ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Кировец » 03 фев 2013 13:17

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:Днес имаме коренно нов трансферен подход на "Армията" спрямо този демонстриран преди 12 месеца, когато всичко това бе с обратен знак. Остава да видим дали ще има и положителен резултат на терена.

След като стигнахме на дъното няма как да бъде по различно, а оправданията със селекцията УЖ правена от Стойчо ще отекват дълго време.

Стойчо сам си призна на оная пресконференция, че селекцията е правена само и единствено от него и той е одобрявал всеки играч, така че спорът по въпроса е безпредметен...

Той е одобрявал, ама те са му ги водели - мисля, че има разлика. И не знам как хем ще е одобрил Спрокел, хем не го използва даже за резерва. Излиза, че Стойчо е измамник и наистина е лапал пари от комисионни. :?: Спор няма...

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 03 фев 2013 13:26

Ако сте гледали интервюто със собствениците там И.Иванов каза каква селекция прави треньора няма такова нещо аз решавам кои ще вземем и кой не ,всичко опира до мен и парите аз ги давам така че селекцията не може да е на треньора.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2013 13:36

Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:След като стигнахме на дъното няма как да бъде по различно, а оправданията със селекцията УЖ правена от Стойчо ще отекват дълго време.

Стойчо сам си призна на оная пресконференция, че селекцията е правена само и единствено от него и той е одобрявал всеки играч, така че спорът по въпроса е безпредметен...

Той е одобрявал, ама те са му ги водели - мисля, че има разлика. И не знам как хем ще е одобрил Спрокел, хем не го използва даже за резерва. Излиза, че Стойчо е измамник и наистина е лапал пари от комисионни. :?: Спор няма...

Защо не е използвал Спрокел, след като го е одобрил и пожелал в отбора, това да каже Стойчо.
Rosko63 написа:Ако сте гледали интервюто със собствениците там И.Иванов каза каква селекция прави треньора няма такова нещо аз решавам кои ще вземем и кой не ,всичко опира до мен и парите аз ги давам така че селекцията не може да е на треньора.

Естествено, че шефът има последната дума - все пак той дава парите. Треньорът може да поиска да се купи Меси и Роналдо и шефът като откаже, това какво значи - че се бърка в работата на треньора ли?
Далеч съм от мисълта, че никой не се е бъркал в работата на Стойчо - Станко е живо доказателство. Но след като самият Стойчо призна, че цялата селекция почти на 100% е негово дело, това очевидно значи, че съответно и въпросите за тая сбъркана селекция следва да са почти изцяло към него - за Спрокел, за Юнес, за Нилсон, за Кириакидис - защо изобщо ги е взел, след като не ги използва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 фев 2013 13:58

Не се поддавайте на провокациите срещу Стойчо! Томас, Боладо, Спрокел, Присо, Скиорили и момчетата от Локо Пд ги доведоха собствениците! Това са пълни глупости, Стойчо си прави сам селекцията 2008 и 2003 и помните какви бяха резултатите!Сегашната селекция е направена от Стойчо, Паро и скаутите, затова изглежда добре! Чочев, Камбуров и Василев са доведени по желание на Стойчо, Марсиньо е по препоръка на Иво Димов, Варела е от Паро и само Делев е доведен от сибствениците! Не се поддавайте на лъжите на Титаните, те се изплюха в лицата на много живи легенди на клуба, което е непростимо!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 фев 2013 14:06

Делев е доведен от Илиев, бащата на Спас му е звъннал и на следващия ден вече са имали договор. А по реакцията на Жейнов се разбира, че няма нищо общо и не е взел комисионна.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 фев 2013 14:10

Янис Зику написа:Делев е доведен от Илиев, бащата на Спас му е звъннал и на следващия ден вече са имали договор. А по реакцията на Жейнов се разбира, че няма нищо общо и не е взел комисионна.

Все едно е! Аз съм доволен от селекцията, единствено не взехме дефанзивен халф, но това явно не е проблем! Лошото е, че повечето фенчета сам много лабилни и се поддават на интригите на собствениците...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 фев 2013 14:28

Тая тема вече е безсмислена на този етап. Лятото живи и здрави още трансферни страсти и не се съмнявайте - тогава ще има разпродажба! :!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2013 15:48

Гледам мача на Ботев - мога да кажа, че в лицето на Спрокел изпуснахме наистина качествен играч. Поне една класа над Крачунов. Стои стабилно, изнася добре топката и раздава пасове...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 фев 2013 16:46

Jorkorazporko написа:Това са пълни глупости, Стойчо си прави сам селекцията 2008 и 2003 и помните какви бяха резултатите!

Помним!Единият път не успя да ни фалира,но на вторият успя.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 фев 2013 20:20

Кировец написа:
petko.h.markov написа:Искате наши юноши да играят а правите състав с чужденци?

Петко, може ли да ми изброиш 4-5 "наши" юноши. :lol: Хайде, ще ти помогна с Долапчиев. Ти си нататък.

Знам че е така-умишлено ви провокирах.Защото този факт много често го забравяте
и се почва една безсмилена дискусия-защо са ни чужденци.Че Титан умишлено не искат
наши юноши а да перат пари и т.н.Как да имаме стадион като точно преди 1 год.
точно ни го дадоха.Като по всякакъв начин ни пречат да правим терени сгради и ремонти.
На Герена това може вече 17год.

Върни се в “ЦСКА”