X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

PR_CSKA
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот PR_CSKA » 23 окт 2012 15:12

Абе какъв му беше бизнеса на Селския, че си позволи да ви купи. Само не ми говорете, че бил представител на диадора, защото с това не може да се издържа отбор. :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 23 окт 2012 15:15

1:2 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 23 окт 2012 15:23

Абе какъв му беше бизнеса на Селския, че си позволи да ви купи. Само не ми говорете, че бил представител на диадора, защото с това не може да се издържа отбор.
Черно тото, продаване на мачове на футболисти под масата, общо взето клубът го издържаше не той не го.
За мача 3:1

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 23 окт 2012 16:07

mistreated написа:
samobotev написа:Хаха какви сини те гонят бе пич ? Другата година ако ги ударим в Пловдив какво ще кажеш тогава? За кого ще играем тогава ?
И какъв уреден мач при две греди за нашите, нали се сещаш, че ако беше уговорен нямаше да имаме и еди точен удар в тяхната врата при този резултат.
Сигурно и мача ни с Литекс беше уговорен, а гредата им в последната минута и ударите спасени с мъка от вратаря ни са биле много точно изчислени за да заблудим ловешките фенове.

Има уредени мачове това е ясно или най малко 2-3ма хванати играча от единия отбор които играят симулативно но вие вече всеки мач взехте да го причислявате към уредените.

Както казах, това не съм си го измислил аз. Достатъчно близки до клуба хора (бивши ваши футболисти, да не кажа легенди) ми го казаха отдавна. Нали си наясно, че когато се урежда мач не се обяснява на целият отбор как да играе. Върни лентата назад и си спомни кой точно удря гредите и как ви вкарват головете. И 5 гола да бяхте вкарали в този мач, Левски щяха да вкарат 6. Същата работа и с Берое.
Нищо не съм казвал за останалите ви мачове, най-малко пък за този с Литекс. Не ми приписвай думи, които никога не съм изричал или писал.

Значи викаш да се радваме, че имаме такъв футболист като Цветков? Удря квото си поиска....айде стига глупости.Мачът се игра и доказателството за това е ,че именно футболистът за който говориш по принцип не трябваше да играе в този мач, заради някакви уговорки при продажбата му!

Иначе очаквам яко шоу в събота и вече нямам търпение да идва!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 окт 2012 16:10

GR190276 написа:Значи викаш да се радваме, че имаме такъв футболист като Цветков? Удря квото си поиска....айде стига глупости.Мачът се игра и доказателството за това е ,че именно футболистът за който говориш по принцип не трябваше да играе в този мач, заради някакви уговорки при продажбата му!

Иначе очаквам яко шоу в събота и вече нямам търпение да идва!

Именно, ако от Левски толкова се притесняваха от Цветков, той нямаше да играе в този мач. Ама както и да е, вярвайте в каквото си искате.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 23 окт 2012 16:48

Да бе, тва казвам и аз. Трябва да сме доволни, че разполагаме с такъв извънземен играч, решаващ цял мач :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 окт 2012 16:59

GR190276 написа:Да бе, тва казвам и аз. Трябва да сме доволни, че разполагаме с такъв извънземен играч, решаващ цял мач :)

Можеш ли да отречеш, че ви е най-добрия играч в момента? Той и Платини не е извънземен, ама се сещаш защо ги е страх да го пуснат от БФС да играе, нали?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 23 окт 2012 17:08

Ботев е възроден, но ние сме ЦСКА и отиваме в Пловдив за трите точки. Надявам се момчетата да играят, както срещу Левски и няма да имат проблем. В момента дават контролата ни с Димитровград и сериозно смятам, че Скиорили има място в ЦСКА за заместник на Карачанаков. Явно Платини ще го мъчат до края на сезона, но и без него Стойчо вече напипва състава. Прочетох, че Бандата ще е наказан, но никъде не го видях официално. Ако е истина хич няма да е добре за защитата, защото Родригес не е играл и една минута досега. Дано се справи и да се доближим още повече към първите места.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 окт 2012 17:19

redpride написа:Ботев е възроден, но ние сме ЦСКА и отиваме в Пловдив за трите точки. Надявам се момчетата да играят, както срещу Левски и няма да имат проблем. В момента дават контролата ни с Димитровград и сериозно смятам, че Скиорили има място в ЦСКА за заместник на Карачанаков. Явно Платини ще го мъчат до края на сезона, но и без него Стойчо вече напипва състава. Прочетох, че Бандата ще е наказан, но никъде не го видях официално. Ако е истина хич няма да е добре за защитата, защото Родригес не е играл и една минута досега. Дано се справи и да се доближим още повече към първите места.

И аз гледам сега котролата. Скиорили наистина прави вечатление на пъргав флангови играч с добра техника и поглед върху играта. Напомня ми сякаш на Петре, защото освен всичко друго е нисичък на ръст и също играе с номер 18.
За Бандаловски е сигурно, че е наказан - порових се в статистиката и видях, че е получил каротни срещу "Литекс", "Черноморец", "Лудогорец", "Славия" и "Левски", така че наистина стават 5. Не се знае обаче дали е толкова лоша новина това, защото напоследък му върви да прави доста нарушения и да си изпуска нервите, а в Пловдив това няма да ни е от полза. Родригес не е лош играч и мисля, че ще се справи, пък може Саша да играе бек, а неговото място в центъра да бъде заето от Пакурар.
Иначе конректно за този мач преди написах, че може би ще съм доволен на Х, но след победата на "Ботев" в Ловеч, която ги остави пред нас, вече по-сериозно мисля, че трябва да търсим пълен успех. Имам огромно уважение към този съперник (от пловдивските отбори тях харесвам най-много) и очакванията ми са да се получи един от най-красивите и най-резултатните мачове този сезон - нещо като победа с 2-3 много би ме изкефило.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”