icko65 написа:baraba написа:icko65 написа:GOLEADOR написа:sin4ec написа:GOLEADOR написа:За мен това става факт в момента,всеки може да си разправя каквото иска,но пред факта,че в сайта на ОСК ЦСКА в категорията футбол е отразен ЦСКА-София даже и най-големия Тома Неверни трябва да замълчи.Пак повтарям,ако знаеш точната дата на приемането на ЦСКА-София в ОСК ЦСКА - кажи я!
Че те утре могат и Паламуд ( Мичурин) да вкарат там, това прави ли го наследник на ПФК ЦСКА?
Какво общо има Кърпачев-Ловеч с ОСК ЦСКА, че не ми е много ясно?
Аз съм го казвал многократно,но ще го повторя щом се налага.ОСК'ЦСКА" е семейството на ЦСКА.След фалита на клуба могат да възникнат много отбори които да искат да възродят ЦСКА,но само този който бъде приет в семейството на ЦСКА ще направи това.В случая това е ЦСКА-София.Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?
Гледната ми точка:Според вас клуб не може да фалира.ОК.Значи Клуб ЦСКА не е спирал членството си в ОСК.Кви приемания ще стават тогава и то на ЦСКА-София което не е клуб а АД?...Въобще такава каша е в главите ви с това разграничение на ФК и ТД че ръсите простотии от ден първи както ви е удобно.Голеадор я ми кажи кои са тия хора дето говорят че ЦСКА на ГГ е член на ОСК..Интересно ми е щото и дума по този въпрос не е обелена до сега.Пак творите факти и история.Нямате равни -честно.Само и само Литекс да стане ЦСКА.еБалла!
Пълни глупости приказваш , отново без да знаеш фактите !!! Футболния клуб още преди години беше отделен от ОСК ЦСКА , освен това оригиналното Акционерно дружество преди Божков все още съществува и да те светна , че и то ще има значение по-нататък , всичко с времето си , стъпка по стъпка си идва на мястото

Е...преди време ме светваше че АД-та не играят роля и са само обвивка..Важен е клубЪТ.Сега обръщаш палачинката.Аз пък не знам футболен клуб ЦСКА да е отделян от ОСК..Дори да е така .Сега с приемането му обратно кво се решава?Че ЦСКА-София е правоприемника...аре бегай.Бахти измамата.
Никаква палачинка няма , недей си измисля !!! Не аз , ами един Европейски съд постанови , че Търговското дружество или собственика на футболен клуб и самия футболен клуб са различни понятия и носят различни отговорности

А доколкото си спомням България все още е член на Европейския съюз все пак

А , това какво на теб ти харесва или не , си е само и единствено твой личен проблем , като това не променя факта , че ЦСКА си продължава по пътя без да се вълнува от твоето мнение по въпроса ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!