Долно уйно написа:Red joker написа:ЦСКА от Първа лига посрами цялата „А“ група
От утре започва 14-ият кръг в Първа професионална лига, а с това и второто завъртане на мачовете в шампионата. Интригата в първенството в първите 13 кръга беше налице, въпреки че публиката по стадионите не беше много. Безспорен лидер по този показател е ЦСКА, чийто домакински мачове са били посетени от малко над 53 400 зрители! Това е почти три пъти повече от втория в класацията Ботев Пд, който е с малко над 19 000. Трети е Левски с общо 16 000 фенове по трибуните от началото на сезона.
Постижението на ЦСКА пък засрамва целият елит от старата вече „А“ група миналата година. Тогава най-много фенове за целият сезон събра Берое – 53 500 за 35 мача, а сега „червените“ са били гледани от толкова фенове само за 6 домакинства (седмото – срещу Локо Пд, се изигра пред празни трибуни).
Нек сме живи,нек сме здрави,пък кой ни мрази -под нас ще лази

Е това е пример за ГРАНД,Уйно,ако искаш ходи да ги броиш-ЦСКА Е НОМЕР 1 ПО ПУБЛИКА

Всичко това на фона на неубедителна игра и класиране!Когато фактите говорят и боговете мълчат,изводите всеки да си ги направи!
Явно дълбоко съм ти бръкнал, след като си избиваш нервичките след материал, който никога не съм коментирал.
Две мнения няма, че ЦСКА-София към момента е с най-висока посещаемост, но аз като селянче са ме научили да гледам нещата трезво, от всички страни и тогава да изказвам мнение.
Ботев, как да имат висока посещамост, при положение, че са ограничени до максимум 3000 зрители на мач?
Като извадиш 21К от 53К и се вижда, че разликата между Левски и ЦСКА-София не е чак толкова осезаема.
Манията за величие е много лошо заболяване, а синдрома на късата памет непрощава на никой.
Дерзай.
Не,такива като тебе не могат да ми бръкнат никъде,просто ти дадох поредната порция факти(която ти веднага се опита да омаловажиш и изопачиш),опитвайки се да водя няккакъв диалог с тебе,по -нормален,ама явно не става

!Както и да е,но много се чудя кое те вдъхновява ,така яростно да злобееш против ЦСКА и всичко свързано с него

Явно на тебе ГГ яко ти е бръкнал някъде

,с това че зае.ба отбора ви и се премести на Армията