delqnski47 написа:edmon_dantes написа:POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!
Не мисля, че съдията ви е ощетил с нещо. Пак търсиш причините другаде за слабата игра на цска. Нямаше кой знае какво бавене на играта. Ти видя ли как бавеха Миньор в мача им срещу нас? На всеки 5 мин футболист се строполяваше на земята. А за положението за върнатата топка от играча на Миньор - съдията беше прав. Играча удари топката с бедрото, а фаул се отсъжда при удар на топката до коляното. Така че не сте ощетени.
Да ама на оня мач ви дадоха измислена дузпа нали??Изобщо не ми го припомняй оня мач!А онова с връщането оня си я спря с бедро и я върна с краченце,но съдята беше далеч и не видя ситуацията!Все пак трябва да видя повторение за всеки случай...
Не си прав за връщането на топката. На повторението ясно се видя, че връща топката с бедрото. Гледай го добре и ще се убедиш. Съдията се справи с мача. Пак казвам - не виждам с какво ви ощети. Вината си е само във вашите футболисти.