III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив

Мнениеот GOLEADOR » 25 авг 2012 22:40

Обичам Левски написа:
percival написа:
Обичам Левски написа:Гледайте да не изпаднете,че директивата яко ви разби :) :) :) :)

Колелото се върти нали знаеш,ще дойде време пак в което ще ревете и ще си казвате ,че това не е вашият отбор .

Феновете на Цска трябва да махнат главата на Стойчо и на Титан.

Абе не знам дали обичаш Левски,но поне изписвай правилно ЦСКА!И бъди честен и направо си напиши "Махнете Стойчо - спасете Левски"!Какво овърташ и присламчваш Стойчо към Титан.То е ясно,че ви е страх накрая Батков пак да не ореве медиите,че това е най-скъпото трето място на Левси,но си мислех,че ще се успокоите след тези три мача в първенството на ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 25 авг 2012 22:42

Обичам Левски написа:
percival написа:
Обичам Левски написа:Гледайте да не изпаднете,че директивата яко ви разби :) :) :) :)

Колелото се върти нали знаеш,ще дойде време пак в което ще ревете и ще си казвате ,че това не е вашият отбор .

Титан 100% трябва да го махат ,а Стойчо не знам но поне да беше пробвал да пусне някой от пейката вижда че 3 мача по ред нищо не правите и не прави смени дали 0-0 със или без Станко все тая ... :) поне да рискува

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 25 авг 2012 22:43

Колелото се върти нали знаеш,ще дойде време пак в което ще ревете и ще си казвате ,че това не е вашият отбор .[/quote]

Феновете на Цска трябва да махнат главата на Стойчо и на Титан.[/quote]

Абе не знам дали обичаш Левски,но поне изписвай правилно ЦСКА!И бъди честен и направо си напиши "Махнете Стойчо - спасете Левски"!Какво овърташ и присламчваш Стойчо към Титан.То е ясно,че ви е страх накрая Батков пак да не ореве медиите,че това е най-скъпото трето място на Левси,но си мислех,че ще се успокоите след тези три мача в първенството на ЦСКА.[/quote]

Сериозно ли мислиш,че Стойчо разбира от футбол.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 авг 2012 22:44

onegavon написа:Не знам на какво толкова се радват левскарите? То е ясно,че тази година за нас е преходна, но това не значи , че Левски ще стане шампион.Не се въздигайте много ,програмата ви беше повече от лесна- два домакински и един служебен резултат.Даже и с тези посредствени футболисти си взехте точките, ама пролетта нещата се обръщат с две гостувания в Бургас и Пловдив.

Никой не се радва. За вас дали е преходна или разделна годината, ще видим! Колкото до напролет-нали знаеш за лъжливото овчарче? Once Директива, Twice Директива, накрая баш Директива и нанайси феродо...Не подценявай противника никога, още повече си позапознат с нещата! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2012 22:46

onegavon написа:Не знам на какво толкова се радват левскарите? То е ясно,че тази година за нас е преходна, но това не значи , че Левски ще стане шампион.Не се въздигайте много ,програмата ви беше повече от лесна- два домакински и един служебен резултат.Даже и с тези посредствени футболисти си взехте точките, ама пролетта нещата се обръщат с две гостувания в Бургас и Пловдив.

Значи другия полусезон трябва да започнем с една домакинска победа и два служебни резултата при гостуванията. 8-) С 1-2 телефонни разговора нещата ще се нагласят както трябва. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 авг 2012 22:46

Обичам Левски написа:Колелото се върти нали знаеш,ще дойде време пак в което ще ревете и ще си казвате ,че това не е вашият отбор .

Феновете на Цска трябва да махнат главата на Стойчо и на Титан.[/quote]

Абе не знам дали обичаш Левски,но поне изписвай правилно ЦСКА!И бъди честен и направо си напиши "Махнете Стойчо - спасете Левски"!Какво овърташ и присламчваш Стойчо към Титан.То е ясно,че ви е страх накрая Батков пак да не ореве медиите,че това е най-скъпото трето място на Левси,но си мислех,че ще се успокоите след тези три мача в първенството на ЦСКА.[/quote]

Сериозно ли мислиш,че Стойчо разбира от футбол.[/quote]

Що за въпрос?Направо пиши в какво точно го обвиняваш.Къде направи грешка?В състава ли или в тактиката?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 авг 2012 22:47

levski_4_life написа:Забавен си... като за човек с опашка :lol: Защото ако го направи във форума, ще го баннат, то е елементарно, ама трябва да се напънеш малко все пак, за да го измислиш.

Ти си бил удивителен, нали това казвам и аз. :lol: Ей колко ви е тежало, че сега един по един ще ни се изреждате. :lol: Дръжте си Батков, че той ви е покровител- вашите бъкии са още по-жестоки. В момента, в който се махне, ще лъснат. А колегата вика, че аз не мога да мисля. Бате, аз съм като шахматистите, не е нужно да те псувам подчертавам на лично, спокойно мога да си ти тегля една хубава на живо... но е въпрос на възпитание. :lol: Нито една нормална шега не можете да схванете, защо се наричате нормални хора, не знам. :mrgreen: ;)

[offtopic]Бегайте от ранени мечки, обикновено хапят! :)[/offtopic]

[offtopic]Колкото до Стойчо, времето му изтича и той го знае. Футболистите не го искат! ;)[/offtopic]

[offtopic]Ау, Сашко Тонев кво ги прави из Полша не е истина! Страшен гол заби пак това момче! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F-pf6iRV58[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 25 авг 2012 22:54, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 авг 2012 22:50

Обичам Левски написа:
percival написа:

Гледай те си там вашите си приказни герои ,нашите си знаем какво да ги правим.Акъл не щем ,пари ни дайте :)
Какво стана с банана по Карвальо и истина ли е това изобщо ?
Последна промяна от percival на 25 авг 2012 22:56, променено общо 2 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 25 авг 2012 22:52

Ще се закотвите много повече отколкото си мислите.Изчакайте малко,шоуто едва сега започва

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 авг 2012 22:54

Синьо сърце написа:

Никой не се радва. За вас дали е преходна или разделна годината, ще видим! Колкото до напролет-нали знаеш за лъжливото овчарче? Once Директива, Twice Директива, накрая баш Директива и нанайси феродо...Не подценявай противника никога, още повече си позапознат с нещата! ;)

Обратното вие ни подценявате според изказванията.Обърнете внимание на Лудогорец нас ни оставете, ние си имаме други дертове както се казва. Разделна, ако имаш предвид с А група няма да е , ама с Европа може и да е .

Върни се в “ЦСКА”