GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Не ви ли омръзна да повтаряте едно и също,сякаш като ви се отговори ще приемете отговора и няма пак да спамите в темата.Оня от Русе не си гледа отбора взел да ръси морал тука,сякаш самия той е морален човек,смех.Глей си там припознатия 2010 и пускай теми с дитирамби за него и не се занимавай с ЦСКА.Ние крачка по крачка вървим в правилната посока и дай боже скоро феновете да се обединим и разделението да свърши.
Вървите.... Смело товарищи в ногу, сирень-наше знамя сейчась!
ПП- Любопитно е, защо при наличието на два отбора с ЦСКА в името, се приема само единият за ЦСКА, че и не му пишете правилно името, но ако някой го изпише Цска(примерно) се нахвърляте отгоре му, а даже и вие не можете да разшифровате тази абревиатура

А познай от три (3) пъти защо (сякаш не съм го казва хиляди пъти) и от кога е така?
Тебе не ти требва жокер, ти си от там,въпреки това виж за помощ в офтопик.
[center][offtopic]

[/offtopic][/center]
Понеже сме в България изобщо не ме учудва, че преименуваният "Литекс" бе приет, без значение, че като история, и генеалогия няма нищо общо със София, градът на ЦСКА. Не ме и учудва, че биещи се в гърдите "армейци", за които ЦСКА (създаден 1948) беше идея, начин на живот и съдба изведнъж станаха "люляци", защото за тях важното са били успехите на отбора и клуба, а не нещо друго, нещо в сърцето.
Ти никога, абсолютно никога няма да разбереш защо ЦСКА1948 са по-достойни от вас!