Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 02 дек 2016 23:26

diplomat написа:
Долно уйно написа:То и на Лудогорец нито собствениците им са турци, нито имат турци в първия отбор и т.н., и т.н., но простотията с обида на етническа основа не спира само защото отбора е от българския град Разград, където мюсюлманите са по-малко от християните.

С вашите камъни по вашите глави.

Между другото дано вашите шефое попият поне 1/100 от начина на работа и организация на Бешикташ, клуб който е достоен за уважение, както и феновете му ако въобще някой е запознат с нещата в детайли.

Примерно в квартал Бешикташ всички кафенета и магазини даряват (доброволно) ежемесечно по Х сума на клуба.

То бива лицемерие, ама това тяхното минава всякакви граници. Ама иначе трият мнения, дето не им харесват. Много жалка история, много жалки фенове, много жалка администрация. Хайде със здраве на "нетурците".

Ами , като не ти допада , не си задължен да участваш , все пак въпрос на личен избор ;) Колкото до лицемерието ... въпрос на гледна точка :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 дек 2016 23:35

Долно уйно написа:То и на Лудогорец нито собствениците им са турци, нито имат турци в първия отбор и т.н., и т.н., но простотията с обида на етническа основа не спира само защото отбора е от българския град Разград, където мюсюлманите са по-малко от християните.

С вашите камъни по вашите глави.

Между другото дано вашите шефое попият поне 1/100 от начина на работа и организация на Бешикташ, клуб който е достоен за уважение, както и феновете му ако въобще някой е запознат с нещата в детайли.

Примерно в квартал Бешикташ всички кафенета и магазини даряват (доброволно) ежемесечно по Х сума на клуба.

То в Разград може би , мюсюлманите са по-малко от християните ( не съм много убеден) , но феновете им масово са от малцинствата ;) , както и при други отбори !!! За мен , това никога не е било въпрос на който да се задълбочавам .... все пак отбора не си избира феновете , а обратното ... :mrgreen: А , камъните се опитваш , доста неловко да прехвърляш в чужди градини ;) Хем искаш да си на ниво фен , хем пък искаш да минеш , за много навътре по футболните въпроси и така сам си забиваш такива автоголове , че ... не знам да ли изобщо се усещаш , колко олекваш :roll:
Както , казах , отборите от южната ни съседка във футболно отношение са с години напред от нас във всяко отношение , така че , когато си поканен от такъв клуб на разговори за съответно сътрудничество , трябва да си изключително тъп или идиот , за да ги пренебрегнеш , защото видиш ли някакви първосигнални лапетии щели да скандират някакви си ... глупости :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 02 дек 2016 23:40

Нали знаеш, че колкото повече се въртиш толкова по дълбоко влиза, така че ще си понесете подигравките, с вашите камъни, по вашите глави.

Относно футбола в южната ни съседка, колкото и нескромно да звучи бих казал, че съм запознат прекалено добре, пък и до сега съм гледал поне 15 дербита между грандовете от Истанбул на живо.

Оная пътеводна ваша светлина от фейсбук ако подобно сътрудничество бе станало между Левски и Бешикташ щеше да зарине стената си с подигравки, а сега мълчи точно, като комунист.

А и днес втория ви отбор се е представил идеално, всички са били, като хванати от бостана
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 дек 2016 00:11

Долно уйно написа:Нали знаеш, че колкото повече се въртиш толкова по дълбоко влиза, така че ще си понесете подигравките, с вашите камъни, по вашите глави.

Относно футбола в южната ни съседка, колкото и нескромно да звучи бих казал, че съм запознат прекалено добре, пък и до сега съм гледал поне 15 дербита между грандовете от Истанбул на живо.

Оная пътеводна ваша светлина от фейсбук ако подобно сътрудничество бе станало между Левски и Бешикташ щеше да зарине стената си с подигравки, а сега мълчи точно, като комунист.

А и днес втория ви отбор се е представил идеално, всички са били, като хванати от бостана

Ха, ха , ха , за какво въртене ми говориш , за какви подигравки :roll: Знаеш ли , колко ме вълнуват някакви първосигнални дребни душички .... точно толкова , колкото и твоите непрестанни жалки опити за заяждане и оплюване на всичко и всички около ЦСКА ;)
За това евентуално сътрудничество ( все още няма нищо , черно на бяло) може само и единствено да ни завиждат , особено едни от делиормана , които са се взели нещо много на сериозно ;) Но , както винаги във футбола , грандовете търсят други грандове , а не .... някакви си ... селски проекти , па макар и те да си мислят , че са голямата работа ;) ЦСКА винаги е бил име във футбола , независимо от временната си форма - класата е вечна :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 дек 2016 00:40

И къде е заяждането бре baraba, нещо ти е криво, но приемай реалностите де.
Лугорбахче, агата, турци и подобни идиотии ги ползвате и вие феновете на ЦСКА-София.
Чорбабахче звучи доста добре.

Естествено, че ЦСКА беше фактор във футбола, но ЦСКА, клуб, организация и т.н., които уважавах..., но това сега, което се казва ЦСКА-София ще си остане едно недоносче, което за мен никога няма да е онзи велик червен отбор, а за теб, какво е си е твоят избор.

ЦСКА-София няма да стигне и 30% от великия ЦСКА.
Последна промяна от Долно уйно на 03 дек 2016 00:51, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2016 00:44

ЦСКА винаги е бил име във футбола , независимо от временната си форма - класата е вечна

Откога простата смяна на името на един клуб прави класата му такава, каквато е била на клуба, чието име си си присвоил :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 дек 2016 01:14

Долно уйно написа:И къде е заяждането бре baraba, нещо ти е криво, но приемай реалностите де.
Лугорбахче, агата, турци и подобни идиотии ги ползвате и вие феновете на ЦСКА-София.
Чорбабахче звучи доста добре.

Естествено, че ЦСКА беше фактор във футбола, но ЦСКА, клуб, организация и т.н., които уважавах..., но това сега, което се казва ЦСКА-София ще си остане едно недоносче, което за мен никога няма да е онзи велик червен отбор, а за теб, какво е си е твоят избор.

ЦСКА-София няма да стигне и 30% от великия ЦСКА.

Демек говориш за оня ЦСКА отпреди 20-25 години,че си бил уважавал.Едно време в спорта всичко си беше за уважение,така че не казваш нищо ново. ;) Иначе си прав.Оня ЦСКА отпреди 20-25 години никога няма да се върне,защото манталитета тогава беше друг.Както в ЦСКА,така и при останалите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 дек 2016 09:01

Кашчей написа:
ЦСКА винаги е бил име във футбола , независимо от временната си форма - класата е вечна

Откога простата смяна на името на един клуб прави класата му такава, каквато е била на клуба, чието име си си присвоил :roll:

Кашуй, няма какво да измислиш брат.... ЦСКА винаги ще бъде над теб, винаги и завинаги! :lol: :lol: :lol:
@ Ако ще си паднеш на врата... пак ще е така !!!! :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2016 11:46

Teo написа:
Кашчей написа:

Кашуй, няма какво да измислиш брат.... ЦСКА винаги ще бъде над теб, винаги и завинаги! :lol: :lol: :lol:
@ Ако ще си паднеш на врата... пак ще е така !!!! :lol:

Тео, баце, за такива като теб давам гръмогласен петел под наем-белки чуеш някога и ти петела :twisted: Няма ти взема скъпо, щото си беден бакалавро-магистър :twisted: ЦСКА може да е бил много над мен, но ЦСКА-София никога няма да бъде, защото аз ще си знам, докато съм жив, че това е "Литекс" само пребоядисан!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 03 дек 2016 12:01

Бил съм там 3 месеца командировка и да ти кажа честно не съм останал с такова впечатление. Както в Разград , така и в околните села и т.н. Дори погребение съм виждал както правят Турците. Е има 1-2 села в които почти няма турци заради мангалите , но това не означава че манговците са християни, защото все още не може да се определи каква религия проповядват. Има християни има и Мюсолмани !!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”