Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2016 18:17

Teo написа:
delqnski47 написа:
Долно уйно написа:Литекс е нещо, като Нотингам, имал успехи и днес е никой, което е далече от гранд.
Толкова по тая тема.
Като се върна на основната дискусия, ЦСКА-София към момента е нищо повече от среднак.
В края на редовния сезон ще се бори за първата шестица (това може да го скрийншотнеш) и да ми го навреш в носа ако не позная.

Казваш,че ''моделите'' на ГГ може и да са за отбори средняци.Но защо не говореше какъв средняк е Литекс,когато този отбор ставаше шампион? ;)

Делянски не ги взимай насериозно тия пощальони хахахаха.
Мнението им няма как да се промени, ако и земята се обърне наопаки :lol: :lol: :lol:

Тук само си пишем и си философстваме.Няма как да има нещо сериозно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 18:17

delqnski47 написа:
Долно уйно написа:Литекс е нещо, като Нотингам, имал успехи и днес е никой, което е далече от гранд.
Толкова по тая тема.
Като се върна на основната дискусия, ЦСКА-София към момента е нищо повече от среднак.
В края на редовния сезон ще се бори за първата шестица (това може да го скрийншотнеш) и да ми го навреш в носа ако не позная.

Казваш,че ''моделите'' на ГГ може и да са за отбори средняци.Но защо не говореше какъв средняк е Литекс,когато този отбор ставаше шампион? ;)

Лично ГГ в телевизионно интервю сам призна, как Литекс е ставал шампион.
В България не е трудно да си купиш шампионска титла.
Дори в един сезон пристана на Левски и прецака ЦСКА, като отмениха редовен гол на ЦСКА в Ловеч и публиката нахлу на терена и последните 10 минути беше на аут линията.
Това Мъри беше треньор и направиха врътка с Левски титла/купа.

Синдрома на късата памет непрощава на никой.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 18:26

Толкова по тая тема.
В края на редовния сезон ще се бори за първата шестица (това може да ги скрийншотнеш) и да ми го навреш в носа ако не позная.

Днес да ,но аз ти говоря,за голям период от време,вдяваш ли!? :idea: В момента в България има само един качествен отбор и то много качествен,всички останали са средняци,като игра ,независимо от ВРЕМЕННОТО класиране :!: Аз пък ти казвам,че напролет сме в битката за първото място 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2016 18:31

@Долно уйно
Така е,за това има и една българска поговорка "Титли и купи в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 18:39

Долно уйно написа:
delqnski47 написа:
Толкова по тая тема.

Дори в един сезон пристана на Левски и прецака ЦСКА, като отмениха редовен гол на ЦСКА в Ловеч и публиката нахлу на терена и последните 10 минути беше на аут линията.

Това че титла се купува лесно е така,особено при Домуза-при това доста грубо и безочливо!Гришата далеч не е Ангел и никой от нас не се заблуждава в това,но в момента той протегна ръка и от година и половина издържа отбора и го спаси от явна гибел, пребивавайки по долните дивизии !Аз не съм от Ловеч,но пък пък познавам хора от неговото обкръжение и те ми казват,че ще дава мило и драго за ЦСКА,за разлика от други богаташи,които си поизпраха некой лев покрай нашият отбор и поспечелиха някой друг от залози 8-) Какво ще става в бъдеще,предстои да видиме,но ако продължава по същият начин,ГГ ще има подкрепата на феновете,стига да не прави грешките на предшествениците си милиардери :idea: За момента прави и направи неща ,които никой в последните 27 години не беше правил,така че може да си говориш каквото искаш ,но това са фактите към днешна дата и си личи по делата му ,че има сериозни намерения спрямо Клуба!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 ное 2016 18:42

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
soilwork написа:[center]От утре всякакви тролчета ,"доброжелатели" и напуснали доброволно червените редици да го дават по-кротко и смирено! И да не съм чул повече за други ЦСКА-та......Специално поздрави на Голеадор ! [/center]

Нека първо членството в семейството на ЦСКА да стане факт и възраждането на футбола в ЦСКА да стане по начина на хокея.
Линк:http://www.hockeycska.com/wp/?page_id=6
След това трябва да се закупи и емблемата от съда (задължително)!Относно ЦСКА 1948 аз съм на друго мнение.Ако утре имаме ФК член на ОСК ЦСКА то трябва да има обединение между двата клуба за да може феновете на отбора да не се делим.
[center]Изображение[/center]

Що не сте там бе Голеадор?Нали клуб ЦСКА е различно от ПФК ЦСКА ЕАД?

Защото футболния клуб си беше там , после отделен и сега пак съ го възстановяваме там където му е мястото , ЦСКА не е само футбол , а и много други спортове , като и до днес си остава клубът дал най-много олимпийски и световни шампиони на България ;) Някакви проблеми ли имаш с това ??? Колкото до оная измислена класация , в която елитната група на България по футбол почвала от 1948 г. , нали знаеш , какво можеш да си направиш с нея ;) Само ще те помоля , повече с подобни глупости и изсмукани от пръстите класации да не ни занимаваш !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 ное 2016 18:44

„Армейци,

Вчера Българският футболен съюз (БФС) излезе с официална позиция, че нашият състезател Слави Петров е отстранен от националния отбор на България до 19г. „заради отказ да влезе в игра“.

Ръководството на Футболен клуб ЦСКА напълно подкрепя Слави и застава зад него. Ние вярваме, че никой и по никакъв начин няма право да потъпква достойнството и спортния морал на друга личност!

Не е нормално личната чест и достойнството на нашия състезател да зависят от настроението на треньора. Точно в тази възраст един млад футболист се изгражда като характер, укрепва се и възмъжава, а подобни действия могат да нанесат сериозни травми върху психиката му.

За всеки един футболист е гордост и чест да защитава цветовете на България и Слави не прави изключение. След честта на България, Слави е защитил и своята чест! Което е достойно!

„Треньорът ми каза да загрявам, защото вратарят получи контузия. Станах да загрявам, правих стречинг няколко минути и седнах, защото разбрах, че смяна няма да има. След което съотборникът ми Дани отново имаше проблеми и почти не можеше да си стъпва на крака. Треньорът ми каза да загрявам отново, станах, Дани Наумов видя, че загрявам и изкрещя, че не иска смяна. Всички съотборници му казваха да излезе, защото не е пълноценен и не може да помогне на отбора, но той не пожела. Треньорът ми каза, че влизам, но Наумов крещеше, че не иска смяна и треньорът ми каза да изчакам. Попитах какво е това отношение и си седнах на скамейката. Не разбирам каква е тази подигравка и от какво е продиктувана, но отношението, което демонстрираха към мен, ме обиди страшно много.“, сподели Слави Петров.

Уважаеми ръководители на родния футбол, такова отношение ли заслужава един млад и перспективен състезател? Такова унижение ли заслужава крехката му и неукрепнала психика? Отговори не искаме, отдавна ги знаем. Всички виждаме резултата от работата с младите футболисти, цялата работа и отношение директно рефлектират върху представянето на А националния ни отбор.

Ние ще обмислим поведението на нашия състезател, но помислете и вие върху вашето!“, пише в декларацията, публикувана в официалния сайт на ЦСКА.
Това , достатъчно ясно ли е за Уйновците или им трябва превод ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 18:49

Red joker написа:
Долно уйно написа:
delqnski47 написа:
Толкова по тая тема.

Това че титла се купува лесно е така,особено при Домуза-при това доста грубо и безочливо!Гришата далеч не е Ангел и никой от нас не се заблуждава в това,но в момента той протегна ръка и от година и половина издържа отбора и го спаси от явна гибел, пребивавайки по долните дивизии !Аз не съм от Ловеч,но пък пък познавам хора от неговото обкръжение и те ми казват,че ще дава мило и драго за ЦСКА,за разлика от други богаташи,които си поизпраха некой лев покрай нашият отбор и поспечелиха някой друг от залози 8-) Какво ще става в бъдеще,предстои да видиме,но ако продължава по същият начин,ГГ ще има подкрепата на феновете,стига да не прави грешките на предшествениците си милиардери :idea: За момента прави и направи неща ,които никой в последните 27 години не беше правил,така че може да си говориш каквото искаш ,но това са фактите към днешна дата и си личи по делата му ,че има сериозни намерения спрямо Клуба!

Аз непознавам никой, просто през уикендите караме мотори по баирите със сина му, Иван цайса и други момчета, и понякой път си говорим и за футбол, та зная и неща, които никога и никъде няма да прочетеш, но това не ги прави, че не са истини, но и няма да тръгна да ги пиша насам/натам.

Хубава вечер и чудеса неочаквайте... г-н Ганчев, както го наричат повечето е с друга мисия в София, след това за повечето ще стане Дришата, той това идеално го знае, но и ще му е през чепа, мисията ще си я изпълнил.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 18:56

baraba, и какво точно трябва да коментирам за поведението на двама пикльовци, които са се помислили, че са вече големи футболисти?

Тези двамата след година/две никой няма да им помни имената, едни от многото.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 18:58

Долно уйно написа:
Red joker написа:
Долно уйно написа:
delqnski47 написа:
Толкова по тая тема.

Аз непознавам никой, просто през уикендите караме мотори по баирите със сина му, Иван цайса и други момчета, и понякой път си говорим и за футбол, та зная и неща, които никога и никъде няма да прочетеш, но това не ги прави, че не са истини, но и няма да тръгна да ги пиша насам/натам.

Хубава вечер и чудеса неочаквайте... г-н Ганчев, както го наричат повечето е с друга мисия в София, след това за повечето ще стане Дришата, той това идеално го знае, но и ще му е през чепа, мисията ще си я изпълнил.

То всеки гони някакъв интерес,това е пределно ясно!Но от досегашните ти постове става очевидно ,че повече злобееш,от колкото ,че искаш да ни предпазиш от лошият чичко :) Нека си постига целите,но и нека развива ЦСКА-това което направи до момента не е малко.Бъдещето ще покаже кой и до къде ще стигне... ;)

Върни се в “ЦСКА”