ЦСКА-ТНС 19.08.2010

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Re: ЦСКА-ТНС 19.08.2010

Мнениеот veteran1972 » 08 авг 2010 12:24

Всичко друго освен 2 убедителни победи ще е равносилно на провал :) :) :) един път и ние на удариме кьоравото в последните години , когато ни се падаха Ливърпул , Леверкузен , Бешикташ , Тулуза , Динамо Москва които все бяха непоставени и бяха на най високото стъпало от непоставените а сега ТНС са най слаби от непоставените , ГОЛЕМИЯ ДИМИТЪР ПЕНЕВ продължава да работи за нас :)
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 авг 2010 17:09

veteran1972 написа:Всичко друго освен 2 убедителни победи ще е равносилно на провал :) :) :) един път и ние на удариме кьоравото в последните години , когато ни се падаха Ливърпул , Леверкузен , Бешикташ , Тулуза , Динамо Москва които все бяха непоставени и бяха на най високото стъпало от непоставените а сега ТНС са най слаби от непоставените , ГОЛЕМИЯ ДИМИТЪР ПЕНЕВ продължава да работи за нас :)

Да, именно от тези все тежки съперници на мен ми дойде до гуша, затова съм толкова доволен, че в тежък период за нас ни се падна такъв лек противник. Все пак, ще си позволя да те поправя - Тулуза и Динамо бяха непоставени, но Ливърпул и Леверкузен, а на 90% и Бешикташ, бяха поставени, разбира се. Естествено, че няма как НИЕ да сме били ПОСТАВЕНИ, а ТЕ да са били НЕпоставени.
И, все пак, това са подробности. В случая по-скоро искам да кажа, че е смешно да се притесняваме от ТНС, макар че видях много мнения, с които се апелира да няма подценяване. Разбира се, всеки противник трябва да се уважава и да не се подценява, но не бива да има дори най-малко притеснение. Няколко години бях в чужбина - преди да замина бях малък и много футбол не съм гледал (освен СП 1998), но след връщането си бях на 10 г. и почнах сериозно да следя А група и западните първенства. Сега съм почти на 20 г. и за тези 10 г. определено ТНС е вторият ни най-слаб противник в евротурнирите - най-слабият, досещате се, е Клифтънвил, а Дери Сити, според мен, са горе-долу на нивото на ТНС. "Новите светци" определено са доста по-скромни от отбори като Шахтьор Солигорск, Пюник Ереван или Тирана, които елиминирахме без никакви затруднения. Разбира се, имали сме и някои срамни мачове - например, срещу Хайдук Кула, но и сърбите при всяко положение са много над нивото на ТНС. Да не говорим за елиминирането на Шахтьор Донецк, Леверкузен, Динамо Москва, на 2 пъти и корав противник като Омония, както и за много достойни отпадания и/или загуби срещу Блекбърн, Тулуза, Ливърпул, Бешикташ, Хамбургер, Монако, Стяуа, Фулъм... И тук трябва да отбележим, че в много от случаите сме срещали тези отбори в слаби за нас сезони - например, мачовете с Шахтьор и Бешикташ бяха съответно през сезон 2001/02, когато бяхме 3-ти, на огромна разлика от Левски, и 2006/07. Срещу Стяуа пък играхме в шампионския за нас сезон 2004/05, но тогава имахме много контузени, включително Бадема и Велизар, а резервната ни скамейка беше много къса - Евг. Йорданов и К. Хазуров ни бяха единствените тарани, в сравнение с които сегашното ни нападение изглежда направо звездно.
В тези многобройни случаи сме доказали, че сме ЦСКА, което ме кара да мисля, че всякакви притеснения от ТНС (Боже мой, кои са тези? Каква огромна разлика има между тях и тези, които изброих!) са напълно неоснователни. Знам, че за много от феновете на отбора в момента сме в слаба форма, но през изминалите сезони сме били и много по-зле в дадени периоди, имало е много по-скромна конкуренция в състава (изключения са може би само сезоните 2002/03 и 2007/08, когато бяхме 1-ви), така че въобще не мога да се съглася, че сега сме в плачевно състояние. Оттук нататък ще вървим само нагоре с постепенното включване и на новите в игра, така че срещу ТНС няма да имаме никакви проблеми.
Мощна подкрепа за нашите и дано контузените да се възстановят за евентуалното ни (и почти сигурно за мен) участи е в групите!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 13 авг 2010 09:12

Много е трудно да се предвиди резултата на двата най-слаби отбора претенденти за влизане в групите на ЛЕ.Най-логичното е 0:1.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 авг 2010 11:13

caci написа:Много е трудно да се предвиди резултата на двата най-слаби отбора претенденти за влизане в групите на ЛЕ.Най-логичното е 0:1.

Най-логичното е победа за нас, а такива като теб да преценяват малко по-трезво, че ТНС много вероятно (почти сигурно) е МНОГО под нивото на Левски и Черноморец.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 авг 2010 00:42

Какво ще стане не знам като резултат, но крайния изход е влизане на ЦСКА в групите на ЛЕ...

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=576666

На който обаче не може да иде в четвъртък до стадиона, Булсат-а пак ще се пробва да извива ръце с фирменото си каналче... :evil:

Но сигнала през интернет го качвам на LSD-то и от Булсат-а могат да ме хванат за шушлека... :lol:
А в груповата фаза и другите телевизийки при домакинствата за там ще ме хванат, щото съм на стадиона :) ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

naiki_73
Контакти:

Мнениеот naiki_73 » 14 авг 2010 22:25

LEVSKI I LITEKS V GRUPITE-CSKA V KOCHINATA!!!!

naiki_73
Контакти:

Мнениеот naiki_73 » 14 авг 2010 22:28

LEVSKI ILITEKS V GRUPITE-CSKA V KOCHINATA!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 22:37

naiki_73 написа:LEVSKI ILITEKS V GRUPITE-CSKA V KOCHINATA!!!

БАН ДАНО ПОЛУЧИШ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 22:52

Udoji90 написа:
caci написа:Много е трудно да се предвиди резултата на двата най-слаби отбора претенденти за влизане в групите на ЛЕ.Най-логичното е 0:1.

Най-логичното е победа за нас, а такива като теб да преценяват малко по-трезво, че ТНС много вероятно (почти сигурно) е МНОГО под нивото на Левски и Черноморец.

А с нивото на Видима как са?Над или под?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 22:54

deepblue1963 написа:
Udoji90 написа:

А с нивото на Видима как са?Над или под?

Ще видим и под да са пак няма да ги бием :lol:

Върни се в “ЦСКА”