GOLEADOR написа:Пич,тук те смятат за хейтър защото нищо хубаво не си казал за ЦСКА по каквато и да е тема.Та ти искаше да се подиграваш на емблемата на ОСК ЦСКА,до там беше паднал.За сайта на ОСК да не ти припомням,страница - две по-назад и лъсваш с цялата си "прелест".Иначе за лошата кадрова политика на клуба този сезон - видна е за всички.ЦСКА си носи последствията от нея.Сега какъв е полезния ход - никой не знае.Всяка смяна е нож с две остриета.Едно обаче съм сигурен,каквото и да се предприеме в клуба ти ще го оплюеш.
Относно сайта си изказах мненията, а и оня ден гледах стената на Дърпатов и там също се пишеха за тези куци неща, коикто споделих тук, само че там не обвиняваха тези дето споделяха за проблемите... не зная защо.
За ЦСКА-София ще кажа хубаво нещо, когато наистина видя такова. За сега са само трите ремотирани терена и нищо друго. Като инфраструктура, към момента друго нищо не е пипнато. Аз ли обещавах, че до края на всеки текущ месец ЦСКА-София се мести в Панчарево? Когато споделих, че там бачкат четири човека, а с толкова хора освен да си клатят
краката работа не се върши. Почистили са буренаците и до там.
Относно отбора в него се допускат абсолютно същите грешки, които се допускаха в Ловеч и те са доста сериозни, което пречи за развитието му.
Йораденски след всеки мач казва, че има играчи, които незнаят, какво е ЦСКА, че едва ли не нестават за този клуб и още следващия мач същите тези, които е оплюл ги виждаме титуляри. Вероятно отново аз съм виновен за същото.
Няколко пъти ви споделих, че докато сивия кардинал СС е в този клуб, този клуб няма да мръдне грам в развитието си.