Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Re: Богоизбрани ли са в БФС ?

Мнениеот Sh. Group » 05 апр 2012 12:08

dunavfc написа:Винаги мрънкащи,винаги недоволни,това ЦСКА е ебати противният и жалък отбор,барабар с феновете си...Те вместо да правят минети на БФС и частност Боби,че не ги изхвърлиха във "В" група,както Пирин,те нагли до безкрайност.

Поредният бездарник решил, че трябва да се изказва по тема, която нито го засяга, нито на някой му дреме за мнението му - а тия минети можеш да ходиш да ги практикуваш на моста - тъкмо ти е близо....Колкото до това кой е жалък - ЦСКА е това, което е благодарение на феновете си, а ти "велики" привърженико на отбор затрит имено от нещастници като теб можеш само да си мечтаеш....Спрете с тия теми за БФС и тем подобните комисии - не са нито богоизбрани, нито нещо друго - просто са НЕКАДЪРНИ !!! и винаги готови за поза "партер"...
Последна промяна от Sh. Group на 05 апр 2012 12:12, променено общо 1 път.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2012 12:12

RIR написа:Земляк, мрънкането си е човешка черта на хората, които се чувстват неоправдани, но нямат желанието или силата да направят нещо по въпроса. Не знам дали сега живееш в Русе или не, но когато си ходя дотам по празниците, ми се проглушават ушите затова как от 70 години Държавата дискриминира Русе и русенци. Малко плача е като на червените. Много ми прилича даже на мен.

А в огромна част от тези хора няма никакъв вътък да променят нещо. И са/сме им виновни "софиянци", сякаш в София има повече от 500 000 човека кореняка - просто тук всеки се състезава и ръчка за хляба.[/offtopic]

Същото и с ЦСКА - те плачат, че всички са им виновни, а той проблема е пред тях. Както и нашия е пред нас - мустакат и винаги нахилен. И общият проблем на всички ни - тотално пропаднала ценностно и морално Държава.

В Русе живея и съм отвратен от нихилизмът който е обхванал 90 % от населението.Чувал съм такива глупости от сорта.."Държавата целенасочено работи против Русе","Русе е най-тъпият и най-гадният град в България","Русе бил беден и скучен град" и т.н.Русенци не осъзнават каква привилегия е да си роден и да живееш в тоя прекрасен град.Но както и да е да не бъдем повече офтопик ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2012 12:17

Sh. Group написа:
dunavfc написа:Винаги мрънкащи,винаги недоволни,това ЦСКА е ебати противният и жалък отбор,барабар с феновете си...Те вместо да правят минети на БФС и частност Боби,че не ги изхвърлиха във "В" група,както Пирин,те нагли до безкрайност.

Поредният бездарник решил, че трябва да се изказва по тема, която нито го засяга, нито на някой му дреме за мнението му - а тия минети можеш да ходиш да ги практикуваш на моста - тъкмо ти е близо....Колкото до това кой е жалък - ЦСКА е това, което е благодарение на феновете си, а ти "велики" привърженико на отбор затрит имено от нещастници като теб можеш само да си мечтаеш....Спрете с тия теми за БФС и тем подобните комисии - не са нито богоизбрани, нито нещо друго - просто са НЕКАДЪРНИ !!! и винаги готови за поза "партер"...

Смешко,моя отбор има в "В" група средна посещаемост 800-1000 човека,моят отбор когато беше в "Б" група имаше средна посещаемост от 3500-4000 зрители.Моят отбор има едни 12 хил. души в приятелски мач срещу Левски,моят отбор има мачове в "Б" група на които са присъствали 7-8 хил. души.А този мой отбор не е играл в елита от 22 год. Искам да се опиташ да си представиш,как би изглеждал вашият жалък отбор при положение,че играе във "В" или "Б" само за 1-2 год.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 05 апр 2012 12:21

dunavfc написа:
russia написа:

Мисля, че е по-вероятно да ти се получи да казваш нивото на река Дунав в сантиметри, отколкото да определяш какви са феновете на ЦСКА. Кое е нагло - да си търсиш правата ли? Нагло е да се изказваш за неща, които не те интересуват и не са твоя работа по принцип!

Аз съм живял в София и съм бил на десетки мачове на всички софийски отбори и много обективно мога да си направя сметката кой какъв е ! Нагло е че по абсолютно законнен начин ви отнеха лизенза от УЕФА,почертавам УЕФА,но заради "лошото" и "синьо" БФС,вместо да ви пратят във "В" група ви оставиха в елита.Нагло е,че откраднахте един играч,който беше ясно още в началото,че няма как да играе за вас от УЕФА,пак почертавам УЕФА и вие пак мрънкате,че сте били ощетени,било несправедливо.Вие вярвате на вашите смешни адвокати начело с оня олигофрен Градев,който дори не е адвокат и няма нито едно спечелено дело и си мислите,че те са правите и те казват как точно седят нещата,а хората просто си защитават парите които получават от ЦСКА.Феновете ви са жалки и го казвам абсолютно обективно,защото гледам български футбол от както се помня ! Какво стана тая пролет ? Паднахте от Симитли и Черноморец и на мачовете ви с Калиакра и Монтана имаше 1000 човека,протести а-у,направихте 4-5 победи и се обърна палачинката.....И понеже феновете на ЦСКА не сте постоянни,ще страдате отново,дори и сега да станете шампиони.Титан са най-големият ви враг,не е Левски,не е БФС,не е Батков,но докато се осъзнаете ще страдате много..

понеже си много обективен ще бъда и аз ,ето какво направихме феновете на цска дотук, сменихме няколко президента, недопуснахме нашият сектор да бъде въвлечен нито в политически нито нарко игри, да си чул някои да възхвалява титанците,ти ми кажи вашият отбор в коя група е жалкар

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 апр 2012 12:25

.." След като разгледаха документите и видеозаписа, и изслушаха длъжностните лица, членовете на Дисциплинарната комисия, по вътрешно убеждение и с оглед на всички обстоятелства (смекчаващи и отегчаващи), прецениха да наложат наказание от 5 мача." :lol:

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 05 апр 2012 12:33

terrorist написа:
dunavfc написа:
Аз съм живял в София и съм бил на десетки мачове на всички софийски отбори и много обективно мога да си направя сметката кой какъв е ! Нагло е че по абсолютно законнен начин ви отнеха лизенза от УЕФА,почертавам УЕФА,но заради "лошото" и "синьо" БФС,вместо да ви пратят във "В" група ви оставиха в елита.Нагло е,че откраднахте един играч,който беше ясно още в началото,че няма как да играе за вас от УЕФА,пак почертавам УЕФА и вие пак мрънкате,че сте били ощетени,било несправедливо.Вие вярвате на вашите смешни адвокати начело с оня олигофрен Градев,който дори не е адвокат и няма нито едно спечелено дело и си мислите,че те са правите и те казват как точно седят нещата,а хората просто си защитават парите които получават от ЦСКА.Феновете ви са жалки и го казвам абсолютно обективно,защото гледам български футбол от както се помня ! Какво стана тая пролет ? Паднахте от Симитли и Черноморец и на мачовете ви с Калиакра и Монтана имаше 1000 човека,протести а-у,направихте 4-5 победи и се обърна палачинката.....И понеже феновете на ЦСКА не сте постоянни,ще страдате отново,дори и сега да станете шампиони.Титан са най-големият ви враг,не е Левски,не е БФС,не е Батков,но докато се осъзнаете ще страдате много..

понеже си много обективен ще бъда и аз ,ето какво направихме феновете на цска дотук, сменихме няколко президента, недопуснахме нашият сектор да бъде въвлечен нито в политически нито нарко игри, да си чул някои да възхвалява титанците,ти ми кажи вашият отбор в коя група е жалкар

Не разбирам защо обиждаш човека. И защо сравняваш ЦСКА с Дунав като институция. Да не говорим, че не зная поради каква причина, в Русе масово хората подкрепят всеки отбор от града и го припознават за свой. Не е като в София, Пловдив или Варна. А, и Бургас също.

А това колко сте изгонили някой президент... Дай да не се лъжем, че можем да гоним президенти. Просто понякога те си тръгват точно когато на нас ни е писнало от тях. И понеже аз не се сещам скоро в ЦСКА да сте имали президент, който да обичате, като си тръгнат винаги се радвате, но не сте ги изгонили.

Ние все едно ще изгоним Батков - той сам ще си замине.

За нарко игрите... Всички са един дол дренки човек - просто изгоряха хора от София Запад. И не мисли, че всички там са намесени - няма да те убеждавам, че ако един Левскар е расист, то не всички са такива.

А за ТИТАН - като сте толкова против тях, защо спряхте протеста последните мачове?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2012 12:43

terrorist написа:понеже си много обективен ще бъда и аз ,ето какво направихме феновете на цска дотук, сменихме няколко президента, недопуснахме нашият сектор да бъде въвлечен нито в политически нито нарко игри, да си чул някои да възхвалява титанците,ти ми кажи вашият отбор в коя група е жалкар

Агънце заблудено,защо се опитваш да ме лъжеш за толкова наивни неща ;) Кого сте изгонили бе Петльо ? Божков ли ? Лупи ли ? Титаните ли ? Вие ли ги изгонихте ? Не били допуснали техният сектор да бъде навлечен в игри :shock: А Дучето прибира ли една симпатична сума всеки месец за себе си и подчинените му да охраняват мачовете и други подобни дейности ? Няма ли постояно разделения в "Сектор" Г,няма ли побоища почти на всеки голям мач ? Преди една година нали пак гонихте Титан,имаше протести,това онова...кво стана после ? Спечелихте една Купа на България завършихте на 2-ро място и всичко утихна.Дойде ли един чичко Цимбик който ви натупа ей така за загрявка ? Къде беше великият Сектор Г тогава ? А моят Дунав,какво значение има къде е бе разбирател ? Във "В" група е и ? Вие никога няма да те имате това което го имат феновете на Дунав - лоялност,безрезервна подкрепа и любов.Вие ако завършите 8-ми в първенството ще бъде по 56 човека,какво онзи мач с Родопа в които бяхте не повече от 50 човека.Много е лесно да си от Левски и ЦСКА нали,отбора ти винаги взема купи,трофеи,играе в Европа,много големи мъже сте,страшни фенове...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 05 апр 2012 12:44

Не мога да разбера само тези, които се противопоставят на кампанията срещу БФС смятат ли, че БФС си е ок или просто не харесват ЦСКА и всичко, което излиза от този клуб и феновете им? Има ли нормален човек, който да оспори, че БФС обслужва интереси? И че тези интереси не са на ЦСКА? Истината е, че поне от 3 години един човек коли и беси в българския футбол и това е Гриша Ганчев. Не напразно отборчето му е редовен шампион и няма да се изненадам, ако го добутат и тази година до титлата. На мен това ми мирише, пък да видим.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 апр 2012 12:47

pampi написа:
scooool написа:До автора вземи мерки да се върнеш в нашата реалност.Ограничи контактите с други облъчени, излизай повече и се забавлявай.Опитвайте се да не гледате през очите на тези, който ви говорят(Стойчо,Градев,Василев,Живков) и да приемате всичко за чиста монета.Разграничи се помисли реално, използвай мозъка си и не повтаряй думите на други хора след като цяла България ви се чуди за селските изпълнения-Кражба на 7-8 футболисти(Платини не е платен не знам колко време вече и момчетата от Пирин) Преподписването на Делев,Анисе,Допинг-скандала и това е само за година.Знам, че пак ще кажеш, че друг е виновен, но интересно ми е как някой друг ви е виновен, някой друг е подписвал договорите, та вие дори представихте Анисе ?????.Поздрави и намали стреса.

Е га ти реалността, пет изречения, пет лъжи! Не те ли е срам! Излез от милиционерската реалност, не гледай през очите на Батков и другите десари! 8-)

Това са факти.
1.Анисе си е откраднат футболист, който беше представен дори.Федерацията на Литва също е отказала да го картотекира, защото се води играч на Черноморец.Всичко друго са глупости на заинтересовани лица.
2.Момчетата от Пирин са откраднати без трансферна сума в това число влизат Карачанаков,Якимов и дори Делев, който преподписа и с пореден селски похват излъгаха орлетата.
3.За толкова години в, който гледам футбол пак вие написахте история с допингскандала и отново сте невинни ?????????????.
4.Платини не е платен от не знам колко(може би 3 години) и дори го продадохте официално за 10-20 хил евро за да не дадете реалния процент на Черноморец.Сумата е в пъти най-вероятно
Реалността е, че сте известни с кражба на футболисти в продължение на 50 години, колкото и да не искате да го признаете.
Титаните са виновни за всички случей който съм изброил те са вашия проблем не БФС и всички други, който не играят по свирката на Перничаните.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 05 апр 2012 12:52

realist написа:Не мога да разбера само тези, които се противопоставят на кампанията срещу БФС смятат ли, че БФС си е ок или просто не харесват ЦСКА и всичко, което излиза от този клуб и феновете им? Има ли нормален човек, който да оспори, че БФС обслужва интереси? И че тези интереси не са на ЦСКА? Истината е, че поне от 3 години един човек коли и беси в българския футбол и това е Гриша Ганчев. Не напразно отборчето му е редовен шампион и няма да се изненадам, ако го добутат и тази година до титлата. На мен това ми мирише, пък да видим.

Ясно е, че в БФС не всичко е розово. Сами си го направихте това, никой да не ви подкрепи. Черноморец ги размотавате за Платини, опитахте се да им откраднете Присо, дължите (или дължахте) пари на Локо Пловдив за Крачунов, хващат ви с допинг, постояно ревете срещу някого ... кой нормален човек би ви подкрепил, след толкова много негативни неща?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”