Мнениеот Teo » 29 ное 2016 23:25
Защо да не изпитваме това велико чувство от победата в този мач? Забранено ли е да бъдеш щастлив от футболна среща?
Няма как да се оправдавате, че не било това, което е. Вие самите изпаднахте в екстаз след като вкарахте гол до такава степен, че това няма как да бъде същото срещу когото и да е друг отбор. Напълните сектора до краен предел, В също беше 80%. Не е нужно да ми признавате на мен или на когото и да е друг. Имам дарбата да ви чета мислите и знам как мислите и разсъждавате! Победата е толкова силно желана от вас, че бяхте готови да я спечелите.Но от другата страна стой не кой да е, не просто отбора, не просто някакво акционерно дружество, не просто някакви номерчета подредени след ЕИКА, а стой хегемона, силата, вярата... религията на един половин народ! Чувството да бъдеш червен е закърмено от малки, да имаш силата да бъдеш там сред своите другари, сред своите братя, да пееш и да скачаш за своята вяра във футбола. Това е нещото, което беше срещу вас. Нещото, което винаги ви е спирало и ще продължава да ви спира в бъдеще. Няма да назовавам неговото име, защото не е нужно. Ние сме съвършенството в България, уникалното и неповторимото... няма втори като нас!