Vailo написа:Cukyens написа:Абе вие нормални ли сте ? Не виждате ли , че футболистите не искат да играят , шефовете са кръгли идиоти , а треньорчето не знае къде се намира ... В България има само 2-ма добри треньори и се вижда кои са : Балъков и И.Илиев ! Всички други не стават за нищо , докато не дойде чужд треньор и на Левски и на Цска и на всички водещи отбори , до тогава ще бъде така ... На тия лиглиовци футбола ще им пречи на пиенето , и ще гонят всеки , който си поискат ! Това е положението , пародия отвсякъде ! А Левски за съжаление никак не са по-добре от Цска , просто Цска са много зле !
не си съвсем прав. левски не е нещо кой знае какво в момента, но има някаква основа на която да се гради, докато в ЦСКА е пълен хаос.. като левскар би трябвало да ме радва подобно нещо, но повярвай ми не е така. за да сме силни ние, трябва и вие да сте на ниво, а в момента единственото, което може да ви даде някакъв тласък е лекия жребий за ЛЕ и евентуални добри мачове там
Аз съм фен на Ботев Враца , просто ме дразни факта , че в България няма качествен футбол , а този футбол го очаквам от Левски и Цска , а не от селяндури като Литекс , Монтана , Севлиево , Своге , Мездра , Малеш Микрево , Криводол и т.н. и т.н.
И все пак някъде дълбоко в себе си симпатизирам на Левски ...