Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Павел Дочев напусна ЦСКА

Мнениеот DmG » 16 авг 2010 13:53

soilwork написа:"Част от футболистите имаха уважение и респект към мен, но друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълна подкрепа"-докато има такива "лекета" и "мрънкалници" в отбора-оправия няма да има!!

:!: :!: :x :x :x :x :x

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 16 авг 2010 13:54

И аз искам Ицо но засега и с чичо Митко няма да сме зле
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 16 авг 2010 13:54

За добро или лошо Павел Дочев вече не е част от ЦСКА.Единственото което можем да направим е да му благодарим за положените усилия.
Мен ме претеснява друго.Емо остава,а докато той е в ЦСКА нищо добро не ни чака.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 авг 2010 13:55

soilwork написа:"Част от футболистите имаха уважение и респект към мен, но друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълна подкрепа"-докато има такива "лекета" и "мрънкалници" в отбора-оправия няма да има!!

Въпросът в случая е кои са тези лекета, жалко, че Павел Дочев не каза имената им...От изказването му поне разбрахме, че докато не се назначи треньор, който да играе по свирката на играчите, ще продължаваме да сменяме треньорите като носни кърпички...или другият вариант е "титаните" и Емо Костадинов да тропнат по масата и сложат край на това безумие, но да си признаем, вероятността за това е много-много малка.

haha

Мнениеот haha » 16 авг 2010 13:55

От Дочев нищо не зависеше.Според мен,виновни за провала ви бяха онова лека Костадинов,както и Титаните.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2010 13:56

miros написа:За добро или лошо Павел Дочев вече не е част от ЦСКА.Единственото което можем да направим е да му благодарим за положените усилия.
Мен ме претеснява друго.Емо остава,а докато той е в ЦСКА нищо добро не ни чака.

той са си партия с титан какво искашш... няма за какво да го махат :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 16 авг 2010 13:56

Интелигентен човек, но си носи своята вина за случилото се.

НАТАРА
Контакти:

Мнениеот НАТАРА » 16 авг 2010 13:57

Така... Прекрасно! Сега почваме да вървим по добре познатата ни пътека - Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Йешич... Този отбор няма да се оправи, докато привърженици, извинявайте "фенове", влияят кой какъв да бъде в отбора, докато неадекватни собственици продължават да назначават доказани комисионери като Емил Костадинов(припомням му, че пътят нагоре е дълъг, а надолу е кратък) и докато най-накрая не оставят един треньор да си свърши работата. Каква трагедия направихме от това, че паднахме от един от най-добрите отбори, от най-добре организираният и направихме един злощастен Х с отбор срещу който всички лидери ще имат проблеми. Някои може би си мечтаят за времето, когато ЦСКА имаше 15 поредни победи, аз не. Знаем какво се случи след това. Искам да гледам интересни мачове без да знам кой ще е победител. Само ЦСКА!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2010 13:57

lisynger написа:И аз искам Ицо но засега и с чичо Митко няма да сме зле
Ицо-няма да дойде! Той е прекалено авторитарен тип,ще има шутове и псувни по футболистите.Освен това той си ходи с испанският щаб навсякъде-което ще натежи на бюджета на Титан.Ще иска цялата власт а и със Костадинов не се понасят още от годините когато бяха действащи футболисти.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 16 авг 2010 13:58

Атмосферата в ЦСКА в момента е такава че ме кара на мазохизъм! Искам за треньор Хр. Стоичков, пом. тр. Вили Вуцов, конд. тр. Емил Велев. Чичо Митко да стане спортно-технически директор!
Това ще бъде върха на сладоледа. Обстановката ще бъде една весела...
ПС Знам че Вуцов и Кокала са левскари и никога не биха дошли в ЦСКА ама щеше да е голямо шоу никой нямаше да разбере кво става в отбора. Тримата щяха да се плюят по най-грозния начин а чичо Митко щеше да дава обяснения в типично негов стил. При такъв случай футболистите нямаше да знаят кого да бойкотират и нещата биха били идеални!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”