Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 22:59

Долно уйно написа:Да се криеш зад полата на мама не е хубаво, а и утре, като се откупи търговката марка, коя емблема ще поставят и ако е тази със звездите, тя какво общо има с хокея?

Освен сайтовете на турските клубове, никой друг в Европа не прави подобни тюрлюгювечи

1.Това за криенето не го разбрах,разбирам да съм казал мнението си тези дни и да ми кажеш,че се крия,ама то не е така.
2.Според теб какво е общото?
[rimg]http://prikachi.com/images/371/8960371Y.jpg[/rimg]
3.В сайта на Барса и Реал може да се осведомиш за мачовете на баскетболните гарнитури и да си купиш билет.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 ное 2016 23:05

baraba написа:Никаква палачинка няма , недей си измисля !!! Не аз , ами един Европейски съд постанови , че Търговското дружество или собственика на футболен клуб и самия футболен клуб са различни понятия и носят различни отговорности ;) А доколкото си спомням България все още е член на Европейския съюз все пак ;) А , това какво на теб ти харесва или не , си е само и единствено твой личен проблем , като това не променя факта , че ЦСКА си продължава по пътя без да се вълнува от твоето мнение по въпроса ... :mrgreen:

Не ти ли омръзна да си разтягаш локуми, както ти е удобно? :lol: Решението на този европейски съд е по казус, който е коренно различен от вашия. Не ми отговаряй, защото ще продължиш с локумите. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 23:08

Интересно,как от омраза някои хора се възмущават,че в сайта на ОСК има инфо не само за футбола а и за други видове спорт.Не им е лесно на някои хора и това е.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 23:21

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:Да се криеш зад полата на мама не е хубаво, а и утре, като се откупи търговката марка, коя емблема ще поставят и ако е тази със звездите, тя какво общо има с хокея?

Освен сайтовете на турските клубове, никой друг в Европа не прави подобни тюрлюгювечи

1.Това за криенето не го разбрах,разбирам да съм казал мнението си тези дни и да ми кажеш,че се крия,ама то не е така.
2.Според теб какво е общото?
[rimg]http://prikachi.com/images/371/8960371Y.jpg[/rimg]
3.В сайта на Барса и Реал може да се осведомиш за мачовете на баскетболните гарнитури и да си купиш билет.

Криенето зад полата изобщо невизирам никой във форума, кой разбрал, разбрал

Тези звезди, какво послание носят?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 ное 2016 23:45

Долно уйно написа:Тези звезди, какво послание носят?

Трите звезди в емблемата на ЦСКА означават 30 титли(31 в момента) на България, същото е при Ювентус, 3 звезди -30 титли на Италия(32 момента)! Байерн Мюнхен имат четири звезди, но в германското първенство "раздават" звездите малко по-различно!
Баварците получават четвъртата си звезда за 20-тата си титла на Германия!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 ное 2016 00:51

Tommi написа:
baraba написа:Никаква палачинка няма , недей си измисля !!! Не аз , ами един Европейски съд постанови , че Търговското дружество или собственика на футболен клуб и самия футболен клуб са различни понятия и носят различни отговорности ;) А доколкото си спомням България все още е член на Европейския съюз все пак ;) А , това какво на теб ти харесва или не , си е само и единствено твой личен проблем , като това не променя факта , че ЦСКА си продължава по пътя без да се вълнува от твоето мнение по въпроса ... :mrgreen:

Не ти ли омръзна да си разтягаш локуми, както ти е удобно? :lol: Решението на този европейски съд е по казус, който е коренно различен от вашия. Не ми отговаряй, защото ще продължиш с локумите. :)

Всеки е свободен да си изрази позицията в този форум :!: Ако искаш да репликираш в случая - няма проблем.Аргументираш се,давай линкове,анализираш и дискутираш.Това ,разбира се, не е задължително да го правиш,но трябва да си наясно ,че всеки има право да има позиция в този подфорум.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 ное 2016 08:26

Cheradonna написа:
Old_death написа:
Cheradonna написа:Да ни е честит новият сайт и още дълго време да си го ползваме!

Очаквам понеделник да се пусне още една екстра в сайта.

Дано,засега сайта е доста добър.
Нека истериците да се включат сега! :mrgreen:

[offtopic]Не ти ли е направило впечатление , че винаги когато има добри новини за ЦСКА , броят на постовете тук се увеличава ?[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 08:37

Долно уйно написа:
Red joker написа:ЦСКА от Първа лига посрами цялата „А“ група

От утре започва 14-ият кръг в Първа професионална лига, а с това и второто завъртане на мачовете в шампионата. Интригата в първенството в първите 13 кръга беше налице, въпреки че публиката по стадионите не беше много. Безспорен лидер по този показател е ЦСКА, чийто домакински мачове са били посетени от малко над 53 400 зрители! Това е почти три пъти повече от втория в класацията Ботев Пд, който е с малко над 19 000. Трети е Левски с общо 16 000 фенове по трибуните от началото на сезона.
Постижението на ЦСКА пък засрамва целият елит от старата вече „А“ група миналата година. Тогава най-много фенове за целият сезон събра Берое – 53 500 за 35 мача, а сега „червените“ са били гледани от толкова фенове само за 6 домакинства (седмото – срещу Локо Пд, се изигра пред празни трибуни).

Нек сме живи,нек сме здрави,пък кой ни мрази -под нас ще лази 8-)Е това е пример за ГРАНД,Уйно,ако искаш ходи да ги броиш-ЦСКА Е НОМЕР 1 ПО ПУБЛИКА :!: Всичко това на фона на неубедителна игра и класиране!Когато фактите говорят и боговете мълчат,изводите всеки да си ги направи!

Явно дълбоко съм ти бръкнал, след като си избиваш нервичките след материал, който никога не съм коментирал.

Две мнения няма, че ЦСКА-София към момента е с най-висока посещаемост, но аз като селянче са ме научили да гледам нещата трезво, от всички страни и тогава да изказвам мнение.

Ботев, как да имат висока посещамост, при положение, че са ограничени до максимум 3000 зрители на мач?

Като извадиш 21К от 53К и се вижда, че разликата между Левски и ЦСКА-София не е чак толкова осезаема.

Манията за величие е много лошо заболяване, а синдрома на късата памет непрощава на никой.

Дерзай.

Не,такива като тебе не могат да ми бръкнат никъде,просто ти дадох поредната порция факти(която ти веднага се опита да омаловажиш и изопачиш),опитвайки се да водя няккакъв диалог с тебе,по -нормален,ама явно не става 8-) !Както и да е,но много се чудя кое те вдъхновява ,така яростно да злобееш против ЦСКА и всичко свързано с него :roll:Явно на тебе ГГ яко ти е бръкнал някъде :cry: ,с това че зае.ба отбора ви и се премести на Армията :idea:
Последна промяна от Red joker на 18 ное 2016 09:42, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 ное 2016 08:39

baraba написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:Е...преди време ме светваше че АД-та не играят роля и са само обвивка..Важен е клубЪТ.Сега обръщаш палачинката.Аз пък не знам футболен клуб ЦСКА да е отделян от ОСК..Дори да е така .Сега с приемането му обратно кво се решава?Че ЦСКА-София е правоприемника...аре бегай.Бахти измамата.

За пръв път чувам,че ЦСКА е отделен от ОСК ЦСКА.Та 2014 футболния отбор бе награден от ОСК ЦСКА.През миналия сезон ОСК ЦСКА пускаше призиви да се ходи на мачовете на ЦСКА.Иначе за легитимирането е точно така.Отбора член на семейството на ЦСКА е правоприемника на ЦСКА!Това вече се случи с хокея,сега се случва и с футбола!

Като не е отделян-и аз го твърдя но Барабата е вещ-кво ще приемате тогава?

Аз не говоря за приемане , не знам и кой и защо реши , че сега става приемане на футболния клуб в ОСК ЦСКА , имам някакви спомени , че навремето имаше отделяне на ФК-то или смятаха да го отделят , май по времето на Божков , но така или иначе в момента футболния клуб си е в ОСК ЦСКА , съвсем скоро ще има и други изненади свързани с едно старо оригинално акционерно дружество ... и те така ... ЦСКА гледа смело към бъдещето , за ужас на враговете си !!!

Понякога избързваш с анонсирането на някои неща . Вариантът със старото дружеството се обмисля , но не е сигурно дали ще бъде приет . Нека изчакаме ! Все още има процедурни срокове .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 08:40

sin4ec написа:
baraba написа: Новата платформа на сайта удря в земята всички подобни в България

Ама разбира се. Евет, ефенди! Можеше по-голяма шпакла да праснеш. Никой никога не е виждал такава уникална платформа. Удря и земята, и тарабата. Заеби.
В тоз ред на мисли, по платформата даваха ли мачовете с Герена 2001 и 2006 от последните дни, просто питам?

Евет,минет,това е положението :) Вашата, на пръдльовците Иван и Андрей,по-така ли е :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”