Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0
Преди да приемат законите против футболното хулиганство в Англия ( а и да ги спазват),феновете не са били кротки като агънца,значи всичко опира до закона и до спазването му най вече.
Бираманиак написа:Чета и невярвам на ушите си. Няма ли нормални червени фенове дето да признаят, че вината е изцяло на публиката на "армейския" отбор и че наказанието е прекалено леко за това провинение, при положение, че това е и рецидив?!?!
РЕЦИДИВ, човече, имат говедата с нацистките символи. При ЦСКА това е първия случай в рамките на този сезон.
От друга срана, чудя се, ще се намери ли говедо с мааалко мозък, което да признае, че организаторите на мача от Мездра и органите на БФС, които трябва да разрешат провеждането му, СЪЩО носят голяма вина за инцидента?

- bigbonusprize
- Контакти:
vaskonti написа:Организацията, кой къде ще седи, дали ще седи и въобще дали ще влиза на стадиона е изцяло на домакина. Задължение на делегата е да прецени дали има условия за мач. Нито единият, нито другия си е свършил работата и резултата е налице. За което основното наказание отнася трета страна - ЦСКА. Не феновете, не дори отборът, а КЛУБЪТ.
Сори, да ми твърдиш, че от Живков е зависело каквото и да било, особено пък да му вменяваш задъжение на делегата, мен ми се струва леко тъпо. Ама леко.
Абсолютно!Феновете на ЦСКА са отговорност на ЦСКА... Феновете на домакинит са отговорност на домакините. Това са разпоредбите на БФС. Какво ми спориш за глупости. То бива пристрастие ама вашето е преминало в безгранична наглост много отдавна....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- alexveselinov
- Контакти:
Kasperle написа:Бираманиак написа:Чета и невярвам на ушите си. Няма ли нормални червени фенове дето да признаят, че вината е изцяло на публиката на "армейския" отбор и че наказанието е прекалено леко за това провинение, при положение, че това е и рецидив?!?!
РЕЦИДИВ, човече, имат говедата с нацистките символи. При ЦСКА това е първия случай в рамките на този сезон.
От друга срана, чудя се, ще се намери ли говедо с мааалко мозък, което да признае, че организаторите на мача от Мездра и органите на БФС, които трябва да разрешат провеждането му, СЪЩО носят голяма вина за инцидента?
kolko si sme[en samo
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Няма какво да се умува и глаголства.Явно ни е било съдено да изпием до дъно горчивата чаша на безумието.За мен това беше най-тъпата постъпка,която съм виждал,откакто гледам футбол!Не съм чел постовете до тук и нямам намерение да го правя,защото ми е ясно кой как е реагирал.Сините да доволни,защото за пореден път ги реанимираме,с лек горчив привкус,защото не се сбъднаха мокрите им мечти за изваждане на ЦСКА от елита.Червените за пореден път търсят под вола теле и виновника не там,където е.Към последните мога само да се обърна с призива,да не се втеляват и да се държат като феновете на един отбор от покрайнините на София!Виновни в случая са само шепата наркомани,които нахълтаха на терена.За пореден път органите на БФС взеха едно смешно и неадекватно решение.Мача,въпреки ненормалните условия,започна след разрешението на дежурния делегат и на главния съдия.Според мен те са основните виновници за последвалите събития,но не и според корифеите в комисиите към БФС.Доста често се задава въпроса колко струват три точки в България?Снощи разбрахме тарифата.Това е сумата ,с която наказаха Мездра!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
ivo1964 написа:Лично мнение: трябваше да предложат на ръководството на ЦСКА да не подкрепя организирани пътувания при гостуване. `Щото като слушам и гледам и Борисов и Дучето, те са си екстра - претендират за до- или преиграване, 0:3, и т.н. Просто безочие! То бива все някой друг да ти е виновен, но при този случай вече прекалиха... Ами като няма полицейска охрана, като сте на пистатат зад вратата, като се знаете колко ви е мозъка, защо не апелирахте за това преди мача? Защо не поставихте тези въпроси на делегата преди мача? Защо не поехте риска да има наказание преди мача? Ами защото така ви отърва! Сега вече имате официално оправдание за поредната глупаво загубена титла. Просто сте си едни некадърници. Боли ме за любимия ми отбор ЦСКА! Не че и тази година ще я пишем "дъждовна". Боли най-вече затова, че го превърнахте от футболен гранд в циркова трупа. Но вината за това състояние я носим и ние, истинските фенове, а не онези, `дето тичат недъгаво по терените и прекратяват мачове. Ние се оставяме на лесните победи и мазните приказки да ни заблуждават, че лошото е временно и отминало. Но тази болка не е само моя и не е само в червено. Тя е и в синьо, и в жълто, и в много други цветове.
+1
Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0
Отказах се да ходя по мачове главно заради такива идиоти,каквито видяхме на мача .Пияни,дрогирани и неадекватни...Те не знаеха какво ще правят като нахлуят на терена. В никакъв случай не бих се съгласил,че това е агитката на ЦСКА-да ме извиняват много.
Не мисля ,че са виновни Локо Мездра . В какво да ги обвинявам ? Аз си знам стоката .Ходил съм на достатъчно мачове .Истината е такава - нямаме футболна култура (и не само футболна).
В Англия запалянковците седят до самия терен .Да сте виждали да нахлуят по този начин?!
PS: Дучето е един мазен провокатор ... Върти се като фурнаджийска лопата -както му изнася. Отвратителен е .
Не мисля ,че са виновни Локо Мездра . В какво да ги обвинявам ? Аз си знам стоката .Ходил съм на достатъчно мачове .Истината е такава - нямаме футболна култура (и не само футболна).
В Англия запалянковците седят до самия терен .Да сте виждали да нахлуят по този начин?!
PS: Дучето е един мазен провокатор ... Върти се като фурнаджийска лопата -както му изнася. Отвратителен е .
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
-
- Контакти:
Всеки червен фен който има помне малко съвест и чувство за срам, не би трябвало и да споменава тези 3 букви"бфс"! Хората от Мездра имат вина, че са направили компромис и са допуснали тези "фенове" да гледат мача, вместо да ги оставят извън стадиона.
Последна промяна от Бираманиак на 23 мар 2010 16:44, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
бфс, слугите на подуяне ли? вече дори не може да споменаваме името им ли? бре!
а в мездра са взели парите за билети на хората, обаче не са пожелали да ги настанят в нормален сектор. много разбираема постъпка, няма що.
а в мездра са взели парите за билети на хората, обаче не са пожелали да ги настанят в нормален сектор. много разбираема постъпка, няма що.

-
- Контакти:
Kasperle написа:бфс, слугите на подуяне ли? вече дори не може да споменаваме името им ли? бре!
ти явно не си от тези червени фенове за които говоря.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]