30ти кръг Локо Сф - ЦСКА събота 25ти 18:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Re: 30ти кръг Локо Сф - ЦСКА събота 25ти 18:00

Мнениеот r.h. » 28 май 2013 00:26

Успех на феновете на ЦСКА. Дано час по-скоро се отървете от тези, които вече буквално се гаврят с името на вашия отбор. 4-те букви, които преди години вдъхваха респект в съперника, днес се асоциират с... да не казвам какво. :oops:
Както са го подкарали, ЦСКА ще стане и един от най-мразените отбори в България. Време е да ги спрете!

Още веднъж успех... и до нови срещи!
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2013 00:42

damyanov1963 написа:Не го приемай лично, аз го написах в множественно число ;)

Никаква прошка, но само за най-наглите левскари. Те си знаят кои са. :)

На Ботев Враца пожелавам догодина да се върнат пак в А група. Късмет, много гадно се развиха нещата за вас, но въпреки всички циркове държахте съдбата си в свои ръце! Няма от какво да се оплаквате, биеш Черно море и оставаш в групата. По целия свят се правят такива врътки с юноши в мачове без значение, така че... на дневен ред продължават да са бъзиците към друг лагер. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 май 2013 16:24

Пак ви казвам, че мача с Локото си беше абсолютно истински. Само, като видях титулярния състав и ми стана ясно, че трудно ще вземем нещо в Надежда. Само погледнете играчите и пак ще говорим. Седем юноши на ЦСКА, от които двама на 17 години срещу отбор пълен с футболисти с над двеста мача в А група. След контузията на Крачунов даже се притесних да не станем за смях с още някой гол. Честно казано не разбирам, как с такива единици Локото щеше да изпадне? Явно проблема им не е футболен, а главно ръководен. Разбирам и защо Радуканов извади подобен състав. Сигурен съм, че не е искал да завърши първенството със загуба. Времето за почивка тази година е доста ограничено и затова пусна чужденците по-рано. Отделно някои от играчите ни едва ли ще се върнат в ЦСКА. За пореден път стана ясно, че само с юноши не става. Видно е, че някои имат данни, но им трябва време и постоянство. Харесаха ми Долапчийски, Попов и Христов. Те тримата плюс Карачанаков, Грънчов и Чочев трябва да получат повече шансове през новото първенство. Всичко си зависи от треньора, но с Радуканов едва ли ще стане.

Върни се в “ЦСКА”