Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - донор на "А" група

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2012 13:44

mitko_r написа:
POPCORN написа:
stg333 написа:футболистите са на принципа веднъж заплата всеки месец заплата, ей на Бандаловски и Старокин

Бандаловски за какво да има някакви чувства към вас като сте го изритали като куче и не сте го оценили като футболист?Затова в момента брани ЦСКА, защото феновете го харесват и клуба го уважава и цени неговите качества!Не случайно са го направили капитан!Не всичко е пари на тоя свят!

Това от Бандаловски ли го знаеш? Или от Андрей Желязков? Или изобщо не си запознат и си дрънкаш както обикновено некви глупости? :oops:

да личен приятел ми е..са доволен ли си ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 28 мар 2012 13:52

POPCORN написа:
mitko_r написа:
POPCORN написа:Бандаловски за какво да има някакви чувства към вас като сте го изритали като куче и не сте го оценили като футболист?Затова в момента брани ЦСКА, защото феновете го харесват и клуба го уважава и цени неговите качества!Не случайно са го направили капитан!Не всичко е пари на тоя свят!

Това от Бандаловски ли го знаеш? Или от Андрей Желязков? Или изобщо не си запознат и си дрънкаш както обикновено некви глупости? :oops:

да личен приятел ми е..са доволен ли си ?

Ясно... е аз да ти кажа , че навремето Желязков ги открадна двамата с Ивелин Попов от школата на Левски и ги замъкна в Фейенорд, още като юноши преди първи про договор. После не ме интересува, какви са ги вършили, но и двамата не са прокопсали, като им гледам настоящите отбори. Особено "най-личния ти приятел" е целия за оплакване, докъде я е докарал :) :) :)
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 мар 2012 13:54

Модератор ЛокоПД написа:"Локо Пловдив - Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Иван Караджов, Даниел Георгиев, Ангел Йошев"

Здравко Лазаров - юноша на Локо ПД
Данчо Тодоров - юноша на Марица ПД
Дани Георгиев - юноша на Левски Сф

Караджов дойде при нас преди месец,а Йошев...по-добре да не беше идвал изобщо,но така или иначе е твърда резерва.

В Уикипедия пише, че Здравко Лазаров е роден в Габрово и е започнал в Локомотив Септември.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%BE_%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2012 13:55

Ясно... е аз да ти кажа , че навремето Желязков ги открадна двамата с Ивелин Попов от школата на Левски и ги замъкна в Фейенорд, още като юноши преди първи про договор. После не ме интересува, какви са ги вършили, но и двамата не са прокопсали, като им гледам настоящите отбори. Особено "най-личния ти приятел" е целия за оплакване, докъде я е докарал :) :) :)

незнам какво разбираш под прокопсал, ама личният ми приятел е капитан на най-добрият български отбор и играе в националният отбор..докато твойте сини приятелки от герена са пълни аматьори...вие как сте прокопсали направо играете в галактическата лига :lol: :lol: затова ония ден хапнахте един винкел :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 28 мар 2012 13:56

mmitko написа:
Модератор ЛокоПД написа:"Локо Пловдив - Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Иван Караджов, Даниел Георгиев, Ангел Йошев"

Здравко Лазаров - юноша на Локо ПД
Данчо Тодоров - юноша на Марица ПД
Дани Георгиев - юноша на Левски Сф

Караджов дойде при нас преди месец,а Йошев...по-добре да не беше идвал изобщо,но така или иначе е твърда резерва.

В Уикипедия пише, че Здравко Лазаров е роден в Габрово и е започнал в Локомотив Септември.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%BE_%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2

Точно така, Здравко Лазаров е родом от Септември... може би там е започнал да тренира.

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 28 мар 2012 13:56

Модератор ЛокоПД написа:Здравко Лазаров - юноша на Локо ПД

Стига де, вече променяте биографията на свойте футболисти :o :o :o

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 28 мар 2012 13:58

POPCORN написа:

незнам какво разбираш под прокопсал, ама личният ми приятел е капитан на най-добрият български отбор и играе в националният отбор..докато твойте сини приятелки от герена са пълни аматьори...вие как сте прокопсали направо играете в галактическата лига :lol: :lol: затова ония ден хапнахте един винкел :lol:

Абе, пич, ти изобщо буден ли си? Школата на розовите лунатици си има нов лидер, тцтцтц :)

Потребителски аватар
cibeles13
Контакти:

Мнениеот cibeles13 » 28 мар 2012 14:06

И Раул е юноша на Атлетико /Мадрид/, но това не му пречи да е живата легенда на кръвния враг на Атлетико Реал. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 28 мар 2012 14:28

Хубава тема.Явно звездите ви говорят-от толкова гласове в главите си,не знаете кого да слушате. :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 28 мар 2012 14:48

От тия всичките "звезди" само Мишо Александров и донякъде бадемчето,джуджето и племенника имат място в ЦСКА.За Владо Манчев или добро или нищо,Томи избра парите на Гришата - прав му път,всичко друго пълнеж :!:

Върни се в “ЦСКА”