Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- radoslav_rashkov
- Контакти:
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!
Въобще няма да ти отговарям, като си много устат ти казах къде да кажеш каквото и на който искаш, аз повече отношение по такива теми няма да взимам, че си знаеш и разбираш от всичко. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Вече ще се обръщам само със "смешници", та така..абе смешници, защо говорите като не го познавате, от тоя човек не съм видял лошо, кои сте вие, че да го съдите??? Познавате ли го изобщо или "Абе тоя не е мързелива свиня, като мен, поддържа се човека и има няколко татуса - боклук е!". Пак ви казвам, не са форумите мястото да ги казвате тия неща, ако искате да обиждате някой отидете и му го кажете в очите, че тука сте много обортни всичките, а дали на мач сте стъпвали последните 10 години не е ясно. В Аржентина се стрелят и убиват преди и след мачовете, но стадионите са им пълни нали? В Полша почти всеки уикенд има бой на мачовете, но стадионите са им по пълни от нашите, нали? НЕ Е ДО СТРАХ, А МАНТАЛИТЕТ, КОЙТО МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ "ФЕНОВЕТЕ" ГО НЯМАТ! Ако си фен ще подкрепяш отбора въпреки всичко. А това за децата, че ви е страх да ги заведете на мач, ами защо трябва да са в сектора с най-крайните фенове, като са "наркомани, пияници и хулигани"? Има си "А", има си и "В". Сигурно пак ние сме виновни, че боклуците и протежето им лъжат от два месеца, че ще оправят "Г".
П.С. Задайте си въпроса защо точно Лаптопа има проблеми почти навсякъде където отиде, ще ви кажа, че не е без нищо, и незнам от кога един шамар е пребиване, ама вярвайте на медиите, нали сте овци, то затова ще ни мачка държава, защото има 7 милиона ОВЦИ и няколко хиляди будни българи или наркомани, както вие обичате да казвате. Защо не беше ударен някой друг, а точно него?
Абе ти нещо май не си добре? Значи тия по форумите са много оборотни, а тия дето скачат двайсе човека срещу един, само защото са решили, че се е хванал за главата(ебати прегрешението неземно), те какви са, големите мъже ли? Що това животно не се направи на оборотен сам срещу 20 човека от форума, да го видим тогава? И според теб тоя е свестен защото не си видял нищо лошо от него? Защо не пробваш следвлащия път да се хванеш за главата когато ЦСКА вкара гол, пък да видим какво ще стане?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Аз не съм и започвал разговор с теб, че да ми отговаряш....все тая.
П.П. Васконти, не е въпроса дали ще скочи сам срещу 20 човека, може и да го направи, може и да бие 20 човека наведнъж, не е това проблема, да ходиш да биеш нормалните хора дето си седят и то заради незнайно какво (пак повтарям, ако толкова явно е реагирал "анти-цесекарски" достатъчно други хора имаше, дето щяха да го забележим), в това е проблема.....защото едва ли са имали някаква лична вражда от преди, при положение, че се питаха, "Кой е тоя", "Абе оня Лаптопа, треньора на Видима"..... И най-тъжното е, че някакви лапета тук го защитават и не намират нищо нередно в това.
П.П. Васконти, не е въпроса дали ще скочи сам срещу 20 човека, може и да го направи, може и да бие 20 човека наведнъж, не е това проблема, да ходиш да биеш нормалните хора дето си седят и то заради незнайно какво (пак повтарям, ако толкова явно е реагирал "анти-цесекарски" достатъчно други хора имаше, дето щяха да го забележим), в това е проблема.....защото едва ли са имали някаква лична вражда от преди, при положение, че се питаха, "Кой е тоя", "Абе оня Лаптопа, треньора на Видима"..... И най-тъжното е, че някакви лапета тук го защитават и не намират нищо нередно в това.
Искам, да попитам г-н Илиев, за лиценза се показаха камери с които се хващали всички точки на стадиона???
Остава едно просто действие - преглежда се какво е записано, и ако Росен Колев е нанесъл побой над фен
без значение кой е той, вън от стадиона за винаги съд и където му е мястото????
Остава едно просто действие - преглежда се какво е записано, и ако Росен Колев е нанесъл побой над фен
без значение кой е той, вън от стадиона за винаги съд и където му е мястото????
eMs1 написа:Аз не съм и започвал разговор с теб, че да ми отговаряш....все тая.
Той че е ненормален, такъв си е. Ама се ядосах, че някакъв тук е седнал да ми говори за форумни герои и да защитава идиот, тръгнал с цяла чета идиоти да бият човек, който...се бил почесал по главата.
Цялата тая работа е повече от безумна. А най-лошото не е това, че се намира някакъв, дето защитава побойник, не е страшното това, че стюардите са пълни смешници (защото много пъти съм виждал мелета по стадионите, а те си разбъркват топките), не е страшното това, че ченгетата са пълни смешници (защото дори децата знаят, кои са провокаторите, докато те се барат по миндила)... страшното е това, че хора като eMs1, който впрочем поздравявам, няма да заведат децата си на стадиона! Ние се самозатриваме! Това е най-страшното!
YA GUNNERS YA
Не взимам отношение по тая тема, но щом е получил няколко тупаника в лицето, явно е имало защо, без причина няма защо да го бият.
Teo написа:Не взимам отношение по тая тема, но щом е получил няколко тупаника в лицето, явно е имало защо, без причина няма защо да го бият.
Ами има си сериозна причина - хванал се е за главата. Как да не го пребиеш такъв?