Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 29 ное 2016 22:18

CSKA 78 написа:
baraba написа:Не се ли усети , че той иронизираше мърморещите и вечно недоволните :mrgreen:

Аз се усетих, но други може и да не се усетят! Подобна мисъл дори и като ирония е много опасна! Защото може да довтасат Беладона, Север, Креми 82 и да се опитат да доразвият тази мисъл! И току виж на другият ден има разни бомбастични заглавия по определени медии! И феновете, които не са толкова близо до отбора започват да задават въпроси! ;)

Те са си тука нонстоп :idea: ;) ,а феновете имат право на въпроси,така че троловете ДГД ;) Няма нищо опасно,ние не сме мишоци ,та да се криеме от неудобството ;) :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 ное 2016 22:42

Момчета,много взехме да му даваме наклони на Гришата,а забравихме къде бяхме до скоро-аре по-леко с претенциите,викам аз и да изчакаме търпеливо нещата да се случват ;) Никой не предложи по-адекватен вариант от него,така че нека бъдем реалисти-нито някой имаше мерак да плаща дълговете,нито имаше реален по-добър вариант от този-предпочитам ППЛ пред А ОФГ и пълната тъмнина и неизвестност :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 ное 2016 22:48

САМОООООООООООООО ЦСКАААААААААААААААААА ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛЛАЛААЛЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛ!
Омразата ми към Вас, е по-силна от Вашата Любов!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

ЦСКА винаги ще бъде пред Левски!

Мнениеот Teo » 29 ное 2016 22:56

Каквото и да ни се случи, през каквито и да е катаклизми и подземни ями да минем, ние винаги ще бъдем пред Левски. Лично за мен ми стига наградата да съм пред Левски винаги. Общо взето не ме вълнува дали ще вземем тенеке или не. Важното за мен мен е Левски да зад нас... да ги бием в мачовете и да ми доставят удоволствието, което не мога да си го купя с пари. Това е нещо уникално и само този които не е един от нас не може да го почуства и изпита. Да победиш в този мач означава да победиш злото, а победата ти държи влага до следващия мач. Чувството е прекрасно и предполагам всички го изпитвате като мен. Няма по-хубаво нещо от това да видиш как сините са на колене пред теб и безпомощни се чудят един друг какво стана пак. 4 март! 4 март! 4 март! Точно на рождения ми ден играем с тях. Друг подарък не искам, искам само победа над сините... пари не ми трябват, коли не ми трябват, имот не ми трябва, искам само победа над сините! ПОБЕДА!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: ЦСКА винаги ще бъде пред Левски!

Мнениеот moreto vn » 29 ное 2016 23:07

За това и си припознал Литекс и си погребал по автентичния.Но всеки има право на избор. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 ное 2016 23:09

Знам, че няма да ми повярвате, ама заради мен не може да победите в директните мачове!
Имам дарба, но никой не я знае, освен мен!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2016 23:16

Teo написа:Знам, че няма да ми повярвате, ама заради мен не може да победите в директните мачове!
Имам дарба, но никой не я знае, освен мен!

Вятърът я знае-нали те върти :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 ное 2016 23:25

Защо да не изпитваме това велико чувство от победата в този мач? Забранено ли е да бъдеш щастлив от футболна среща?
Няма как да се оправдавате, че не било това, което е. Вие самите изпаднахте в екстаз след като вкарахте гол до такава степен, че това няма как да бъде същото срещу когото и да е друг отбор. Напълните сектора до краен предел, В също беше 80%. Не е нужно да ми признавате на мен или на когото и да е друг. Имам дарбата да ви чета мислите и знам как мислите и разсъждавате! Победата е толкова силно желана от вас, че бяхте готови да я спечелите.Но от другата страна стой не кой да е, не просто отбора, не просто някакво акционерно дружество, не просто някакви номерчета подредени след ЕИКА, а стой хегемона, силата, вярата... религията на един половин народ! Чувството да бъдеш червен е закърмено от малки, да имаш силата да бъдеш там сред своите другари, сред своите братя, да пееш и да скачаш за своята вяра във футбола. Това е нещото, което беше срещу вас. Нещото, което винаги ви е спирало и ще продължава да ви спира в бъдеще. Няма да назовавам неговото име, защото не е нужно. Ние сме съвършенството в България, уникалното и неповторимото... няма втори като нас!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 ное 2016 23:26

Red joker написа:
Долно уйно написа:Ако това интервю е автентично и вярно, и не е измислено, то идеално се вижда, как се управлява настоящия ви клуб, всеки прави, каквото иска, а и също е споделено, как са назначили Йорданеску http://www.sportal.bg/news.php?news=636811
Всеки уважаващ себе си клуб следи нещата с време, наблюдава ги, водят се дискусии между управляващите, а Ваш Йорданеску буквално в кръчмата решили.

Хладен разум трябва за тая работа, а Стоичков определено не е с такъв и трябва да лимитират до минимум неговите решения.

А бе ,ти като някакъв ментор-мъдрец ли се изживяваш :roll:

Коментирай темата, а не мен.
Отстрани грешките се виждат много по-лесно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”