Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 17 ное 2016 19:32

delqnski47 написа:
icko65 написа:Кво е туй 2106?В бъдешето ли сте?

Не знам дали сме в бъдещето,но някои никове ще отидат в миналото,ако продължат да спамят в темата.

Е,И?Някои преживяхме ликвидирането на ЦСКА,та няма да преживеем да не пишем тук.Айде по-спокойно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2016 19:38

petko.h.markov написа:
delqnski47 написа:
icko65 написа:Кво е туй 2106?В бъдешето ли сте?

Не знам дали сме в бъдещето,но някои никове ще отидат в миналото,ако продължат да спамят в темата.

Е,И?Някои преживяхме ликвидирането на ЦСКА,та няма да преживеем да не пишем тук.Айде по-спокойно.

Квото си искай си преживявай.Даването на позиция и гледна точка,както и ''преживяването'' се прави в рамките на добрия тон,както някои противници на ГГ го правят.Това разбира се важи и за другите.Безмислените коментари не са желателни.
Олд,не се меси в темата.Това е моя работа.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 19:42

icko65 написа:
GOLEADOR написа:[center]Важното е,че футбола се завърна в семейството на ЦСКА!Остана само да си върнем емблемата.Изображение[/center]

Че къде беше до сега? :roll:

Ицко,много хора твърдяха,че ЦСКА на ГГ е в ОСК ЦСКА отдавна,но аз нямах потвърждение за това.Сега след излизането на официалния сайт на ОСК ЦСКА този факт е виден за всички.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 19:43

Red joker написа:ЦСКА от Първа лига посрами цялата „А“ група

От утре започва 14-ият кръг в Първа професионална лига, а с това и второто завъртане на мачовете в шампионата. Интригата в първенството в първите 13 кръга беше налице, въпреки че публиката по стадионите не беше много. Безспорен лидер по този показател е ЦСКА, чийто домакински мачове са били посетени от малко над 53 400 зрители! Това е почти три пъти повече от втория в класацията Ботев Пд, който е с малко над 19 000. Трети е Левски с общо 16 000 фенове по трибуните от началото на сезона.
Постижението на ЦСКА пък засрамва целият елит от старата вече „А“ група миналата година. Тогава най-много фенове за целият сезон събра Берое – 53 500 за 35 мача, а сега „червените“ са били гледани от толкова фенове само за 6 домакинства (седмото – срещу Локо Пд, се изигра пред празни трибуни).

Нек сме живи,нек сме здрави,пък кой ни мрази -под нас ще лази 8-)Е това е пример за ГРАНД,Уйно,ако искаш ходи да ги броиш-ЦСКА Е НОМЕР 1 ПО ПУБЛИКА :!: Всичко това на фона на неубедителна игра и класиране!Когато фактите говорят и боговете мълчат,изводите всеки да си ги направи!

Явно дълбоко съм ти бръкнал, след като си избиваш нервичките след материал, който никога не съм коментирал.

Две мнения няма, че ЦСКА-София към момента е с най-висока посещаемост, но аз като селянче са ме научили да гледам нещата трезво, от всички страни и тогава да изказвам мнение.

Ботев, как да имат висока посещамост, при положение, че са ограничени до максимум 3000 зрители на мач?

Като извадиш 21К от 53К и се вижда, че разликата между Левски и ЦСКА-София не е чак толкова осезаема.

Манията за величие е много лошо заболяване, а синдрома на късата памет непрощава на никой.

Дерзай.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 19:49

Между другото този сайт http://bulgarian-football.com/parva-liga.html#k2r1 може ли да му се има доверие?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 19:56

Долно уйно написа:Аз влизам само в Гонг и Спортал, и всички останали съм ги поставил в черен списък да не се зареждат, тъй като някой път може случайно да кликна на някой линк и като ги видя и получавам гъдел

Към момента нито в Гонг, ни в Спортал събитието им не е водеща новина, а са пуснати статии в подсекциите им, но и това е бял кахър

В Спортал не влизам,Гонг зареждам през иконата на ЦСКА,а ДонБ@лон заредих за да се убедя,че казваш истината.Пиша в Топспорт,но сайта е като копие на Спортал и се колебая дали да продължавам да влизам в толкова мръсно жълта медия.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 19:56

Долно уйно написа:

От утре започва 14-ият кръг в Първа професионална лига, а с това и второто завъртане на мачовете в шампионата. Интригата в първенството в първите 13 кръга беше налице, въпреки че публиката по стадионите не беше много. Безспорен лидер по този показател е ЦСКА, чийто домакински мачове са били посетени от малко над 53 400 зрители! Това е почти три пъти повече от втория в класацията Ботев Пд, който е с малко над 19 000. Трети е Левски с общо 16 000 фенове по трибуните от началото на сезона.
Постижението на ЦСКА пък засрамва целият елит от старата вече „А“ група миналата година. Тогава най-много фенове за целият сезон събра Берое – 53 500 за 35 мача, а сега „червените“ са били гледани от толкова фенове само за 6 домакинства (седмото – срещу Локо Пд, се изигра пред празни трибуни).

Нек сме живи,нек сме здрави,пък кой ни мрази -под нас ще лази 8-)Е това е пример за ГРАНД,Уйно,ако искаш ходи да ги броиш-ЦСКА Е НОМЕР 1 ПО ПУБЛИКА :!: Всичко това на фона на неубедителна игра и класиране!Когато фактите говорят и боговете мълчат,изводите всеки да си ги направи!

Явно дълбоко съм ти бръкнал, след като си избиваш нервичките след материал, който никога не съм коментирал.

Две мнения няма, че ЦСКА-София към момента е с най-висока посещаемост, но аз като селянче са ме научили да гледам нещата трезво, от всички страни и тогава да изказвам мнение.

Ботев, как да имат висока посещамост, при положение, че са ограничени до максимум 3000 зрители на мач?

Като извадиш 21К от 53К и се вижда, че разликата между Левски и ЦСКА-София не е чак толкова осезаема.

Манията за величие е много лошо заболяване, а синдрома на късата памет непрощава на никой.

Дерзай.

Освен всичко друго , че и математиката ти е много зле , защо трябва да вадим 21К от 53К , само ти си знаеш :roll: При положение , че Ботев имат посещаемост от 19+К до момента да ми говориш за някакви твои си имагинерни 21К ... то верно на село малко по иначе се оценяваха учениците , ама ... !!! А , как от Ботев директно премина към Левски , пък е още по-голяма магия :shock: Те горките имат почти 3 ПЪТИ по-малко публика от .... "умрелия" ЦСКА , а ти с цялата си наглост обясняваш , как почти нямали разлика с нас :oops: Уникален си , честно ... признавам ти го :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 20:01

Отделно от това , за пореден път хващам г-н Уйно в лъжа :idea: В галвната страница на Гонг , в ТОП - новини все още си седи ТОП - новината : " Новият сайт на ЦСКА , вече е факт !"
Та , толкова за ... НЕ отразяването на събитието от съответните медии ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 20:06

Класацията тази година трябва да се "гледат" много внимателно.Аз не вярвах,че ЦСКА ще бъде първи по посещаемост предвид разделението на публиката,но то е факт,но....
При положение,че половината отбори играят домакинствата на майната си заради изискванията на Домуса ...
Класацията се обезсмисля.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 20:07

baraba написа:
Долно уйно написа:

Дерзай.

Освен всичко друго , че и математиката ти е много зле , защо трябва да вадим 21К от 53К , само ти си знаеш :roll: При положение , че Ботев имат посещаемост от 19+К до момента да ми говориш за някакви твои си имагинерни 21К ... то верно на село малко по иначе се оценяваха учениците , ама ... !!! А , как от Ботев директно премина към Левски , пък е още по-голяма магия :shock: Те горките имат почти 3 ПЪТИ по-малко публика от .... "умрелия" ЦСКА , а ти с цялата си наглост обясняваш , как почти нямали разлика с нас :oops: Уникален си , честно ... признавам ти го :oops:

Ех Албански реотани, 21К е посеащемостта на ЦСКА-София - Левски, при второто завъртане тази бройка ако бъде посетен мача отново от толкова зрители ще е на сметката на Левски.

Да не говорим, че броенето на зрители по нашите терени е една идиотия, където всеки пише, каквото му е угодно на него. Неслучайно попитах на този сакт http://bulgarian-football.com/parva-liga.html#k2r1 може ли да се има доверие, тъй като в него броя е далече под 53К.

Ботев е кощунство да се вкарват, в каквито и да е било сметки, тъй като те са ограничени до 3000 и ако искат да са 5000 на мач няма, как да се случи.

Върни се в “ЦСКА”