото и великият "Реал" е отнасял 5-6 гола в мач от "Барса", а пък същата тази "Барса" съвсем наскоро регистрира 0:7 само за два мача срещу "Байерн"...
Avanti_Ragazzi написа:lisynger написа:Avanti_Ragazzi написа:CSKA.SOFIA написа:Ами ще завършим с вас последния кръг и с този мач ставаме шампиони. Правете си сметка колко бързо трябва да излизате от стадиона или ще гледате червена България как се радва
Ти май ше си единственият розов глупак в България който ше празнува титла след 26 тия кръг тогава!![]()
:
![]()
p.s. Нормалните хора ше празнуват след 38-мия, ама ти понеже си специален си я празнувай след 26-тия!![]()
![]()
Ти снима ли с купите на вашия празник в 30 кръг![]()
А на бас, че съм ходил на повече награждавания на Левски от колкото ти на ЦСКА а?![]()
ПортугалецКамикадзе написа:Това казвам и аз. Мастурбирахте на нашия мач, понеже вие не можахте да изживеете нищо през този сезон. Докато Локото ви помпаше отзад, вие мастурбирахте на нашия мач. Грам емоциика нямаше за вас тоя сезон.
Red_Girl, вие какво взехте тоя сезон?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
BRF написа:lisynger написа:Foreigner написа:lisynger написа:Щом е било толкова лесно вие как така нямате полуфинал ?
Късмет. Чичо Митко (овчарчето Калитко) е бил играч, треньор или просто е теглил жребия.![]()
По-горе съм дал срещу какви грандове сте играли за да стигнете полуфинал. Ти сам си прави сметката.
Добре де вие,защо не сте ги били същите тия отбори и вие сте играли в тоя турнир ?Славия също имат полуфинал,а вие не
Елементарно бе човек!Съсредоточавали са се за мачовет с ЦСКА!Какво значи там някакви си евромачове!Важното е да се бие чорбата!Жалка работа!
ПортугалецКамикадзе написа:Това казвам и аз. Мастурбирахте на нашия мач, понеже вие не можахте да изживеете нищо през този сезон. Докато Локото ви помпаше отзад, вие мастурбирахте на нашия мач. Грам емоциика нямаше за вас тоя сезон.
Red_Girl, вие какво взехте тоя сезон?
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 17 госта