Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 22:24

icko65 написа:Гледната ми точка:Според вас клуб не може да фалира.ОК.Значи Клуб ЦСКА не е спирал членството си в ОСК.Кви приемания ще стават тогава и то на ЦСКА-София което не е клуб а АД?...Въобще такава каша е в главите ви с това разграничение на ФК и ТД че ръсите простотии от ден първи както ви е удобно.Голеадор я ми кажи кои са тия хора дето говорят че ЦСКА на ГГ е член на ОСК..Интересно ми е щото и дума по този въпрос не е обелена до сега.Пак творите факти и история.Нямате равни -честно.Само и само Литекс да стане ЦСКА.еБалла!

За мен това вече е факт,влез в сайта на ОСК "ЦСКА" и постави показалеца на бутона "футбол".От падащото меню избери "ръководство" и там ще видиш "РЪКОВОДСТВО НА ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА".Надявам се да бях ясен и да съм ти помогнал.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 ное 2016 22:27

baraba написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:За мен това става факт в момента,всеки може да си разправя каквото иска,но пред факта,че в сайта на ОСК ЦСКА в категорията футбол е отразен ЦСКА-София даже и най-големия Тома Неверни трябва да замълчи.Пак повтарям,ако знаеш точната дата на приемането на ЦСКА-София в ОСК ЦСКА - кажи я!

Че те утре могат и Паламуд ( Мичурин) да вкарат там, това прави ли го наследник на ПФК ЦСКА?
Какво общо има Кърпачев-Ловеч с ОСК ЦСКА, че не ми е много ясно?

Аз съм го казвал многократно,но ще го повторя щом се налага.ОСК'ЦСКА" е семейството на ЦСКА.След фалита на клуба могат да възникнат много отбори които да искат да възродят ЦСКА,но само този който бъде приет в семейството на ЦСКА ще направи това.В случая това е ЦСКА-София.Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Гледната ми точка:Според вас клуб не може да фалира.ОК.Значи Клуб ЦСКА не е спирал членството си в ОСК.Кви приемания ще стават тогава и то на ЦСКА-София което не е клуб а АД?...Въобще такава каша е в главите ви с това разграничение на ФК и ТД че ръсите простотии от ден първи както ви е удобно.Голеадор я ми кажи кои са тия хора дето говорят че ЦСКА на ГГ е член на ОСК..Интересно ми е щото и дума по този въпрос не е обелена до сега.Пак творите факти и история.Нямате равни -честно.Само и само Литекс да стане ЦСКА.еБалла!

Пълни глупости приказваш , отново без да знаеш фактите !!! Футболния клуб още преди години беше отделен от ОСК ЦСКА , освен това оригиналното Акционерно дружество преди Божков все още съществува и да те светна , че и то ще има значение по-нататък , всичко с времето си , стъпка по стъпка си идва на мястото ;)

Е...преди време ме светваше че АД-та не играят роля и са само обвивка..Важен е клубЪТ.Сега обръщаш палачинката.Аз пък не знам футболен клуб ЦСКА да е отделян от ОСК..Дори да е така .Сега с приемането му обратно кво се решава?Че ЦСКА-София е правоприемника...аре бегай.Бахти измамата.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 22:32

icko65 написа:Е...преди време ме светваше че АД-та не играят роля и са само обвивка..Важен е клубЪТ.Сега обръщаш палачинката.Аз пък не знам футболен клуб ЦСКА да е отделян от ОСК..Дори да е така .Сега с приемането му обратно кво се решава?Че ЦСКА-София е правоприемника...аре бегай.Бахти измамата.

За пръв път чувам,че ЦСКА е отделен от ОСК ЦСКА.Та 2014 футболния отбор бе награден от ОСК ЦСКА.През миналия сезон ОСК ЦСКА пускаше призиви да се ходи на мачовете на ЦСКА.Иначе за легитимирането е точно така.Отбора член на семейството на ЦСКА е правоприемника на ЦСКА!Това вече се случи с хокея,сега се случва и с футбола!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:33

icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:За мен това става факт в момента,всеки може да си разправя каквото иска,но пред факта,че в сайта на ОСК ЦСКА в категорията футбол е отразен ЦСКА-София даже и най-големия Тома Неверни трябва да замълчи.Пак повтарям,ако знаеш точната дата на приемането на ЦСКА-София в ОСК ЦСКА - кажи я!

Че те утре могат и Паламуд ( Мичурин) да вкарат там, това прави ли го наследник на ПФК ЦСКА?
Какво общо има Кърпачев-Ловеч с ОСК ЦСКА, че не ми е много ясно?

Аз съм го казвал многократно,но ще го повторя щом се налага.ОСК'ЦСКА" е семейството на ЦСКА.След фалита на клуба могат да възникнат много отбори които да искат да възродят ЦСКА,но само този който бъде приет в семейството на ЦСКА ще направи това.В случая това е ЦСКА-София.Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Гледната ми точка:Според вас клуб не може да фалира.ОК.Значи Клуб ЦСКА не е спирал членството си в ОСК.Кви приемания ще стават тогава и то на ЦСКА-София което не е клуб а АД?...Въобще такава каша е в главите ви с това разграничение на ФК и ТД че ръсите простотии от ден първи както ви е удобно.Голеадор я ми кажи кои са тия хора дето говорят че ЦСКА на ГГ е член на ОСК..Интересно ми е щото и дума по този въпрос не е обелена до сега.Пак творите факти и история.Нямате равни -честно.Само и само Литекс да стане ЦСКА.еБалла!

Пълни глупости приказваш , отново без да знаеш фактите !!! Футболния клуб още преди години беше отделен от ОСК ЦСКА , освен това оригиналното Акционерно дружество преди Божков все още съществува и да те светна , че и то ще има значение по-нататък , всичко с времето си , стъпка по стъпка си идва на мястото ;)

Е...преди време ме светваше че АД-та не играят роля и са само обвивка..Важен е клубЪТ.Сега обръщаш палачинката.Аз пък не знам футболен клуб ЦСКА да е отделян от ОСК..Дори да е така .Сега с приемането му обратно кво се решава?Че ЦСКА-София е правоприемника...аре бегай.Бахти измамата.

Никаква палачинка няма , недей си измисля !!! Не аз , ами един Европейски съд постанови , че Търговското дружество или собственика на футболен клуб и самия футболен клуб са различни понятия и носят различни отговорности ;) А доколкото си спомням България все още е член на Европейския съюз все пак ;) А , това какво на теб ти харесва или не , си е само и единствено твой личен проблем , като това не променя факта , че ЦСКА си продължава по пътя без да се вълнува от твоето мнение по въпроса ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 22:35

Да се криеш зад полата на мама не е хубаво, а и утре, като се откупи търговката марка, коя емблема ще поставят и ако е тази със звездите, тя какво общо има с хокея?

Освен сайтовете на турските клубове, никой друг в Европа не прави подобни тюрлюгювечи
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 ное 2016 22:37

GOLEADOR написа:
icko65 написа:Е...преди време ме светваше че АД-та не играят роля и са само обвивка..Важен е клубЪТ.Сега обръщаш палачинката.Аз пък не знам футболен клуб ЦСКА да е отделян от ОСК..Дори да е така .Сега с приемането му обратно кво се решава?Че ЦСКА-София е правоприемника...аре бегай.Бахти измамата.

За пръв път чувам,че ЦСКА е отделен от ОСК ЦСКА.Та 2014 футболния отбор бе награден от ОСК ЦСКА.През миналия сезон ОСК ЦСКА пускаше призиви да се ходи на мачовете на ЦСКА.Иначе за легитимирането е точно така.Отбора член на семейството на ЦСКА е правоприемника на ЦСКА!Това вече се случи с хокея,сега се случва и с футбола!

Като не е отделян-и аз го твърдя но Барабата е вещ-кво ще приемате тогава?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:38

Председателят на Обединени спортни клубове ЦСКА Георги Калчев хвърли бомбата при представянето на новия сайт на „армейците“.

Калчев беше първият, който взе думата, но експресна новина го принуди отново да грабне микрофона. Калчев обяви, че е имал разговор с новоизбрания президент Румен Радев. Генералът се извинил, че не може да присъства на събитието, заради ангажименти в провинцията. Той обаче поздравил всички, категорично обявил: „Само ЦСКА“ и пожелал на „армейците“ да вървят само напред и нагоре

Айде ,сега как пък точно генерал си избрахме за президент и той ще е от ЦСКА :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 ное 2016 22:41

Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 ное 2016 22:42

Стоичков: След 30 години ЦСКА пак е единен

Легендата на български футбол Христо Стоичков направи обръщение към присастващите на церемонията по представянето, на новия клубен сайт. Събитието се проведе пред огромен брой гости в Централния военен клуб в София.

„След 30 години ЦСКА пак е единен. Отново всички сме заедно и ще се борим за славата на клуба ни. Трябва да работим изключително много, за да постигнем целта. Още от първия ми ден на „Армията“ разбрах каква е магията, каква е аурата ЦСКА. Емблемата са носили великите Нако Чакмаков и Никола Станчев, които вече не са сред нас. ЦСКА са защитавали борец №1 в свободния стил на ХХ век Валентин Йорданов и първият олимпийски медалист Борис Георгиев.

В нашия клуб е и най-голямото ни момче Любо Ганев, както и най-точното око Петко Маринов. Винаги на „Армията“ е и треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев. И единствената ни олимпийска шампионка в плуването Таня Богомилова. Списъкът е огромен и няма да споменавам повече имена, за да не обидя някого. Всички ние никога няма да позволяваме повече да ни тъпчат", обърна се Камата ъм привържениците на клуба.

http://www.temasport.com/news/view/news:42411

Край на "дебатите", Стоичков е казал ВСИЧКО!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 22:48

icko65 написа:
GOLEADOR написа:

Като не е отделян-и аз го твърдя но Барабата е вещ-кво ще приемате тогава?

Аз не говоря за приемане , не знам и кой и защо реши , че сега става приемане на футболния клуб в ОСК ЦСКА , имам някакви спомени , че навремето имаше отделяне на ФК-то или смятаха да го отделят , май по времето на Божков , но така или иначе в момента футболния клуб си е в ОСК ЦСКА , съвсем скоро ще има и други изненади свързани с едно старо оригинално акционерно дружество ... и те така ... ЦСКА гледа смело към бъдещето , за ужас на враговете си !!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”