ceBep написа:А ти ham3r си нямаш и идея какво се случва в този сектор. Как па не спря три месеца да ми пишеш едно и също бе дете.
Аз много добре знам какво се случва в сектора от 20 години.Пиша ти защото не ни трябват фалшиви моралисти.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ceBep написа:А ти ham3r си нямаш и идея какво се случва в този сектор. Как па не спря три месеца да ми пишеш едно и също бе дете.
djd написа:Гледайте коментара за гредите на Гришата с румънските треньори.
Там коментаторът каза, че Йорданеску наблягал прекалено много на тежките физически натоварвания, които по принцип са присъщи за началото на междусезонните подгодовки. Като се върна назад и си припомня пресконференциите на румънеца, наистина той казваше, че резултати от него могат да се искат, когато той води подготовката.
Т.е. футболистите нямаха бързина, тъй като явно са им тежали краката. В последния мач на мен ми се стори, че има видимо подобрение във физическата форма. Вероятно, може би, възможно е през следващите мачове да се види и подобрение в играта на отбора.
Така че едва ли е имало бойкот на футболистите срещу треньора. Просто те са били извадени от форма, за да бъдат вкарани във форма, която да се хареса на треньора. Лошото е, че това се случва по време на сезона и се случва в клуб, в който се искат моментални резултати. Малшанс за Йорданеску, а може би и липса на опит. А може би и слаба позиция на ръководството - не успя да защити треньора.
Добрият ръководител обаче би си отстоявал избора независимо от временните неуспехи и независимо от настроенията на тълпата.
ceBep написа:Нищо не очаквам да кажете или направите вече всичко е загубено и връщане назад няма. Вие си избрахте ГГ и с това си действие участвахте в разбиването на един велик клуб и неговата милионна общност. От тук нататък нищо няма да е като през изминалите години. Но на вас това не ви дреме, важното е да има португалци. Една част от вас взимат пари от цялата работа и поне имат оправдание ,че подкрепят Литекс ,а вие сте просто част от стадото и сте готови да подкрепите каквото ви кажат. Първо обяснявате как никога не бихте подкрепили някакво ГМО и в следващия момент го правите и обяснявате как това било ЦСКА ?!? Накрая викате путки и провокатори на малкото останали чорбари, които имат чест и морал,а вие направихте най-големия срам в историята на футбола като си заебахте отбора и започнахте да подкрепяте някакво селско клубче ,че даже си псувахте юношите пред стадиона. Цял свят ви разкри истинската същност а вие продължавате да наглеете, че ви били провокирали. Селянина Гриша Ганчев ще остане завинаги в историята като убиеца на истинското ЦСКА и цялата цервена общност и вие му помогнахте запомнете това като вместо да го натиснете с нас да плати лиценза за Б група и разсрочи дълговете той плати на разни чернилки, португалци и мамалиги да се гаврят с четирите свещени букви. Вече цяла България ви се присмива на този хибрид не си измивайте ръцете с нас.
Бившият състезател на футболен клуб ЦСКА Фелипе Машадо загина при самолетната катастрофа в района на Меделин. Сред пътниците в катастрофиралия самолет бяха състезателите на ФК Чапекоензе, които пътуваха за първата финална среща на турнира "Копа Судамерикана". Информацията бе потвърдена официално от колумбийските власти.
Фелипе Машадо носи червения екип в периода 2007-2009. За ЦСКА има изиграни 37 мача, в които е отбелязал 2 попадения. Едното от тях е победен гол срещу Вечния съперник през есента на 2007. Машадо е шампион на България с ЦСКА за сезон 2007-2008 и носител на Суперкупата на България през 2008 с екипа на ЦСКА.
Ръководството, служителите и състезателите на футболен клуб ЦСКА изказват своите най-искрени съболезнования на близките на Фелипе Машадо.
Red joker написа:или пък кондиционния не е читав ,въпреки хвалбите за него,но е факт,че са тежки.
Red joker написа:djd написа:Гледайте коментара за гредите на Гришата с румънските треньори.
Там коментаторът каза, че Йорданеску наблягал прекалено много на тежките физически натоварвания, които по принцип са присъщи за началото на междусезонните подгодовки. Като се върна назад и си припомня пресконференциите на румънеца, наистина той казваше, че резултати от него могат да се искат, когато той води подготовката.
Т.е. футболистите нямаха бързина, тъй като явно са им тежали краката. В последния мач на мен ми се стори, че има видимо подобрение във физическата форма. Вероятно, може би, възможно е през следващите мачове да се види и подобрение в играта на отбора.
Така че едва ли е имало бойкот на футболистите срещу треньора. Просто те са били извадени от форма, за да бъдат вкарани във форма, която да се хареса на треньора. Лошото е, че това се случва по време на сезона и се случва в клуб, в който се искат моментални резултати. Малшанс за Йорданеску, а може би и липса на опит. А може би и слаба позиция на ръководството - не успя да защити треньора.
Добрият ръководител обаче би си отстоявал избора независимо от временните неуспехи и независимо от настроенията на тълпата.
Да ти кажа честно ,това с физическата подготовка го забелязах отдавна-свежи само първите 20 минути и...дотам,после ходене по мъкитеТакава глупост не бях срещал
или пък кондиционния не е читав ,въпреки хвалбите за него,но е факт,че са тежки.
djd написа:Red joker написа:djd написа:Гледайте коментара за гредите на Гришата с румънските треньори.
Да ти кажа честно ,това с физическата подготовка го забелязах отдавна-свежи само първите 20 минути и...дотам,после ходене по мъкитеТакава глупост не бях срещал
или пък кондиционния не е читав ,въпреки хвалбите за него,но е факт,че са тежки.
Ако собствениците искат да направят клуб на европейско ниво, заедно с базата ще трябва да направят и супер модерен медицински център. Както и да инвестират в много добър кондиционен и медицински екип. Добрата база, поддържането на перфектно физическо състояние на футболистите, възстановяването и т.н. са основата, върху която се гради добър отбор. Ако тук спестят нещо, ще си останат само с мераците.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 8 госта