Мнениеот angelofdeath » 28 май 2013 16:24
Пак ви казвам, че мача с Локото си беше абсолютно истински. Само, като видях титулярния състав и ми стана ясно, че трудно ще вземем нещо в Надежда. Само погледнете играчите и пак ще говорим. Седем юноши на ЦСКА, от които двама на 17 години срещу отбор пълен с футболисти с над двеста мача в А група. След контузията на Крачунов даже се притесних да не станем за смях с още някой гол. Честно казано не разбирам, как с такива единици Локото щеше да изпадне? Явно проблема им не е футболен, а главно ръководен. Разбирам и защо Радуканов извади подобен състав. Сигурен съм, че не е искал да завърши първенството със загуба. Времето за почивка тази година е доста ограничено и затова пусна чужденците по-рано. Отделно някои от играчите ни едва ли ще се върнат в ЦСКА. За пореден път стана ясно, че само с юноши не става. Видно е, че някои имат данни, но им трябва време и постоянство. Харесаха ми Долапчийски, Попов и Христов. Те тримата плюс Карачанаков, Грънчов и Чочев трябва да получат повече шансове през новото първенство. Всичко си зависи от треньора, но с Радуканов едва ли ще стане.