crap написа:Кажи им Ралке! Как не ги е срам да се отричат от Левски!! Това е Левски забога!!!
ха - ха ..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
crap написа:Кажи им Ралке! Как не ги е срам да се отричат от Левски!! Това е Левски забога!!!
ralka_levskarka написа:[offtopic]И аз ОТНОВО не знам какво се случва, какви кумове кви пет леваМного сватби много нещо станаха, остана тема да се направи за датите и..[/offtopic]
Old_death написа:ralka_levskarka написа:[offtopic]И аз ОТНОВО не знам какво се случва, какви кумове кви пет леваМного сватби много нещо станаха, остана тема да се направи за датите и..[/offtopic]
[offtopic]Рали,майтап да ставаЗащо да се не вземете!Тамън ще има кой да ти прави пуканки вечерта
[/offtopic]
Обичам Левски написа:Това ми е последното мнение във форумите на Гонг,докато тоя да не казвам какъв Батков е начело на Левски нито ще отида на техен мач,нито ще им гледам мачовете,нито ще пиша тук.Евала НА СТОЙЧО изгони който трябва и гледате напред.ДОВИЖДАНЕ НА ВСИЧКИ.
ralka_levskarka написа:Old_death написа:ralka_levskarka написа:[offtopic]И аз ОТНОВО не знам какво се случва, какви кумове кви пет леваМного сватби много нещо станаха, остана тема да се направи за датите и..[/offtopic]
[offtopic]Рали,майтап да ставаЗащо да се не вземете!Тамън ще има кой да ти прави пуканки вечерта
[/offtopic]
[offtopic]м то майтап, ама вмомента не ми е до това, не искам пуканки от него[/offtopic]
Обичам Левски написа:Това ми е последното мнение във форумите на Гонг,докато тоя да не казвам какъв Батков е начело на Левски нито ще отида на техен мач,нито ще им гледам мачовете,нито ще пиша тук.Евала НА СТОЙЧО изгони който трябва и гледате напред.ДОВИЖДАНЕ НА ВСИЧКИ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта