Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Намалиха с 50% билетите за ЦСКА – Бешикташ

Мнениеот TPAKTOP » 15 ное 2010 19:21

mironi88 написа:Значи аз ако бях ръководен пост в ЦСКА щях още лятото да определя едни цени и те да не бъдат мърдани.
За първенство срещу отбори извън топ 4(Калиакри, Монтани, Академик, Видима и подобни):
А-12 лв.
В-8 лв.
Г-4 лв.
С отбори от челото и мачове без особен заряд в Европа (срещу ТНС, Клифтънвил и подобни на мача с Рапид):
А -15
В-12
Г-8
За мачове като с Порто и Бешикташ:
А - 20
Б -15
Г-10
За мене това са реални цени. Колкото и спорове да се водят стана ясно едно - 10 за билет българина дава трудно.

Ами много съм съгласен с теб!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 ное 2010 19:21

mironi88 написа:Значи аз ако бях ръководен пост в ЦСКА щях още лятото да определя едни цени и те да не бъдат мърдани.
За първенство срещу отбори извън топ 4(Калиакри, Монтани, Академик, Видима и подобни):
А-12 лв.
В-8 лв.
Г-4 лв.
С отбори от челото и мачове без особен заряд в Европа (срещу ТНС, Клифтънвил и подобни на мача с Рапид):
А -15
В-12
Г-8
А - 20
Б -15
Г-10
За мене това са реални цени. Колкото и спорове да се водят стана ясно едно - 10 за билет българина дава трудно.

Нали знаеш какво щеше да последва ако цените бяха такива. Някой хора и без пари да ги пускаш пак ще мрънкат и ще са недоволни. Проблема на ТИТАН явно е, че искат да се харесат на феновете и в същото време да печелят от клуба, а това няма как да стане.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 19:24

TPAKTOP написа:
А-12 лв.
В-8 лв.
Г-4 лв.
А -15
В-12
Г-8
А - 20
Б -15
Г-10

Ами много съм съгласен с теб!

И аз съм съгласен да има едни цени,а не да се променят!
И тия 10-20 лева си е напълно нормално за нас при положение,че някои хора дават всеки ден по 5 лева горе долу на ден за цигари(без изобщо да им мигне окото)!
Може сами да пресметнете по колко дава един пушач в България за цигари на месец :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 15 ное 2010 19:25

Заглавието лъже.Просто намалява цените на билетите и за членовете на фракции.Има много хора които ще отидат и са над 25 години, за тях цената не трябва ли да е същата като тази на студентите, учениците, пенсиите и ултрасите?

koi4i

Мнениеот koi4i » 15 ное 2010 19:28

Свърши ли бойкота? :lol: :lol: :lol:
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 ное 2010 19:31

TPAKTOP написа:
beramov написа:аз като имам от тройните билети за 3те мача в ЛЕ мен би трябвало това да не ме интересува нали?

Накрая само да не се окаже че си се набутал и си дал повече пари от колкото ако си беше купувал билетите поотделно ;)
аве малко си ми смешен с претенците кадето имаш 8-) няма как да се прекара билета ми излиза 6.66 лв
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 15 ное 2010 19:54

koi4i написа:Свърши ли бойкота? :lol: :lol: :lol:

Да ,свърши :o Нещо май ти е кофти :?: И по кофти ще ти бъде, само почакай :P ......По темата-човека прави реверанс и иска премирие според мен :roll: Истината е че трябва да сме едно цяло,затова споко и подкрепа за отбора :!:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

koi4i

Мнениеот koi4i » 15 ное 2010 19:57

cska - maina написа:

Да ,свърши :o Нещо май ти е кофти :?: И по кофти ще ти бъде, само почакай :P ......По темата-човека прави реверанс и иска премирие според мен :roll: Истината е че трябва да сме едно цяло,затова споко и подкрепа за отбора :!:

Хахахахахаха защо да ми е кофти? Уж бойкота беше заради Дюш, заради това, че не си играете на стадиона, неадекватно управление, а то к'во се оказа :lol: :lol:
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 15 ное 2010 20:12

koi4i написа:
cska - maina написа:

Хахахахахаха защо да ми е кофти? Уж бойкота беше заради Дюш, заради това, че не си играете на стадиона, неадекватно управление, а то к'во се оказа :lol: :lol:

Да и аз имам този въпрос към бойкотите и към дуДучето.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 20:14

koi4i написа:
cska - maina написа:

Недей да коментираш неща,за които не си запознат!
Бойкот все още си има(за съжаление!Или по точно нека има бойкот ама на стадиона,а не някъде да са забутани бойкотиращите навън,дето никой освен наркоманите,дет са се каширали в Борисовата не ги чува!)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”