Бъдещият шеф в ЦСКА: ...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бъдещият шеф в ЦСКА: ...
От интервюто разбрах, че в момента нещо се прави за ЦСКА. Не ми стана ясно точно, кой, но съм склонен да изчакам ако е за добро. Вярно, че това е най-голямата криза за отбора ни, но излезем ли на чисто вече ще можем да мечтаем. Притесняваме само тази неясното относно фирмите, които ще дават парите и с какъв процет ще участват във власта. Хората са казали "Много баби, хилаво дете". Трудно е десет човека да мислят единодушно, а ако трябва решенията да се гласуват ще стане страшно. Дано тази коалиция не се разпадне още при първите несъгласия. Успеят ли обаче да се разберът ще бъде безценно за ЦСКА, защото никой няма да може сам да решава съдбата на клуба. Отделно, колкото повече пари и спонсори, толкова по-добре за всички и играчи и треньори и за нас феновете.
BRF написа:Beck's написа:Наш Гонзо вика![]()
Легенда
И аз много се смях!
Защо се смеете

просто си казвате; да пази Господ и продължавате напред!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
В Инициативния комитет има 5-6 строителни фирми. Защо не поемат ремонта на стадиона сега? Вложените
от тях средства ще им бъдат изплатени след като влезнат в управлението на ЦСКА. Според мен сега
най-важни и нетърпящи отлагане са три неща.
1. Лиценза на стадиона-мисля че беше до края на този месец.
2. Картотекирането на всички свободни агенти и непременно на Платини.
3. Лиценза за Европа пред УЕФА.
Защото после ще бъде късно.Както се казва- докато умните се наумуват лудите се налудуват.
от тях средства ще им бъдат изплатени след като влезнат в управлението на ЦСКА. Според мен сега
най-важни и нетърпящи отлагане са три неща.
1. Лиценза на стадиона-мисля че беше до края на този месец.
2. Картотекирането на всички свободни агенти и непременно на Платини.
3. Лиценза за Европа пред УЕФА.
Защото после ще бъде късно.Както се казва- докато умните се наумуват лудите се налудуват.
redpride написа:От интервюто разбрах, че в момента нещо се прави за ЦСКА. Не ми стана ясно точно, кой, но съм склонен да изчакам ако е за добро. Вярно, че това е най-голямата криза за отбора ни, но излезем ли на чисто вече ще можем да мечтаем. Притесняваме само тази неясното относно фирмите, които ще дават парите и с какъв процет ще участват във власта. Хората са казали "Много баби, хилаво дете". Трудно е десет човека да мислят единодушно, а ако трябва решенията да се гласуват ще стане страшно. Дано тази коалиция не се разпадне още при първите несъгласия. Успеят ли обаче да се разберът ще бъде безценно за ЦСКА, защото никой няма да може сам да решава съдбата на клуба. Отделно, колкото повече пари и спонсори, толкова по-добре за всички и играчи и треньори и за нас феновете.
Не е нужно 10 човека да са единодушни. От тях се иска единствено в началото да одобрят мениджърския екип, от тук натам ги интересува единствено да няма проблеми и нещата да се развиват. Мениджърите са тези, които ще взимат решенията, а не баровците с кинтите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:redpride написа:От интервюто разбрах, че в момента нещо се прави за ЦСКА. Не ми стана ясно точно, кой, но съм склонен да изчакам ако е за добро. Вярно, че това е най-голямата криза за отбора ни, но излезем ли на чисто вече ще можем да мечтаем. Притесняваме само тази неясното относно фирмите, които ще дават парите и с какъв процет ще участват във власта. Хората са казали "Много баби, хилаво дете". Трудно е десет човека да мислят единодушно, а ако трябва решенията да се гласуват ще стане страшно. Дано тази коалиция не се разпадне още при първите несъгласия. Успеят ли обаче да се разберът ще бъде безценно за ЦСКА, защото никой няма да може сам да решава съдбата на клуба. Отделно, колкото повече пари и спонсори, толкова по-добре за всички и играчи и треньори и за нас феновете.
Не е нужно 10 човека да са единодушни. От тях се иска единствено в началото да одобрят мениджърския екип, от тук натам ги интересува единствено да няма проблеми и нещата да се развиват. Мениджърите са тези, които ще взимат решенията, а не баровците с кинтите.
И това в България, в български футболен клуб?Вярваш ли, че ще се намерят 10 човека, които само ще дават, без да упражняват никакъв контрол?Този Управителен съвет от външни на акционерите хора ли ще бъде, защото ми звучи доста странно такава възможност

Тук един колега писа, че Стоичков щял да бъде само представително лице-не ми се вярва твърде Председателят на съвета на директорите в едно АД да е само с представителни функции, но както вече написах-това е България и нищо не би ме учудило.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Няма никакво значение дали вярвам или не. В интервюто за Гонг Георгиев каза точно това. Ники Александров го попита дали не се притеснява, че този модел никога не е прилаган в България и отговора беше, че решението за това нещо е било взето още в началото и са преценили, че си струва. В крайно сметка "традиционният" начин на управление в България доказано не работи, така че...Кашчей написа:vaskonti написа:redpride написа:От интервюто разбрах, че в момента нещо се прави за ЦСКА. Не ми стана ясно точно, кой, но съм склонен да изчакам ако е за добро. Вярно, че това е най-голямата криза за отбора ни, но излезем ли на чисто вече ще можем да мечтаем. Притесняваме само тази неясното относно фирмите, които ще дават парите и с какъв процет ще участват във власта. Хората са казали "Много баби, хилаво дете". Трудно е десет човека да мислят единодушно, а ако трябва решенията да се гласуват ще стане страшно. Дано тази коалиция не се разпадне още при първите несъгласия. Успеят ли обаче да се разберът ще бъде безценно за ЦСКА, защото никой няма да може сам да решава съдбата на клуба. Отделно, колкото повече пари и спонсори, толкова по-добре за всички и играчи и треньори и за нас феновете.
И това в България, в български футболен клуб?Вярваш ли, че ще се намерят 10 човека, които само ще дават, без да упражняват никакъв контрол?Този Управителен съвет от външни на акционерите хора ли ще бъде, защото ми звучи доста странно такава възможност![]()
Тук един колега писа, че Стоичков щял да бъде само представително лице-не ми се вярва твърде Председателят на съвета на директорите в едно АД да е само с представителни функции, но както вече написах-това е България и нищо не би ме учудило.
Що се отнася до Ицо, неговите представителни функции ще са около 138 пъти по-големи от представителните функции на Димитър Пенев. Най-малкото, Ицо само с името си може да докара сериозни западни специалисти в ДЮШ. Той си има 2 работещи школи и в Испания, така че все има някаква представа как стават нещата в това отношение. Само това да му е приноса, въобще не е малко. Да не говорим, че никога няма да позволи името му да бъде замесено в скандали, каквито имахме в последните години.
Най-малкото, Ицо само с името си може да докара сериозни западни специалисти в ДЮШ.
Как ли Гриша Ганчев не се сети да докара в Ловеч сериозни западни специалисти покрай Стоичков

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Най-малкото, Ицо само с името си може да докара сериозни западни специалисти в ДЮШ.
Как ли Гриша Ганчев не се сети да докара в Ловеч сериозни западни специалисти покрай СтоичковВярно, Стоичков все още става за реклама, затова е и в Ловеч, но за да си шеф на УС на едно АД се искат и други качества..поне според мен.А успешните ДЮШ на Стоичков са защото той (може би) не се меси в управлението им
Ми именно! Всъщност шефа на едно АД почти никога не се меси пряко в управлението! Той се грижи единствено за генералния курс и общата стабилност, но оперативното управление и решения се осъществяват от съответните мениджъри.
Стоичков не се занимава с Литекс чак толкова просто защото е наясно, че е там за малко. Освен това школата на Литекс и сега си работи и е една от най-добрите в България, да не кажа най-добрата.
vaskonti написа:Кашчей написа:Най-малкото, Ицо само с името си може да докара сериозни западни специалисти в ДЮШ.
Как ли Гриша Ганчев не се сети да докара в Ловеч сериозни западни специалисти покрай СтоичковВярно, Стоичков все още става за реклама, затова е и в Ловеч, но за да си шеф на УС на едно АД се искат и други качества..поне според мен.А успешните ДЮШ на Стоичков са защото той (може би) не се меси в управлението им
Ми именно! Всъщност шефа на едно АД почти никога не се меси пряко в управлението! Той се грижи единствено за генералния курс и общата стабилност, но оперативното управление и решения се осъществяват от съответните мениджъри.
Стоичков не се занимава с Литекс чак толкова просто защото е наясно, че е там за малко. Освен това школата на Литекс и сега си работи и е една от най-добрите в България, да не кажа най-добрата.
Аз нямах предвид Стоичков да се занимава с Литекс, а Ганчев да използва факта, че Стоичков работи в неговия отбор.
Не знам какви са функциите на Председателя на съвета на директорите в едно АД, но със сигурност той трябва да води заседанията на УС и да има последната дума там...дори и при гласуване той гласува последен (ако е истински, а не измислен).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Синьо сърце
- Контакти:
vaskonti написа:Кашчей написа:Най-малкото, Ицо само с името си може да докара сериозни западни специалисти в ДЮШ.
Хич не е толкова лесно, колкото го мислиш. Обаче разбрах защо нашите го направиха тихомълком. Вече ми е ясно и защо Батков все още се подмотва на Герена, макар да няма никаква власт и участие там.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!