Ще цитирм едно мнение, някой вероятно вече а го чели.
Еми в крайна сметка, като те освирка публиката на ЦСКА си тръгваш, това е положението.
Мога два часа да анализирам случилото се до моментът на тази оставка. Накратко само ще кажа, че Едуард не се справи с органзационните каши и грешни решения на РЪКОВОДСТВОТО на клуба!
Не се освободиха всички от В група наведнъж. Смесиха ги с отбора на Литкекс. После махнаха половината. Смениха треньора. Докараха новия. Докараха нови футболисти на пожар. Новия треньор докато се осъзнае къде се намира, отпадна от купата. Настроенията тръгнаха. Ръководството не спря да създава напрежение за отбор и треньор и да надъхва феновете с баналнте приказки за титла. Освободихме и другата половина от отбора от В група. ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТВКА ни е КАПУТ пълен. Новите докато им тръгне перисталтиката нормално, на единия му прекратиха договора щото бил дебел, другия го изгониха срещу Ботев. Централния нападател контузен, другия вкарва само за дубъла. Едуард започна да се оправдава. Хем футболистите не ги е довел той, хем им вярва,хем борим се за титлата, хем трябва ни време. Накрая си каза директно, че не стават футбалерите ни, е кой ще играе за теб? Феновете, познатата вечна истерия,аааа,еее, това е ЦСКААА,ааа,еее, армейци смеее, срааам, позооррр,оооххх,аххх, искаме да биеееем, Едито е виновееен. Мач без публика,загуба от Локо Пд и нещата тръгнаха окончателно надолу.
Пускаш Милчо срещу Монана, два гола. Пускаш Милчо срещу Славя - гол. Пауза в първенството, бием 2:0 , Милчо с два гола. Последни 5 официални мача, Милчо го няма титуляр. За сметка на това Виана, Манолев,Симао припадат по терена с КПД граничещо с пълното нещастие. Еди обаче не направи нито една промяна в титулярния състав от мача с говедата, до днес.
Определено съм виждал доста по-слаби отбори на ЦСКА назад в годините. Изумителното за мен , е че в същото време, никога не съм виждал по-импотентен отбор на ЦСКА от сегашния.
Успех на новия треньор. Ще го подкрепям и ще бъда зад него докато кресльовците не вземат превес както винаги е било.
Успех на Едуард в следващия му клуб!