Програма за "А ПФГ" на ЦСКА сезон 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Програма за "А ПФГ" на ЦСКА сезон 2012/2013

Мнениеот RedeviL » 09 юли 2012 21:27

losko написа:хахаха,тепърва предстояло.Погледни реално на нещата,ако си фен на Лудогорец или Левски те разбирам напълно но ако си привърженик на ЦСКА от сега да ти кажа че много ще страдаМЕ!Просто първенството и програмата са така наредени че да сме извън тройката!Съвсем скоро всичко ще започне наново,Анисе без картотека,Мораеш продаден,съдиите и БФС срещу ЦСКА,бойкот от платените фенчета и ежедневни интриги и подигравки от медиите!Ама мечтайте си и се радвайте на отборите си от който градове сте,защото истински цесекари Софиянци не останаха

Пак ми вкарваш думи в устата, които не съм изрекъл!!Мечтал съм бил..Всичките тези фактори, които си изброил наистина ни съпътстваха през миналото първенство, не е изключено да ни съпътстват и през настоящото, само че забрави да споменеш, че въпреки тях ЦСКА случайно се озова на 2ро място в края на сезон, в който беше отписван дори от класиране за ЛЕ.
[offtopic]Не е твоя работа да ми казваш как и кого да подкрепям![/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юли 2012 21:31

losko написа:
RedeviL написа:
losko написа:..когато няма пари и добри футболисти в клуба се вижда отчетливо че не става!

Можеш ли да ми посочиш някой, който може да постигне нещо без пари и добри футболисти? :?

От България е Херо,и Любо Пенев обаче Любо трябва да работи с различен от Титаните работодател!

И какво е постигнал Херо с Черноморец?Любо предстои да го видим какво ще направи с национала..

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 09 юли 2012 21:40

Херо ,можеше спокойно да направи Черноморец шампион ама много преди това се знаеше че Лудогорец трябва да са шампиони,озовахме се на второ място защото Левски бяха безумно слаби и реално Лудогоре и ЦСКА играеха комбина през цялото време и този сезон ще е така!Любо е може би най-добрия вариант за ЦСКА !Ама ти и фен на ЦСКА не си защо изобщо ги коментираш?Погледни групата и ще видиш ясно че са слаб отбор.ПРОГРАМАТА Е ТРУДНА И НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ВЗЕМЕМ ДОРИ 20 точки от полусезона
Money Over Bitches

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юли 2012 21:45

losko написа:Херо ,можеше спокойно да направи Черноморец шампион ама много преди това се знаеше че Лудогорец трябва да са шампиони,озовахме се на второ място защото Левски бяха безумно слаби и реално Лудогоре и ЦСКА играеха комбина през цялото време и този сезон ще е така!Любо е може би най-добрия вариант за ЦСКА !Ама ти и фен на ЦСКА не си защо изобщо ги коментираш?Погледни групата и ще видиш ясно че са слаб отбор.ПРОГРАМАТА Е ТРУДНА И НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ВЗЕМЕМ ДОРИ 20 точки от полусезона

Ти си луд, заклевам се!! :mrgreen: Къде видя да казвам, че ЦСКА е силен, бе приятелю?Престани да ми вкарваш думи в устата!Сега пък не съм бил фен на ЦСКА..Да не би да ме познаваш, че говориш с такава сигурност и убеденост?Тръгнал той да определя кой е фен и кой не е..Всички се пишат за големи фенове, кръг не пропускат, затова Армията е празна всеки път.
Последна промяна от RedeviL на 09 юли 2012 22:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 09 юли 2012 21:57

losko написа:Слаб е защото може само с готови футболисти да работи и да побеждава,когато няма пари и добри футболисти в клуба се вижда отчетливо че не става!Та той един футболист не може да изгради,да не говорим че и тактически е слаб!Няма какво да спорим,на ЦСКА му трябва тренер който да работи с младите и да практикува модерен и нападателен футбол!Сподели ти защо мислиш че Стойчо става!

Благодаря за отговора.

Съгласен съм с теб донякъде, че не се доверява много на младите футболисти и обича да работи с готови футболисти.
Според мен, той е голям мотиватор, видя се миналия сезон. Не съм съгласен, че е тактически слаб. Според мен, той е един от най-грамотните в това отношение български треньори. Смятам, че в момента в "А група" няма треньор на неговото ниво. При това ръководство, няма човек, който може да се справи по-добре от Стойчо Младенов. Той залага повече на изградени играчи, защото гони преди всичко резултати. Не е имал до сега спокойствието (и в момента го няма), че ако залага на млади играчи, които да изгради, подплатено с нападателен атрактивен футбол, ще бъде оставен да работи, дори и да няма резултати в началото.
При едни нормални собственици, които да му дадат нужното спокойствие ЦСКА би изглеждал по друг начин.
Така мисля аз.
[offtopic]Харесвах стила на игра при Любо Пенев.[/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юли 2012 22:07

Брабиняка написа:
losko написа:Слаб е защото може само с готови футболисти да работи и да побеждава,когато няма пари и добри футболисти в клуба се вижда отчетливо че не става!Та той един футболист не може да изгради,да не говорим че и тактически е слаб!Няма какво да спорим,на ЦСКА му трябва тренер който да работи с младите и да практикува модерен и нападателен футбол!Сподели ти защо мислиш че Стойчо става!

Благодаря за отговора.

Съгласен съм с теб донякъде, че не се доверява много на младите футболисти и обича да работи с готови футболисти.
Според мен, той е голям мотиватор, видя се миналия сезон. Не съм съгласен, че е тактически слаб. Според мен, той е един от най-грамотните в това отношение български треньори. Смятам, че в момента в "А група" няма треньор на неговото ниво. При това ръководство, няма човек, който може да се справи по-добре от Стойчо Младенов. Той залага повече на изградени играчи, защото гони преди всичко резултати. Не е имал до сега спокойствието (и в момента го няма), че ако залага на млади играчи, които да изгради, подплатено с нападателен атрактивен футбол, ще бъде оставен да работи, дори и да няма резултати в началото.
При едни нормални собственици, които да му дадат нужното спокойствие ЦСКА би изглеждал по друг начин.
Така мисля аз.
[offtopic]Харесвах стила на игра при Любо Пенев.[/offtopic]

Сигурен съм, че през 2008 г. е говорил по друг начин за Стойчо..На нас българите ни дай да плюем!!В това сме най-добри.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юли 2012 22:40

losko написа:Страхотна новина,сега само да не го продадат някъде другаде.Мораеш,Янев,Анисе ще направят страхотен сезон за ЦСКА и отбора ще бъде по-силен от предния сезон в това съм обеден!Стойчо да си води подготовката а не да всява смут в клуба!

losko написа:Много исках да играят заедно ИцоЯнев,Анисе и Мораеш!Ицо Янев ще е новия лидер в ЦСКА,заедно с Коцето Стоянов и Бандата ще направят супер отбор!Няма място за драми господа и госпожи,ЦСКА си се издържа от трансфери и плаща огромни за Българските стандарти дългове но за разлика от клубове като Рейджърс ще съществува вечно.Замислете се колко пари минават през този клуб и го сравнете с другите БГ отбори!Скоро ще изчистят дълговете и всичко ще е наред.Ако пък Гювен влезе в клуба заедно с Демир Банк и неговите хора ще съм още по-спокоен!Гювен не е пионка като Титан!За сега е добре Ицо Янев и Анисе чакам поне още 1-2 класни!И това е контрола все пак

А losko, това твои думи ли са, бе приятелю..? :? Изненадан съм, че си го казал! :o Това е от първата ти страница с мнения само...Спирам до тук, не ми се гледа нататък какво си писал, че ще получа раздвоение на личността. :lol:
Последна промяна от RedeviL на 09 юли 2012 23:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2012 22:45

losko написа:Ето и ти си същия искаш по-оспорвано първенство а не такова което ЦСКА да спечели лесно,Приятел сложи и мачовете от ЛЕ в първите кръгове,погледни колко човека е групата на ЦСКА и лесно ще видиш че няма да имаме шанс за тройката даже,Мораеш не го брой и него понеже е пътник!Много тежка програма и много слаб отбор и тренер!За Титан не ми се пише даже,ама те са дружки на Домуса!От сега мога ти напиша уговорените мачове в А група,и да ви светна от доста време отборите играят по три или четири в комбина а не както преди само по два!

Само вие ли ще играете в ЛЕ?Това е програма-мечта за всеки един качествен отбор-да играе с най-опасните си съперници през пролетта като домакин.

Я, като си толко отворен, напиши уговорените мачове, ама за цялата А група, а в края на май догодина ще сверяваме!
Пак повтарям, че имате програма-мечта.Всички, които ви биха тази пролет извън София, ще ви гостуват следващата.Сигурен съм, че е абсолютно случайно 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 09 юли 2012 23:33

Съжалявам пичове,ама уж сигурната ви победа в първи кръг според вас,няма да се получи.. :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 10 юли 2012 00:10

RedeviL след като видях програмата и разбрах че всичко ще е като предния сезон!А пича дето с уговорените мачове Славия ще победи Левски в първия мач според мен ако не в първия то със сигурност във втория и ще загуби два пъти от ЦСКА,Локо ПЛД този път ще победи ЦСКА в Пловдив,и куп други.Всичко ще е огледално през новия сезон ЦСКА и ЛЕвски просто ще сменят местата си
Money Over Bitches

Върни се в “ЦСКА”