Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Cukyens
Контакти:

Re: Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Мнениеот Cukyens » 09 авг 2010 02:38

Vailo написа:
Cukyens написа:Абе вие нормални ли сте ? Не виждате ли , че футболистите не искат да играят , шефовете са кръгли идиоти , а треньорчето не знае къде се намира ... В България има само 2-ма добри треньори и се вижда кои са : Балъков и И.Илиев ! Всички други не стават за нищо , докато не дойде чужд треньор и на Левски и на Цска и на всички водещи отбори , до тогава ще бъде така ... На тия лиглиовци футбола ще им пречи на пиенето , и ще гонят всеки , който си поискат ! Това е положението , пародия отвсякъде ! А Левски за съжаление никак не са по-добре от Цска , просто Цска са много зле !

не си съвсем прав. левски не е нещо кой знае какво в момента, но има някаква основа на която да се гради, докато в ЦСКА е пълен хаос.. като левскар би трябвало да ме радва подобно нещо, но повярвай ми не е така. за да сме силни ние, трябва и вие да сте на ниво, а в момента единственото, което може да ви даде някакъв тласък е лекия жребий за ЛЕ и евентуални добри мачове там

Аз съм фен на Ботев Враца , просто ме дразни факта , че в България няма качествен футбол , а този футбол го очаквам от Левски и Цска , а не от селяндури като Литекс , Монтана , Севлиево , Своге , Мездра , Малеш Микрево , Криводол и т.н. и т.н.
И все пак някъде дълбоко в себе си симпатизирам на Левски ...

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 09 авг 2010 06:59

А бе що ми се струва, че чичо Митко скоро пак ще ни спасява сезона? :o

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 09 авг 2010 08:07

И к'во му е доброто на Балъков бре, че вчера мача го осра тотално, добре че ЦСКА са адски зле. Не може когато противника ти е с 9 човека ти да се дръпнеш да играеш назад. Напрово се чудех и не вярвах на очите си, че отбор с 2-ма човека повече може да играе така.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 авг 2010 08:29

Не е приятно, че губим, но всичко си има своето нормално обяснение. Отбор не се прави за 2 месеца, някои хора дойдоха в последния момент, 4 мача подред играем с различна защита. В нападение е пълен хаос, но и там е същата работа - всеки мач поне по 2-ма човека различни. Имаме половин отбор контузени, почти всички на които разчитаме да променят облика на състава. Отборът има желание за игра, има желание за победа. Личи си, че каквото могат дават. Друг е въпроса, че явно не е достатъчно. Липсва ни и късмет, например снощи и 2-те греди бяха в изключително важни моменти - единия за 2:0, другия за 2:2. Вече 2 мача от 2-3 атаки ни вкарват голове, с които губим мачовете. Това няма да продължава вечно, ЦСКА няма да губи вечно. Нещата ще се оправят, просто се иска време и спокойствие. Дочев е добър треньор и трябва да му дадем шанс. Все пак сме загубили 2 мача, има достатъчно време да наваксаме пропуснатите точки, защото както се вижда в България вече всеки може да открадне точки на всеки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 09 авг 2010 10:07

TPAtkov написа:А бе що ми се струва, че чичо Митко скоро пак ще ни спасява сезона? :o

Май , май на такова ми мирише и на мен .Само че, Емо трябва да иде в Италия спортен директор а Вальо Михов -на неговото място.Момчетата се бориха беее...ама трябва и футбол да се играе а някои от тях имаха комични отигравания .Чичо Митко да събере българчетата и тогава мога да чакам .А хер Дочев...моите уважения ,но манталитета му не е на победител.И как така му е труден българския ...леееко ме дразни .Но за Германия във 2-3 дивизия ,в средата на класирането е супер .И без Червенков моля.Джуджето му купи титлата и се видя колко става и той !!!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 09 авг 2010 10:57

Както ви е тръгнало....първите 3 шампионатни мача все срещу сини да играете...и да падате незнам :)А сега сериозно...Цесекари вземете се стегнете ! Почнете да ходите на мачове, че така добро на клуба не правите... И стига мрънкахте с/у Павел Дочев.Оставете го, не той ви съсипва !!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 12:44

Samoyl написа:Както ви е тръгнало....първите 3 шампионатни мача все срещу сини да играете...и да падате незнам :)А сега сериозно...Цесекари вземете се стегнете ! Почнете да ходите на мачове, че така добро на клуба не правите... И стига мрънкахте с/у Павел Дочев.Оставете го, не той ви съсипва !!!

Първата част от коментара ти няма да коментирам, втората е доста добра, за това говоря и аз ама някои непукисти...

Върни се в “ЦСКА”