baraba написа:vaskonti написа:До вчера се ежехте на румънеца как не знаел къде се намира, как трябвало по-рано да го изгонят...едва ли не на бой му скачахте - виртуален и форумен, разбира се, но все пак бой. Днес Ганчев казва, че е молил румънеца да остане и бил твърдо за него. И какво правим сега? От една страна УЖ сте доволни, че румънеца го няма, от друга страна обаче словото на Ганчев е пресвято и думите са му самата истина. Що си мисля, че ако Ганчев договори същия този румънец да се върне от ЧНГ, ще приветствате това решение и ще го наречете поредния гениален ход и нож в сърцето на враговете делиормански и подуенски?
Да не би да бъркаш фейсбук с форума , защото във форума тук преобладаващите мнения бяха , че румънеца трябва да се остави да си направи селекцията и подготовката и тогава да му се търси сметка , както и че сегашната му смяна едва ли е най-доброто решениеГанчев , казва че са искали Еди да остане , защото отзивите на всички специалисти били много добри за качествата му !!! В което няма нищо лошо защото , когато човек не е навътре в дадена специалност е по-добре да слуша специалистите , а не той да се изявява като такъв
В се пак след като самия румънец не е желал да остане , какво има да се коментира , всеки знае че .... насила хубост не става
Аз не питам за специалистите, питам за "специалистите". Да не би да ми са се причули скандиранията оставка и Любо Пенев? Сигурно това е било някаква микрофония на ехо, идващо от фейсбук? Да не се опитваш да кажеш, че и феновете сте искали Еди да остане, но той се оказал много серт? Хич не бих се учудил, то вие си създадохте свой измислен свят, който си го нагаждате всеки ден според изказванията на Ганчев.