kenneth написа:Ристосков поне показа някакъв критерий. Йовов срещу Черноморец и днешната дузпа.
Сега да го пуснат и на Литекс и нещата ще си дойдат на мястото !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kenneth написа:Ристосков поне показа някакъв критерий. Йовов срещу Черноморец и днешната дузпа.
PFC Litex написа:POPCORN написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=233988 вижте само..това ако не са дузпи аз съм Батман!Мерси на момчетата!Евала за играта!
За положението срещу Трифонов си казах мнението, но за това срещу Гранден се вижда, че се дърпат и двамата.
LSFC 1914 написа:Никаква дузпа си нямаше за Цска! Напълно е прав Вуцов!!!
POPCORN написа:PFC Litex написа:POPCORN написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=233988 вижте само..това ако не са дузпи аз съм Батман!Мерси на момчетата!Евала за играта!
За положението срещу Трифонов си казах мнението, но за това срещу Гранден се вижда, че се дърпат и двамата.
еми да може и да го даде може и да него.но като се имам предвид, че не даде 100% дузпа незнам какво пискат толкова белите?да не говорим,че през целият мач, славия играха ганкиното!ЦСКа направо си ги смачка по всички показатели!
Old_death написа:от minoso на 24 Апр 2010 18:14
Old_death написа:
Не мога да разбера какво реват сините и белите за дузпата!Гледах 20 пъти спорните положения и потвърждавам мнението си.Кристално чиста дузпа,като преди това е две положения от една атака спести две дузпи срещу Славия.Първо за опит за сваляне на фанелката на Трифонов и само секунда след това подкосяване на Мигел отзад!Преди сините да певат от съдията нека си припомнят,че точно Ристосков беше главното действащо лице при дадената измислена дузпа при симулацията на Йовов.Мястото на Овчата глава и на Стефанов е в лудницата.Само психическинеуравновесени хора можат да се държат като тях.
След като за теб това е дузпа а положението на Йовов ( абсолютно сходни ситуации) не е фаул, значи спокойно може да идеш да те освидетелстват!!!
Ако успееш да свалиш очилата си,ще видиш коренната разлика между двете положения.При ситуацията в мача с Черноморец Йовов падна като нокаутиран без да има съприкосновение между него и защитника,докато при ситуацията в тоя мач,Гранден носи на гърба си защитника 5-6 метра и докрая остана прав,без да симулира.Да не говориме,че преди това положение имаше още 2 чисти неотсъдени дузпи за нас.Но ако бе свирнал още една,направо не ми се мислеше какъв рев и сепуко щеше да има.Овчил щеше да се хвърли под лифта на КопитотоНормално е да се свирят срещу нас 2 дузпи на мач,но обратното е малко вероятно!Няма какво сини и бели да търсят вината за състоянието на отборите си там,дето няма да я намерят!Пълен ташак са!
marmi52 написа::evil:
Авторът, няма как факта, че СЛАВИЯ е напред в класирането да се дължи на това, че Левски и ЦСКА били слаби, защото и двата отбора са преди СЛАВИЯ в класирането !
СЛАВИЯ беше многократно ощетявана през завършващия шампионат !
Когато играят два равностойни отбора, достатъчно е съдията да измисли някоя дузпа като днешната, за да наклони везните в полза на единия ....
Дузпа днес нямаше ! По Канал3 повториха няколко пъти положението и се видя, че и двамата футболисти се държат за фланелките !
Припомням ви, че резултата до дузпата беше 0:0 !
Това не е първия мач, в който СЛАВИЯ е ощетена ! Направете си труда да проверите колко дузпи са дадени в полза на СЛАВИЯ и колко против белите и ще разберете защо Вуцов реве !
Дузпи, отменени редовни голове, подпиране на противника без значение срещу кого играем ...
Още преди два месеца пуснах тема : "Войната на БФС срещу Славия"
Ако някой ми каже, че срещу СЛАВИЯ не се действаше тенденциозно този шампионат, значи не разбира от футбол !
Ама първо изгледайте на запис всички мачове на СЛАВИЯ и тогава викайте, че Вили е луд !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта