гражданин от село написа:Стойчо нали каза,че в дефанзивен план всичко е наред и чака нападатели.Явно не му е трябвал дефанзивен халф и го е отпратил.
да, скоро и нападатели няма да му трябват

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:Стойчо нали каза,че в дефанзивен план всичко е наред и чака нападатели.Явно не му е трябвал дефанзивен халф и го е отпратил.
blue avalanche написа:шивача написа:друго не ми е ясно-толкова пари са му обещали нашите, защо не дойде, сигурно е атеист
Вашите обещават,ама другите-плащат!
delqnski47 написа:Според мен лекарите и на него са му намерили здравословни проблеми и затова е отишъл в Клуж....
шивача написа:delqnski47 написа:Според мен лекарите и на него са му намерили здравословни проблеми и затова е отишъл в Клуж....
да, кариес
Udoji90 написа:шивача написа:Udoji90 написа:На мен ми е много странно това, което пише в една статия в Гонг, а именно, че Стойчо казва, че търси най-вече офанзивни иргачи, а защитата и опорните халфове вече били окомплектовани...
да, но след трансфера на Вас, той е дефанзивен
Да де, ама поне на теория още не е подписал - дано да го направи в следващите дни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта