Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
leski

Re: Жуниор Мораес

Мнениеот leski » 12 авг 2011 14:11

="Avanti_Ragazzi"

Случая е следният Глория и Металург се скарват за парите защото след като отива в Украйна не го харесват и искат повече(като Карвальо).Румънския футболен съюз му спира правата и забранява други румънски клубове да преговарят с играча(защото го смятат за собственост на Глория) докато УЕФА не реши проблема(още не е решен казуса)!!!

Според това което съм чел за този случай са два вариантите!!!

1 вариант-Бекали(братовчеда-мениджър) решава да пласира играча си някъде където да играе.Понеже има забрана за румънските отбори и той има връзки с ЦСКА го пласира в България!!!

2 вариант-за да се избегне забраната на Румънския футболен съюз да не се преговаря с играча от страна на румънските отбори,мениджъра му го праща уж в България.Там играча чака решението на УЕФА и когато то излезе,ако е в полза на играча той веднага заминава за Румъния в отбора който го иска(Стяуа).А този отбор плаща символична сума на клуба който го е приютил като така се избягва формално забраната на Румънския футболен съюз!!!

Кво ще стане ще видим!!![/quote]

Леле,..как успя да напишеш толкова много глупости на едно място ! ;)
Глория Бистрица продава Жуниор Мораеш на Металург Донецк но украинците не успяват да го картотекират поради запълнена квота за чужденци.
Румънците не му изпращат жълтата карта поради неплащане на трансфера от отсрещната страна.
Играчът не получава по обясними в случая причини заплата в продължение на 5 месеца и се насочва към ЦСКА.

Всичко друго,е в сферата на фантазиите на някои болни мозъци.
Последна промяна от leski на 12 авг 2011 14:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2011 14:18

leski написа:
="Avanti_Ragazzi"

Случая е следният Глория и Металург се скарват за парите защото след като отива в Украйна не го харесват и искат повече(като Карвальо).Румънския футболен съюз му спира правата и забранява други румънски клубове да преговарят с играча(защото го смятат за собственост на Глория) докато УЕФА не реши проблема(още не е решен казуса)!!!

1 вариант-Бекали(братовчеда-мениджър) решава да пласира играча си някъде където да играе.Понеже има забрана за румънските отбори и той има връзки с ЦСКА го пласира в България!!!

2 вариант-за да се избегне забраната на Румънския футболен съюз да не се преговаря с играча от страна на румънските отбори,мениджъра му го праща уж в България.Там играча чака решението на УЕФА и когато то излезе,ако е в полза на играча той веднага заминава за Румъния в отбора който го иска(Стяуа).А този отбор плаща символична сума на клуба който го е приютил като така се избягва формално забраната на Румънския футболен съюз!!!

Кво ще стане ще видим!!!

Леле,..как успя да напишеш толкова много глупости на едно място ! ;)[/quote]

Това е самата истина и не съм си измислим и една дума аз :) Всичко това съм го чел и слушал от медиите!!!Дали ти харесва нещо или не от написаното е друг проблем.Човека е напуснал заради три транша защото не са искали да му плащат заплатата и сега чака решение от УЕФА!!!Глория и Металург се карат за парите а РФС е издал забрана за преговори с него на всичките отбори в Румъния.Кви са тия глупости дето те гонят,това си е твой проблем!!!Нищо не съм си измислил АЗ,НИЩО всичко дето съм го писал съм го ЧЕЛ!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 12 авг 2011 14:24

Avanti_Ragazzi написа:
leski написа:
="Avanti_Ragazzi"

Кво ще стане ще видим!!!

Леле,..как успя да напишеш толкова много глупости на едно място ! ;)

Това е самата истина и не съм си измислим и една дума аз :) Всичко това съм го чел и слушал от медиите!!!Дали ти харесва нещо или не от написаното е друг проблем.Човека е напуснал заради три транша защото не са искали да му плащат заплатата и сега чака решение от УЕФА!!!Глория и Металург се карат за парите а РФС е издал забрана за преговори с него на всичките отбори в Румъния.Кви са тия глупости дето те гонят,това си е твой проблем!!!Нищо не съм си измислил АЗ,НИЩО всичко дето съм го писал съм го ЧЕЛ!!![/quote]
Леле,..как успя да напишеш толкова много глупости на едно място !
Глория Бистрица продава Жуниор Мораеш на Металург Донецк но украинците не успяват да го картотекират поради запълнена квота за чужденци.
Румънците не му изпращат жълтата карта поради неплащане на трансфера от отсрещната страна.
Играчът не получава по обясними в случая причини заплата в продължение на 5 месеца и се насочва към ЦСКА.

Всичко друго,е в сферата на фантазиите на някои болни мозъци.
Последна промяна от leski на 12 авг 2011 14:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 авг 2011 14:27

Само да вметна, че братята Бекали се обичат като котка и мишка, и според мен двамата си мерят шапките на гърба на Мораеш.
Изображение

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 12 авг 2011 14:28

Мораеш ако остане ще бъде най-добрия чужденец в първенството..но не се знае кво ше стане с тоя случай :)
Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 авг 2011 14:37

Имам чувството, че мамалигите ще ни прецакат. Все пак Бекали не е случаен човек. Макар и прост не е случаен
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 авг 2011 14:37

Gong.BG написа: В Румъния: Жуниор Мораес все по-близо до Стяуа

Жуниор Мораес може да напусне ЦСКА, още преди да е изиграл официален мач за клуба. Според румънските медии бразилският нападател е все по-близо до трансфер в Стяуа, като сделката може да бъде финализирана още до края на деня или в понеделник.

В Стяуа се надяват, че ФИФА ще възстанови състезателните права на Мораес днес и най-късно в понеделник той да бъде представен като ново попълнение на румънския гранд.

"Ако вземем Мораес, няма да имаме конкуренция в Румъния", каза президентът на Стяуа Джиджи Бекали. В същото време старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов е категоричен, че разчита на Мораес и се надява той да остане при "червените".
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 12 авг 2011 14:41

***cska*** написа:
Gong.BG написа: В Румъния: Жуниор Мораес все по-близо до Стяуа

Жуниор Мораес може да напусне ЦСКА, още преди да е изиграл официален мач за клуба. Според румънските медии бразилският нападател е все по-близо до трансфер в Стяуа, като сделката може да бъде финализирана още до края на деня или в понеделник.

В Стяуа се надяват, че ФИФА ще възстанови състезателните права на Мораес днес и най-късно в понеделник той да бъде представен като ново попълнение на румънския гранд.

"Ако вземем Мораес, няма да имаме конкуренция в Румъния", каза президентът на Стяуа Джиджи Бекали. В същото време старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов е категоричен, че разчита на Мораес и се надява той да остане при "червените".

Просто могат да забравят Стяуа към този момент за Мораес,може и да им го продаде ЦСКА,но ще бъде най-рано след двата мача помежду им.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 12 авг 2011 14:53

PFC Litex написа:Само да вметна, че братята Бекали се обичат като котка и мишка, и според мен двамата си мерят шапките на гърба на Мораеш.

Да беше вметнал че братята всъщност са братовчеди , и доста се мразят . Единия е собственик на Стяуа , другия е близък с Динамо . Така или иначе до няколко дни всичко ще се изясни .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2011 14:59

Този е страшен. Ако остане в ЦСКА до година-две могат да го продадат за 2-3 милиона поне
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”