20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Puldin
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот Puldin » 06 апр 2013 15:40

Кировец написа:
POPCORN написа:Аз пък не съм на вашето мнение.В България някой каже, нещо и всички го повтарят!Тия коментаторите са адски смешници!Те са от Левски та си личи от самолет!В първата ситуация ясно се вижда,че Костантин Стоянов се опитва да парира нападателя на Ботев и по време на тичането едвам не се удариха с вратаря.Да докосва топката, но никой не може да ме убеди,че го прави нарочно, защото тялото пада и ръката също.Докато футболсита на Ботев ясно се вижда как си дига ръката нагоре , а топката отива посредата на вратата....

Важното е да се каже, че съдията подпирал ЦСКА. Пълни глипости. Свири си както трябва не 50-50, а каквото е видял.

А бе вие на УЛАВИ ли се правите, или сте такива. На Коце Стоянов прибрана ли му е ръката, последен ли е в защитата, предотвратява ли чист гол, на опразнена врата? Няма никакво значение, дали е умишлено, или не. Това е.
Никой не казва че съдията ви подпира.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 15:41

mistreated написа:Някой забеляза ли кой си изпусна човека при изравнителния гол. В. Василев и К. Стоянов ще ни закопаят ако ще и с трима повече да играем. Радуканов е абсолютно неадекватен.

За дузпата виновен беше Апостол, той сбърка елементарен пас в центъра, от където тръгна всичко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa1
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa1 » 06 апр 2013 15:41

Кировец написа:
we are the champions написа:
j0rka7aa1 написа:Просто думи нямам, те си изравниха резултата и сега си правят смяната и до края на мача не бетон ще са забъркали, не рейса ще са паркирали ами не знам какво, а просто все още съм бесен, че не изгониха лекето К. Стоянов :evil:

Сериозно ли щеше да се радваш на такава победа :|

Че какво и има на победата бе? Оня ден като не даде втори жълт на Тери и ЧЕлси би с 3:1 да не би да не са се радвали? :lol:

Победата си е победа, аз не съм казал, че ще се радвам, бесен съм, че не изгониха Стоянов.
[center]iHALA MADRID! iHALA MADRID! iHALA MADRID!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/160/5958160y.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 06 апр 2013 15:41

memnto написа:Некой го е играл /си го е поръчал/ над голове 1во полувреме. :lol: :lol: :lol:

Не, Коце Стоянов го е играл Х първото.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 06 апр 2013 15:41

Кировец написа:
zuekaa написа:Само за пояснение "ГОЛЕМИТЕ" цска-ри, СТЕ ПАК ЯКО ВЪВ ФОРУМА .. да ви имам после самочувствието , че сте големи "УЛТРАСИ"

Абе, ти колко километра пътуваш, за да стигнеш до Лаута от Изгрев?

Опа, обърка града и отбора
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2013 15:42

POPCORN написа:
edmon_dantes написа:
Брабиняка написа:Поне не изглеждаше, че Стоянов игра умишлено за това е жълт...

Когато се спира топката с ръка малко пред гол линията неволно или не, решението е дузпа и червен картон. И какво значи неволно като ръката му се вееше във въздуха. Изключителна грешка на съдията, която най-вероятно ще му коства главата и дълга почивка. А Ники Александров се изцепи по Дарик радио, че дори нямало ръка :mrgreen: То бива бива пристрастие, ама неговото е в най-големи граници. Просто става смешник, явно си е смешник.
Ако всеки кръг отпада по някой съдия, както е тръгнало ще внасяме съдии от чужбина.
Айде 2:2

А ония ден имаше ли дузпа а?А гол за Литекс имаше ли?Тогава си мълча като да не казвам какво..сега като е за ЦСКА много си активен...Едната ситуация няма нищо общо с другата!И не винаги се дава червен картон ми говори на изуст !

Когато от 30 мача сбъркаха в полза за Левски вие бяхте в нашия форум и писахте такива глупости, ама такива простотии, все едно видиш ли Левски с тоя мач титлата е спечелил, а когато имаше в Разград дузпа срещу Рамос всичко мълчеше.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 апр 2013 15:42

zuekaa написа:Само за пояснение "ГОЛЕМИТЕ" цска-ри, СТЕ ПАК ЯКО ВЪВ ФОРУМА .. да ви имам после самочувствието , че сте големи "УЛТРАСИ"

аз се нямам за ултрас пък и не си ти човека да ме определяш какъв съм и какъв не съм.Ултасе :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 апр 2013 15:43

POPCORN написа:къде е в неестествено положение бе ..ти луд ли си???ръката на Стоянов била в неестествена ситуация така ли?Я ходи малко на физическо моля те

Вие сте тежък случай.Отричате дори очевадното.Топката влизаше ли в опразнената врата?ВЛИЗАШЕ.Коцето я спря с ръка.Дузпа и червен картон.Имам приятели професионални съдии,мога да ги попитам? А за физическото....Моето момче,не ми казвай какво да правя,ок? И по-леко,че от нерви ще си докараш някоя болест :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 апр 2013 15:43

Puldin написа:
Кировец написа:
POPCORN написа:Аз пък не съм на вашето мнение.В България някой каже, нещо и всички го повтарят!Тия коментаторите са адски смешници!Те са от Левски та си личи от самолет!В първата ситуация ясно се вижда,че Костантин Стоянов се опитва да парира нападателя на Ботев и по време на тичането едвам не се удариха с вратаря.Да докосва топката, но никой не може да ме убеди,че го прави нарочно, защото тялото пада и ръката също.Докато футболсита на Ботев ясно се вижда как си дига ръката нагоре , а топката отива посредата на вратата....

Важното е да се каже, че съдията подпирал ЦСКА. Пълни глипости. Свири си както трябва не 50-50, а каквото е видял.

А бе вие на УЛАВИ ли се правите, или сте такива. На Коце Стоянов прибрана ли му е ръката, последен ли е в защитата, предотвратява ли чист гол, на опразнена врата? Няма никакво значение, дали е умишлено, или не. Това е.
Никой не казва че съдията ви подпира.

Не всеки съдия ще даде директен червен картон в тази ситуация където и да е по света. Не знам к`во се правите на големи радетели и разбирачи?!?!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 апр 2013 15:43

ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:
edmon_dantes написа:
Брабиняка написа:Поне не изглеждаше, че Стоянов игра умишлено за това е жълт...

Когато се спира топката с ръка малко пред гол линията неволно или не, решението е дузпа и червен картон. И какво значи неволно като ръката му се вееше във въздуха. Изключителна грешка на съдията, която най-вероятно ще му коства главата и дълга почивка. А Ники Александров се изцепи по Дарик радио, че дори нямало ръка :mrgreen: То бива бива пристрастие, ама неговото е в най-големи граници. Просто става смешник, явно си е смешник.
Ако всеки кръг отпада по някой съдия, както е тръгнало ще внасяме съдии от чужбина.
Айде 2:2

А ония ден имаше ли дузпа а?А гол за Литекс имаше ли?Тогава си мълча като да не казвам какво..сега като е за ЦСКА много си активен...Едната ситуация няма нищо общо с другата!И не винаги се дава червен картон ми говори на изуст !

Когато от 30 мача сбъркаха в полза за Левски вие бяхте в нашия форум и писахте такива глупости, ама такива простотии, все едно видиш ли Левски с тоя мач титлата е спечелил, а когато имаше в Разград дузпа срещу Рамос всичко мълчеше.

аз в тоя форум не пиша камоли във вашият форум!Само че виждам,че повечето тука си оставате адски комплексари и единствено влизате да се дърляте и да псувате и да говорите за съдиите вместо за играта!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”