27ми кръг ЦСКА - Черно Море 11ти май 20:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: 27ми кръг ЦСКА - Черно Море 11ти май 20:00ч.
След като доброволно се отказахме от борбата за титлата,явно нито треньори,нито играчи имат някакво желание и хъс за игра.Стига сте повтаряли на тъпите писарушки глупостите,като не са взимали 1000 месеца заплати защо не разтрогнат,ами седят?
- Червени_шампиони
- Контакти:
Защото такива бездарници ще ги искат само някои по-малки клубове, които немогат да им осигурят заплатата, която в ЦСКА получават, а те знаят, че рано или късно ще си получат парите, затова се правят на сърдити и играят, когато на тях им харесва. Те един път да объркат дискотеката, като отидат в която не трябва и ще я запомнят тая вечер.
П.С. До кога ще се плюнчите само по форумите (тези които сте от София), а на мачовете да сме си едни и същи идиоти, като всеки път бройката ни да намалява? На боклуците много им пука, че някой ги псува в нета, ама иначе сте там, ако сме в борбата за титлата и 5 точки пред втория.
П.С. До кога ще се плюнчите само по форумите (тези които сте от София), а на мачовете да сме си едни и същи идиоти, като всеки път бройката ни да намалява? На боклуците много им пука, че някой ги псува в нета, ама иначе сте там, ако сме в борбата за титлата и 5 точки пред втория.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Пореден мач в който единствената разлика между ЦСКА и другия отбор е единствено Марсиньо.
Жалко само че лятото ръководството ви ще го шитне за 1-2 милиона в Русия или Турция и ще трябва да стискате палци от новите 10 играча които ще доведат поне един да е от неговата класа иначе нищо хубаво не ви чака и другия шампионат.
Жалко само че лятото ръководството ви ще го шитне за 1-2 милиона в Русия или Турция и ще трябва да стискате палци от новите 10 играча които ще доведат поне един да е от неговата класа иначе нищо хубаво не ви чака и другия шампионат.
- mistreated
- Контакти:
samobotev написа:Пореден мач в който единствената разлика между ЦСКА и другия отбор е единствено Марсиньо.
Едва ли ще е това лято...
И този мач го спечели Сержиньо, а не Марсиньо. Делев също бе с основен принос за обрата с отличното си центриране при първия гол и много добрият пробив и центриране при втория.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Здравейте! Не можах да гледам целия мач, но от видяното през второто полувреме останах доволен от раздаването и желанието на нашите да вземат 3 точки. Отново показахме армейски дух и въпреки всичко успяхме.
- blue avalanche
- Контакти:
Кировец написа:Здравейте! Не можах да гледам целия мач, но от видяното през второто полувреме останах доволен от раздаването и желанието на нашите да вземат 3 точки. Отново показахме армейски дух и въпреки всичко успяхме.
Ами погледни и първото полувреме...
blue avalanche написа:Кировец написа:Здравейте! Не можах да гледам целия мач, но от видяното през второто полувреме останах доволен от раздаването и желанието на нашите да вземат 3 точки. Отново показахме армейски дух и въпреки всичко успяхме.
Ами погледни и първото полувреме...
Ами Бареков да предава мача, както е заложено в програмата на ТВ7, а не да ми пуска извънредни емисии за някакви печатани бюлетини...
-
angelofdeath
- Контакти:
Какво да говорим за мача, като на стадиона имаше 200-300 човека. Това е показателно докъде доведоха ЦСКА шефовете от Титан. Дори в най-тежките години за отбора не е имало такова отдръпване на публика. Аз бях на стадиона и също, като много други си помислих, че мача е ореден за равен или за тотото. След автоголовете бях обеден, че нещата са фалшиви, но след гола на Сержиньо размислих. Явно след загубата от Левски играчите ни не искат да играят и третото място им стига. Щом е така те не са за ЦСКА и да си ходят. Ние сме свикнали клубът ни да се бори за първото място докрай. Като гледам и Радуканов е пътник, но кой ще го смени не знам. Български треньор не виждам, а Титан едва ли ще искат да плащат на име от западна Европа. Само да не сложат някой, като Гьоре или Ваноли, защото резултатът ще е същия, като сега. ЦСКА третото място във България може да го спечели и с юноши.