ЦСКА - Ботев Враца 2-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimo95bs
Контакти:

Re: ЦСКА - Ботев Враца 07 Май 20.00ч

Мнениеот dimo95bs » 07 май 2012 23:10

r.h. написа:Да ви е честита победата! Много пропуски правите, не може да оспорите, че и съдиите ви помогнаха да вкарате първия гол. Там по крилото си беше чисто нарушение на Мораеш срещу Николай Маринов.

А ние сме правили много по-добри игри. Днес не бяхме на това ниво, което държим през по-голямата част от мачовете пролетта. Лично аз очаквах да създадем малко повече положения.

Стига бе, пич. Там нарушение. Ами тогава на Мюлдер срещу Карачанаков какво беше, не е ли нарушение, фала на Пламен Илиев въобще не го коментирам.

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 07 май 2012 23:20

Честно казано не ви следя всички мачове, за да знам с подробности и да сравнявам. А и какво общо имат предишните срещи.
Факт е, че днес в 40-тата минута имаше нарушение на Мораес по крилото, което не беше отсъдено и това помогна на ЦСКА да вкара първи гол, след поредицата от пропуски.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 май 2012 23:20

Morgause написа:
RedeviL написа:Много як плакат опънаха в Сектор Г обаче.."Справедливост за Лефски!Върнете Интертото!" :mrgreen:

Да, спуках се от смях като го видях... :lol: :lol: :lol: А по едно време чие име скандираха? Нещо него разбрах по ТВ...

КРУМ ЯНЕВ :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 май 2012 23:22

r.h. написа:Честно казано не ви следя всички мачове, за да знам с подробности и да сравнявам. А и какво общо имат предишните срещи.
Факт е, че днес в 40-тата минута имаше нарушение на Мораес по крилото, което не беше отсъдено и това помогна на ЦСКА да вкара първи гол, след поредицата от пропуски.

никакво нарушение.незнам кога рамо в рамо е нарушение.да не говорим ,че до тази минута ЦСКА можеше да води с 3-4 на 0 , ако не бяха фрапантните пропуски на Тошко и Присо.Аз пък имам претенци за червен картон на Ботев Враца, ама не го даде нали?Да не говорим за какви спорни единоборства се даваше винаги фаул в полза на Ботев!В 40 минута обаче нарушение няма и трябва човек да е адски пристрастен ,за да го твърди!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 07 май 2012 23:25

r.h. написа:Честно казано не ви следя всички мачове, за да знам с подробности и да сравнявам. А и какво общо имат предишните срещи.

Какъв факт бе? Кое е нарушение, бе. Ей, много се дразня на такива провокатори. Ти по физическо да не си скачал на въже с момичетата?
Направих си труда специално за такива като тебе - ето виж клипа към 50. секунда на забавен каданс. Ако пак ми кажеш, че това е нарушение, значи ти футбол не си играл през живота си. Оревахте орталъка миналата седмица колко сме се оправдавали от съдиите - две чисти дузпи не ни дадоха и всичко било точно, а сега веднага фаул. Ей как се дразня на такива като тебе.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7gs7GiPRN_E&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 май 2012 23:29

Аз пък ти казвам, че няма никакво нарушение!Вашият играч първо не можа да овладее добре топката, след което Мораес го настигна, игра с рамо и благодарение на по-добрата си физика успя да се пребори за топката.
Последна промяна от RedeviL на 07 май 2012 23:34, променено общо 1 път.

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 07 май 2012 23:33

Много ясно, че няма нарушение. Аз чакам колегата от Враца да ми отговори. Те, ако такива съприкосновение са нарушение, то играчи като Гаджев и Дюлгеров трябва да ги гонят всеки мач при първото полувреме. А онова говедо Даниел Гаджев сигурно в затвора ще влезе.

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 07 май 2012 23:40

Нарушението се видя много ясно на второто повторение от друга камера, което ТВ 7 излъчиха по време на мача. Тогава и коментатора каза "сега оттук погледнато, мисля, че гостите могат да имат претенции за нарушение".

Ако попаднете на пълен запис от мача ще видите.
Последна промяна от r.h. на 07 май 2012 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 07 май 2012 23:49

dimo95bs написа:Те, ако такива съприкосновение са нарушение, то играчи като Гаджев и Дюлгеров трябва да ги гонят всеки мач при първото полувреме. А онова говедо Даниел Гаджев сигурно в затвора ще влезе.

Съгласен съм за Владимир Гаджев. Спомням си, че този в първия мач срещу нас си позволяваше грубости и псувни срещу съдията, а насреща не получаваше нищо. Явно знае, че има съдийска подкрепа и си правеше каквото си поиска.
Тогава Левски си ги подпряха прилично, като спряха две наши голови атаки със засада при 0:0.

Ето:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 май 2012 23:58

Честита победа Армейци !
За жалост не можах да гледам мача, а само го слушах и разбрах ,че сме изпуснали много положения.
Дали го има качен някъде мача ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”