Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 12:45

Има видео запис, има си съд, лесно ще осъди този, който го е ударил. Какво го коментираме тук? Това не е било на всички сектори и на целия стадион. Това не е типично за града, затова си мисля че е някакъв единичен случай, в който ние специално не знам какво е станало. Вие го изкарвате така все едно всички стюарди са били всеки фен на "ЦСКА".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 25 май 2012 12:46

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката в "Сектор Г" в Разград

Мнениеот iori » 25 май 2012 12:46

Червени и сини, вечно онеправдани мъченици. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Вие какво очаквате да ви оставят хората да им развалите празника, това да не ви е Мездра.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
kicker
Контакти:

Мнениеот kicker » 25 май 2012 12:48

Няма спор че "стюардите" на Лудогорец са доста диви, назобани, селяндури (без да обиждаме селяните...не е хубаво двете понятия постоянно да се бъркат)
И тия на Входа и оня комик с тръбния ключ на пистата на стадиона!!!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 12:48

k_oleto написа:
D.Georgiev написа:Миличкия, за целия сезон са дошли над 3000 гостуващи запалянковци, а те стюардите точко пък него да си изберат. Да се чуди човек. Останалите пострадали също са само от червените. Голямо съвпадение. А ако беше станало обратното? Ако бяха пребили някой от Разград и се качеше в медиите шяхте да отваряте тема колко сте велики и как никой не може да се закача с вас. Душици! Всички се оплакват от ултрасите ви, а в Разград това е първият инцидент. Кой ли е виновен? Или те тук хората си ходят ей така с ножове?

абе пребили са момчето, а ти вкарваш ирония - браво! какво искаш да видиш преди и след клипа? Да, аз също не видях първия челен удар към този младеж. Ако искаш да гледаш бой - изтегли си фиумче.
Айде да видим Цветанчо какво ще разпореди, ако въобще знае за ситуацията

Това не е полиция. Цветанов нямам какво да разпорежда. Писах по-горе има си съд. Каквото и да е станало е единичен случай и не е практика в Разград. Да се рабират там. Няма какво да се коментира повече. Стюарда може да го накажат, като се докаже че е сгрешил, но жалкото е че вашите лумпени никой няма да ги пипне. Не се заяждам с никого.

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 25 май 2012 12:48

D.Georgiev написа:Миличкия, за целия сезон са дошли над 3000 гостуващи запалянковци, а те стюардите точко пък него да си изберат. Да се чуди човек. Останалите пострадали също са само от червените. Голямо съвпадение. А ако беше станало обратното? Ако бяха пребили някой от Разград и се качеше в медиите шяхте да отваряте тема колко сте велики и как никой не може да се закача с вас. Душици! Всички се оплакват от ултрасите ви, а в Разград това е първият инцидент. Кой ли е виновен? Или те тук хората си ходят ей така с ножове?

Ако,ако,но не се е случило,нали ? Аз не съм видял нито едно видео или доказателство фенове на ЦСКА да правят нещо срещу хора от Разград и дори срещу полицаи! Проблема е между феновете и "стюардите"... Преди мача в сайтовете и дори по спортните новини,инспектора,който отговаряше за реда в Разград казваше,че гостуващата агитка НЕ създава никакви проблеми и че е мирна,а сега ги изкарват всякакви,били се с полицаи,със стюардите...Няма никакви доказателства за това,а в нета през 2 часа излизат клипове какво си позволяват тези "стюарди" и как са оборудвани ! Нали на стадиона имало не знам си колко камери...нека покажат записите ! А феновете на другите отбори не знам,защо се радват толкова много,че са били фенове на ЦСКА,днес са фенове на ЦСКА,утре са други! Какво, утре някоя мутра като пребие фен на друг отбор и ние ли трябва да се радваме ? Защото това не са стюарди,а мутри !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 12:50

LIMASSOL написа:

Иронията ти е излишна.Това стюарди ли си са или селски бекове с комплекси.Като дойде полицая се кротна нали?Сега да видим дали Цв.Цв. ще направи нещо.Къде точно фена се прави на велик?Има билет иска да влезе,къв е тоя че ще го удря.Никъде не видях обаче да кажеш нещо за прътовете и за това видео.

Как обаче се кротнаха "биячите" като дойде полицията :lol: :lol: :lol: :lol:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 май 2012 12:50

Извинявайте, но ако е имала някаква агресия в повече то тя беше породена от настроенията на част от феновете ви, които седмица преди мача се канеха да ни трошат стадиона и да бият хората

Чакай да се разберем,ти май още не си обеден че е имало "някаква агресия в повече".Покажи ми такава агресия другаде къде е имало,като казваш че вие сте чисти и прозрачни като сълзица.Това какво се е приказвало преди мача какво значение име,вашите селски бекове се бяха доста повече филмирали.А и кажи това момче което го удариха на какво ти прилича,чакай да позная - наркоман?хулиган?или както казваш ти,така се е напил че не се държи на краката нали?Какво е виновно момчето,има билет иска да влезе.Другия клип където пак тези наречени "стюарди" в доста големи кавички,ръгат с прътове през оградата и хвърлят предмети в публиката.Това пак ли не е "някаква агресия в повече" ?Всички отбори били идвали в Разград само с нас е имало проблеми ... с другите отбори така ли постъпваха ти?Насилието поражда насилие са казали доста по-умни хора от мен и имат право.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 25 май 2012 12:53

Поредния комплексиран "ултрас".... на такива смешници като него вечно полицията или стюардите са им виновни,а отиват на мач с единствената идеята да правят мизерии,а в техните тъпи глави това е разбирането - "Да покрепям отбора"

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 12:55

LIMASSOL написа:Насилието поражда насилие са казали доста по-умни хора от мен и имат право.

Ето ти отговора на всичко. Аз съм много против тези неща, но това със стюардите пред агитката стана след инцидентите с ракетите и бомбичките. Прави си насилието поражда насилие... Никого не оправдавам само не ми го изкаравайте така все едно това е практива в този град и едва ли не всеки път е така. Да си понася отговорността стюарда. Хората в града бяха много наплашени от заплахите. Наистина няма да коментирам повече.

Върни се в “ЦСКА”