Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2016 19:28

Red joker написа:Батка,да ти прогнозирам ли примерно,че Ицо Янев няма да е треньор на Нафтата на пролет или че Топчо и Фугата са до края на сезона :)
пп:Не чакай никакви действия-каквото трябваше да стане,стана :idea: :!:

Аз си мислех че нашия ще издържи и след Коледа,защото бях убеден че ГГ и ко ще го оставят,а и имах вяря в него.Но явно съм грешал.Нещо тоя не издържа на напрежението.Дали ще бъде уволнен или ще си тръгне той сам не е от значение.Явно не успя да се справи.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 ное 2016 19:28

delqnski47 написа:
Red joker написа:
Долно уйно написа:Те вчера и 100% дузпа недадоха на Верея, но както виждаш сме над нещата и не ги коментираме.
Влизането беше наистина грубо и много опасно и беше повече за червен, отколкото за жълт или викаш и във ВПЛ са хванали съдиите, нищо че класирането няма абсолютно никакво значение.

До момента спокойно може да се заключи, че вторият ви отгбор е тотална пародия.
Защита алеле-майко, в центъра пълен хаос, в нападение няма никой.
Конов вратаря същите грешки, каквито прави Китанов, да не би да ги тренира един и същ треньор?

А бе като те гледам, с още двама-трима тука ,по голяма пародия от вас няма-все едно ви тренира един и същи треньор :lol:
п.п. Говоря ти за удар с ръка в главата ,ти кой мач гледаш гледаш :)

Разбрали сме се за обидните реплики.Нека се въздържаме от такива коментари.
П.П. Не важи само за тебе.Тука да подчертая да не го вземеш като лична забележка.

Разкарай троловете и провокаторите и всичо ще си е на мястото :!: Те обиждат отбора ми и индиректно мене :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 ное 2016 19:29

Както казах мненията са във форума
cska/viewtopic.php?p=7325208#p7325208
някои са изтрити, но повечето са тук.
Вижда се и на коя дата са писани.

Съжалявам, но когато фактите говорят е хубаво човек да бъде и смирен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 ное 2016 19:33

delqnski47 написа:
Red joker написа:Батка,да ти прогнозирам ли примерно,че Ицо Янев няма да е треньор на Нафтата на пролет или че Топчо и Фугата са до края на сезона :)

Аз си мислех че нашия ще издържи и след Коледа,защото бях убеден че ГГ и ко ще го оставят,а и имах вяря в него.Но явно съм грешал.Нещо тоя не издържа на напрежението.Дали ще бъде уволнен или ще си тръгне той сам не е от значение.Явно не успя да се справи.

Явно да !И други по-големи от него не са се справяли,така че няма страшно ;) Просто трябваше да сложат някой по -опитен още в началото и да пратят Ицо Янев да води Б отбора и да трупа опит :!: :idea:След време ,в подходящият момент,трябваше да го върнат!Щяхме да проявиме разбиране,той струва ми се ,също :|
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2016 19:36

Red joker написа:Разкарай троловете и провокаторите и всичо ще си е на мястото :!: Те обиждат отбора ми и индиректно мене :!: :idea:

Както се поправих по горе - не важи само за тебе. ;) Трол и провокатор са различни неща - такива по принцип не издържат много много във форума,стига да ги хвана.Вярвай ми.Критичното мислене,които някои хора имат тука не ги прави тролове и провокатори.Критика трябва да има.Ти рядко критикуваш,докато той е обратното.Аз съм на мнение че и двамата трябва да се доближите малко до ''златната среда''.Както вие,така и останалите.Но айде стига с обяснителния режим.Коментирайте си спокойно,това е просто един форум.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2016 19:37

Red joker написа:
delqnski47 написа:

Явно да !И други по-големи от него не са се справяли,така че няма страшно ;) Просто трябваше да сложат някой по -опитен още в началото и да пратят Ицо Янев да води Б отбора и да трупа опит :!: :idea:След време ,в подходящият момент,трябваше да го върнат!Щяхме да проявиме разбиране,той струва ми се ,също :|

Аз си мисля че само Любо може да ги оправи,но Ицо май няма да го иска.Такова чувство имам. :roll:
Sofia.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 ное 2016 19:42

delqnski47 написа:Аз си мислех че нашия ще издържи и след Коледа,защото бях убеден че ГГ и ко ще го оставят,а и имах вяря в него.Но явно съм грешал.Нещо тоя не издържа на напрежението.Дали ще бъде уволнен или ще си тръгне той сам не е от значение.Явно не успя да се справи.

Е той днес Йорданеску си го е казал в прав текст, но тук повечето нежелаят да приемат реалността.
От първия ден имах подкрепата на собствениците, но имаше хора, които бяха против мен.

Да го напиша ли отново един от хората, които са били против румънеца?

На какъв език да го напиша, че СС за ГГ е нещо, като писано яйце и той разполага с пълната власт по всички спортни въпроси?
По-скоро ще натири треньори и играчи, но него никога няма да го пипне.
Последна промяна от Долно уйно на 28 ное 2016 19:43, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 28 ное 2016 19:43

Любимият ви Ицо е доказвал многократно, че сте му през оная работа. Тъй че неговото мнение надали е особено важно. Важно е какво мисли олигархът.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2016 19:54

Долно уйно написа:
delqnski47 написа:Аз си мислех че нашия ще издържи и след Коледа,защото бях убеден че ГГ и ко ще го оставят,а и имах вяря в него.Но явно съм грешал.Нещо тоя не издържа на напрежението.Дали ще бъде уволнен или ще си тръгне той сам не е от значение.Явно не успя да се справи.

Е той днес Йорданеску си го е казал в прав текст, но тук повечето нежелаят да приемат реалността.
От първия ден имах подкрепата на собствениците, но имаше хора, които бяха против мен.

Да го напиша ли отново един от хората, които са били против румънеца?

На какъв език да го напиша, че СС за ГГ е нещо, като писано яйце и той разполага с пълната власт по всички спортни въпроси?
По-скоро ще натири треньори и играчи, но него никога няма да го пипне.

Виж сега,той може да е бил против него,но трябва да приемем факта че на него му се плаща редовна заплата,на играчите - също.Дотук става ясно,че той се третира като професионалист,а неговите работодатели искат елементарни резултати(ТОП 3 и Европа) и да биеш отбор(или отбори),който принципно би трябвало да го биеш на мускули.Трябва да отбележим,че няма как на Армията да НЯМА напрежение и всички,които са над него да са доволни.В крайна сметка трябва да отбележим и още нещо - той сам си подаде оставката пък макар и да са пробвали да го върнат.
Sofia.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 28 ное 2016 19:58

Achtung_Juden написа:Любимият ви Ицо е доказвал многократно, че сте му през оная работа. Тъй че неговото мнение надали е особено важно. Важно е какво мисли олигархът.

А той мисли зимата да се оттегли от ЦСКА ! Поне така е казал !
"Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев е зверски разочарован от случилото се вчера в Борисовата градина, научи 7DniCSKA.bg! Както от играта и резултатите, така също и от поведението на публиката.

Афектиран от мача, веднага след него Ганчев е заявил пред най-близките си, че довършва реконструкцията на базата в Панчарево, след което харизва акциите си на Стоичков и да се оправя кой както може.

Босът е бесен, че се опитват да му налагат каква да е треньорската политика в ЦСКА. Сега го натискат да вземе лимитирани треньори като Стойчо Младенов и Любо Пенев, с които вече е работил и знае, че не стават за големи неща в Европа.

Припомняме, че до момента Ганчев изпълни на сто процента 3 от 5-те големи неща, които обеща през лятото – ремонтирана база в Панчарево, работещ европейски сайт и функционираща детско-юношеска школа. За четвъртото – купуването на емблемата, чака НАП, а по петото се работи усилено – да има ЦСКА сериозен отбор.

„Жозето какво прави в Манчестър със селекция за половин милиард? Резултати няма, но стадиона пълен. Правят 1:1, стават и си заминават хората. И след две седмици пак са там. Тука ми омръзна от драми. Защо са скъпи билетите, защо са евтини билетите. Защо не играе тоя, а сега защо пък играе. Правим база, ама защо я правим, първо да сме купели играчи за по милион и половина. Ай, стига! Всеки иска да си прави на „Армията“ Солунска митница, която да работи за него. Да се гонят треньори на 3 месеца, да се махат играчи на 6 и да се въртят едни неустойки докато клубът пак фалира. Да довършваме Панчарево и да се оправят, давам акциите на Стоичков или на феновете и това е! Явно там са най-големите капацитети“, категоричен е бил Ганчев снощи.

Това е и причината да не се търси веднага вариант с нов треньор, а да се назначи временен такъв в лицето на Стамен Белчев. Според бизнесмена зимата, който ще ръководи клуба, трябвало да си избере треньор, а не да заварва такъв.

Върни се в “ЦСКА”