Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Веднъж предаделите някой, ще го направи отново... вън боклуците от СЕКТОР Г 

-
- Контакти:
Цимбика му се плаща и то най-вероятно от Титаните за да разцепи агитката на ЦСКА,снощи защитаваше управляващите и плюеше по Гриша Ганчев.Някой във форума написа че са му дали от общината безплатно някаква зала за да прави школа по бокс и в замяна той явно ще се опита да разбие агитката с провокации,като по този начин ще даде повод на полицията да прибере на топло един по един тарторите на сектор Г,да не забравяме какво стана с Животното,с месеци никой не го търсеше да го вкара в затвора и в момента в който проговори срещу Пеевски и беше прибран за часове.След скандала на Герена,когато наш юноша едва не беше убит с бирено шише,полицията близо месец се услушваше и преди няколко дни арестува няколко фена на Левски за инцидента,но мимоходом спомена че са арестувани и 6 или 7 фена на ЦСКА без да спомене за какво ги обвинява.Как мислите след като видя отношението на привържениците на ЦСКА към него на събирането на Армията с участието на Гриша Ганчев,Цимбика от любов към ЦСКА ли прави тези групировки ,защото аз не вярвам да е така,по скоро той е пратен да откаже нормалните фенове които тръгнаха на Армията със семействата си да ходят на мачове на ЦСКА и изпълнява мръсна поръчка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Побой над момчета в Перник, отваряне на фен клуба със знамената за говедата, интригант и ЮДА
@ Тоя е доказан анти-ЦЕСЕКАР, лежи над това, че си има с някой от най-силната фракция в България
Нз, докога ще се търпи тоя да си прави каквото иска... ако трябва пред входа всички се струпваме и не му позволяваме да влезе... пък той нека се опита да предизвика побой, нали това му е целта, да има наши момчета потърпевши! ... като се казва в нашата песен --> ПОГЛЕДНИ НА СЕВЕР, ВСИЧКИ ТУК СМЕ БРАТ ЗА БРАТА!
@ Вън платените боклуЦи от СЕКТОР Г

@ Тоя е доказан анти-ЦЕСЕКАР, лежи над това, че си има с някой от най-силната фракция в България

@ Вън платените боклуЦи от СЕКТОР Г
peliforewer написа:Цимбика му се плаща и то най-вероятно от Титаните за да разцепи агитката на ЦСКА,снощи защитаваше управляващите и плюеше по Гриша Ганчев.Някой във форума написа че са му дали от общината безплатно някаква зала за да прави школа по бокс и в замяна той явно ще се опита да разбие агитката с провокации,като по този начин ще даде повод на полицията да прибере на топло един по един тарторите на сектор Г,да не забравяме какво стана с Животното,с месеци никой не го търсеше да го вкара в затвора и в момента в който проговори срещу Пеевски и беше прибран за часове.След скандала на Герена,когато наш юноша едва не беше убит с бирено шише,полицията близо месец се услушваше и преди няколко дни арестува няколко фена на Левски за инцидента,но мимоходом спомена че са арестувани и 6 или 7 фена на ЦСКА без да спомене за какво ги обвинява.Как мислите след като видя отношението на привържениците на ЦСКА към него на събирането на Армията с участието на Гриша Ганчев,Цимбика от любов към ЦСКА ли прави тези групировки ,защото аз не вярвам да е така,по скоро той е пратен да откаже нормалните фенове които тръгнаха на Армията със семействата си да ходят на мачове на ЦСКА и изпълнява мръсна поръчка.
Да ви имам конспирациите навсякаде . Боли го Пеевски шкембето за Животното . Животното не влизаше в пандела заради операция на коляното . Другия път помисли преди да пишеш глупости .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
-
- Контакти:
maxi1914 написа:peliforewer написа:Цимбика му се плаща и то най-вероятно от Титаните за да разцепи агитката на ЦСКА,снощи защитаваше управляващите и плюеше по Гриша Ганчев.Някой във форума написа че са му дали от общината безплатно някаква зала за да прави школа по бокс и в замяна той явно ще се опита да разбие агитката с провокации,като по този начин ще даде повод на полицията да прибере на топло един по един тарторите на сектор Г,да не забравяме какво стана с Животното,с месеци никой не го търсеше да го вкара в затвора и в момента в който проговори срещу Пеевски и беше прибран за часове.След скандала на Герена,когато наш юноша едва не беше убит с бирено шише,полицията близо месец се услушваше и преди няколко дни арестува няколко фена на Левски за инцидента,но мимоходом спомена че са арестувани и 6 или 7 фена на ЦСКА без да спомене за какво ги обвинява.Как мислите след като видя отношението на привържениците на ЦСКА към него на събирането на Армията с участието на Гриша Ганчев,Цимбика от любов към ЦСКА ли прави тези групировки ,защото аз не вярвам да е така,по скоро той е пратен да откаже нормалните фенове които тръгнаха на Армията със семействата си да ходят на мачове на ЦСКА и изпълнява мръсна поръчка.
Да ви имам конспирациите навсякаде . Боли го Пеевски шкембето за Животното . Животното не влизаше в пандела заради операция на коляното . Другия път помисли преди да пишеш глупости .
Аз пък твърдя че процедурата по вкарването му в затвора е следствие това интервю http://www.btv.bg/article/sport/rosen-p ... video.html ,от февруари никой не го търсеше да го прибере в затвора защото е имал документ от някакъв прокурор и изведнъж 3-4 дни след интервюто ,отменили документа и го прибраха.Това е само малка част от интервюто ,в него беше споменато че хора около Бойко Борисов му дават лоши съвети и ще го подведат.Интересно беше и изказването на Цимбика за Животното,...той е заслужено там където е сега...,а на Калоян Стоянов дали му е на Армията мястото...
W84me ( Блатер) ..
Ае виж това и пак говори https://www.youtube.com/watch?v=ab3oZWU0SjY
Откога вярвате на BTV ?
Откога вярвате на BTV ?
Последна промяна от maxi1914 на 11 ное 2015 22:15, променено общо 1 път.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Стига писа глупости бе . Росен може да е бил секав, но винаги е имал достойство да бъде мъж и да каже всичко както е. Вие можете само да се надявате за хора като него във вашия сектор
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 11 ное 2015 19:56, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стига писа глупости бе филмар малък. Росен може да е бил секав, но винаги е имал достойство да бъде мъж и да каже всичко както е. Вие можете само да се надявате за хора като него във вашия сектор
Алооо ти можеш ли да четеш ? Да съм употребил епитети за животното (освен животното ) ? Нито ме бърка какъв е нито нищо . По - горе колега замесва левски в некви конспирации , а изобщо не е така . И аз просто го доказвам . И теб какво те бърка ние какви сме ? Вие нали сте номер едно кво ни гледаш нас ? И нали сте само боржоазия , интелектуалци , професори и имените личности та си спорим за какво вашия лидер влиза в затвора за не знам кои път .
Тук не е мястото да коментираш хора за които и бедна фантазия си нямаш кой са, така, че малко по-умерено го раздавай и лепи етикети